ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Suomalaisesta homoteemaisesta Tämä hetki kaislikossa -elokuvasta julki traileri

Sami Mollgren • 02.03.2017 00:11 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Elokuvan on määrä valmistua ja saada ensi-iltansa alkukesästä 2017.
Mikko Mäkelän kirjoittama ja ohjaama elokuva Tämä hetki kaislikossa (A Moment in the Reeds) kertoo Suomesta Pariisiin opiskelemaan lähteneen Leevin (Janne Puustinen) ja syyrialaisen turvapaikanhakija Tareqin (Boodi Kabbani) lyhyestä mutta merkityksellisestä romanssista suomalaisessa kesämökkimaisemassa.

Elokuvan työryhmä kertoo juhlistavansa tasa-arvoisen avioliittolain voimaanastumista julkistamalla alkukesästä ensi-iltansa saavan elokuvan ensimmäisen teaser-trailerin.

Elokuvaa koskevassa tiedotteessa kerrotaan, että elokuva on tehty vastauksena sille, että hlbti-tarinat puuttuvat suomalaisesta elokuvasta. Elokuvan kerrotaan olevan Suomen ensimmäinen hlbti-aiheinen romanttinen draama ja samalla ensimmäinen hlbti-aiheinen independent-elokuva, ja Tom of Finland -elokuvan rinnalla vasta toinen maassa koskaan kuvattu hlbti-aiheinen kokoillan elokuva.

- Kaksikielinen elokuva (suomi, englanti) tarkastelee satavuotista Suomea sekä maastamuuttaneen että maahanmuuttajan näkökulmasta ja asettaa kauan marginalisoitujen seksuaali- ja etnisten vähemmistöjen äänet keskipisteeseen suomalaisyhteiskunnan ja kansallisidentiteetin käsittelyssään.

Tiedotteessa kerrotaan, että osittain joukkorahoitetun elokuvan jälkituotantoa voi yhä tukea esimerkiksi ennakkotilaamalla digitaalisen katseluoikeuden elokuvan verkkosivuilta.

Elokuva Lontoossa asuvan ohjaaja Mikko Mäkelän ensimmäinen pitkä fiktio. Aiemmin hän on ohjannut musiikki- ja muotivideoita sekä työskennellyt mainos- ja draamaleikkaajana.

Viime vuoden elokuussa Savitaipaleella kuvatun elokuvan on määrä valmistua alkukesästä. Muissa osissa nähdään Mika Melender ja Virpi Rautsiala. Kuvaajana toimi Iikka Salminen; tuottajina Jarno Pimperi ja James Watson. Tuotantoyhtiö on Wild Beast Productions.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hienoa!

Odoteltiinkin jo kuulumisia tuon joukkorahoitus-leffan tiimoilta.

Boodi Kabbani taisi olla viime viikolla lgbt café:ssa, mutten ehtinyt jutella hänen kanssaan siellä leffan kuulumista.

Kommenttia muokattu: 02.03.2017 klo 14:14
  human • 02.03.2017 13:25
Koskas Humanin oma leffa on tulossa levitykseen, traileri tai sen kuvaus on jo esitetty täällä?
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 03.03.2017 22:21
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy