ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Saara Aalto on vuoden homo - #gaygaala

Sami Mollgren • 05.02.2016 22:37 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Helsingin Savoy-teatterissa perjantaina järjestetyssä QX Gay Gaalassa palkittiin sateenkaarikulttuuria edistäneitä henkilöitä ja tahoja, jotka ovat puheillaan tai teoillaan edistäneet hlbti-vähemmistöjen asemaa vuoden 2015 aikana.

Tunnustuksia jaettiin 13 sarjassa. Lisäksi kunniapalkinnolla palkittiin Setan Yhdenvertainen vanhuus -projekti.

VUODEN HOMO: Saara Aalto

VUODEN HETERO: Ville Niinistö

VUODEN HLBTI-YRITTÄJÄ: Jenni Ahtiainen

VUODEN DRAG: NikoLa

VUODEN KOTIMAINEN ARTISTI: Antti Tuisku

VUODEN KOTIMAINEN BIISI: Antti Tuisku - Peto on irti

VUODEN TV-TÄHTI: Pirjo Heikkilä

VUODEN KEEP UP THE GOOD WORK: Finlayson

PALKINTO HOMOKULTTUURIN EDISTÄMISESTÄ: Gay kuoro Out’n Loud

VUODEN SHOW, KONSERTTI: Jari Sillanpään 50-vuotisjuhlakonsertti

Myös illanviettopaikkoja ja kahviloita palkittiin: Tampereen Mixei, Helsingin Kalliossa sijaitseva Bear Park Cafe sekä Helsingin dtm.

Tapahtuman juonsi Miitta Sorvalin luoma hahmo Tellervo von Appelgren. Esiintymässä nähtiin Saara Aalto ja Laura Voutilainen. Gaalan käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastasi Jukka Kuronen.

QX Gay Gaalan tuottaa ruotsalainen QX Förlag Ab, joka on järjestänyt QX Gay Gaalan Ruotsissa jo 17:nä vuonna. Suomessa tapahtuma järjestettiin nyt kolmannen kerran.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Onnea Saara ja myöskin Seta kunniapalkinnon johdosta
  Mikko (ei rekisteröitynyt) • 06.02.2016 20:56
Iloiset Gay-Onnitelut Kaikille Palkituille!
  human • 07.02.2016 16:25
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy