ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Sulkapallokultaa ja tennishopeaa HOT ry:lle

HOTry • 07.08.2010 11:43 HLBTI-KISAT
Lauantaina aamupäivällä suomalaiset jännittivät Kölnissä sulkapallon naisten nelinpelifinaalia, kun Ulla ja Iina kohtasivat toistamiseen saksalaisparin, joka oli voittanut heidät alkulohkossa. Revanssi kannatti. Ulla ja Iina voittivat kultaa pistein 21-19, 21-15.

Melina E. taisteli tenniksen finaalissa perjantaina 6.8. hopeaa. Vastustaja vei erät lukemin 2-6, 2-6.

Sulkapallon sekanelinpelissä perjantaina Iina ja Kari sijoittuivat sijoille 5-8. Pareja oli kaikkiaan 21. Toisessa suomalaispelissä Ullan ja Veli-Matin sijoitus oli 9-16. Pareja oli kaikkiaan 24.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy