ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Sinkkuelämää-sarja saamassa homoveljen

Sami Mollgren • 15.04.2013 19:35 • 4 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI

Miespari katselemassa Golden Gaten silta. Silta on San Franciscon tunnusmerkki.
HBO:n uudessa sarjassa on määrä seurata homomies-kolmikon elämää ja suhdekiemuroita San Franciscossa.

Artistin, ravintolanpitäjän ja nettipeli-kehittäjän tekemisistä kertova sarja sijoittuu San Franciscon trendikkäälle Mission Districtille.

Tarina on lähtöisin Michael Lannanin kynästä. Hän on toiminut aiemmin James Francon Interior. Leather Bar. -dokumentin tuottajana. Tarinassa nähdään ainakin Jonathan Groff, joka on näytellyt Glee-sarjassa.

Vielä nimeämättömän sarjan pilottijaksoa on jo nähty kuvattavan eri puolilla kaupunkia, kuten trendikkäissä ravintoloissa ja Golden Gate Parkissa.

Out.comin mukaan uuden sarjan miehet ovat vähän vanhempia kuin Sinkkuelämää (alkup. Sex and the City)-sarjan naiskollegansa ja sen mukaan on toiveita angstaamisen asemesta aikuismaisemmista pikkujutuista.

Uutta sarjaa odotetaan televisioon vuoden 2014 alussa, mikäli pilottijakso vakuuttaa HBO:n. Jaksoja on mahdollisesti tulossa kuudesta yhdeksään.


Alkuperäinen New Yorkiin sijoittunut neljän naisen elämänkiemuroita kuvannut Sinkkuelämää-sarja perustui Candace Bushnellin kirjoittamiin New York Observer -lehdessä julkaistuihin sanomalehtikolumneihin. Televisiosarjan lähettäminen alkoi vuonna 1998. Sarjaa tehtiin kuusi tuotantokautta ja sen päätösjakso nähtiin keväällä 2004. Sarjasta tehtiin myös kaksi kokoillan elokuvaa, jotka käsikirjoitti alkuperäisen sarjan tekoon osallistunut Michel Patrick King.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
saa nähdä tuleeko esim ylelle kun sillä on muitakin hbo sarjoja, kun ainakin vielä hbo nordic 15 e kuussa on törkeän kallis mitä saa verrattuna esim netflix ja viaplay(josta mulla ei ole kokemusta) joissa on paljon leffoja esim netflixissä on brokeback mountain, i love you philip morris, lesbovampyyrientappajat, tosin suomen netflixissä on kuulemma hlbt kamaa vähemmän kuin jenkkien, ja sit kannattaa etsiä selaimen netflixillä kun win 8 ohjelma ei löydä ilman hakusanaa kaikkia...

edit ja itse en usko että pahemmin tätä sarjaa tulisikaan seurattua mutta hyvä että tälläinenkin on tulossa, itse toivoisin tosin will&grace comebackiä ;)

Kommenttia muokattu: 15.04.2013 klo 19:58
  puppeliassi • 15.04.2013 19:57
Homous valtavirtaistuu. Tämäkin on yksi sellainen esimerkki.
  JuhaniV • 15.04.2013 20:23
juhani niin valtavirtaistuu ja joidenkin älykääpiöiden mielestä se on homopropagandaa kun jossain sarjassa jossa ihmisiä satoja esiintyy ja siellä on muutama homppeli niin ollaan ihan että nyt kaikki muuttuu homoiksi kun näkee kahden miehen pitävän toisiaan kädestä.
  puppeliassi • 15.04.2013 20:36
Gay-tv-historiaa tässä, vuodelta 1954
gaytwogether.typepad.com

1880 kieppeillähän oltiin vielä still-kameran lumoissa, näinkin
upload.wikimedia.org

Australian Melbournessa hlbt-nuoret tekivät jo 2011 uuden 21 jaksoisen Friends And Benefits (FAB) -sarjan, gay-deittailuista (deittailuahan se Sex and the Citykin on)

www.friendsandbenefits.tv
Sarja on katsottavissa koko maailmassa: www.youtube.com

Varmasti jokaiselle mieleinen sarja löytyy sitten tästä listasta:
blog.ajchristian.org

Kommenttia muokattu: 16.04.2013 klo 21:28
  human • 16.04.2013 20:40
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy