ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Sápmi Pride 16. - 19. lokakuuta Kiirunassa

Sami Mollgren • 10.09.2014 07:36 • 1 kommentti. UUTISET: PRIDE

Sápmi Pride -lipussa on yhdistetty Saamenmaan lippu ja sateenkaarilippu (kuva: Sápmi Pride)
Ruotsin Kiirunassa järjestetään Sápmi Pride -tapahtuma 16. - 19. lokakuuta. Tapahtuman järjestää Ruotsin saamelaisnuorten järjestö Sámi Nuorra ja rahoittaa Queering Sápmi -projekti.

Asiasta kertoo Yle verkkosivuillaan.

Lajissaan ensimmäisen alkuperäiskansojen tapahtuman on tarkoitus saada jatkoa siten, että tulevaisuudessa tapahtuma järjestetään vuosittain eri paikkakunnilla, eri tahojen toteuttamana.

Sápmi Pride -festivaaliin kuuluu yhdessäolon, työpajojen ja luentojen lisäksi myös teatteri-, taide- ja musiikkitapahtumista.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Tämä uutinen ilahduttaa ja voimauttaa! Kiitos!
  Onnellinen mies (ei rekisteröitynyt) • 10.09.2014 09:07
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy