ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Rovaniemi: Arctic Pride 20.-22. helmikuuta

Sami Mollgren • 17.02.2015 19:20 • 1 kommentti. UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Kolmatta kertaa Rovaniemellä järjestettävä Arctic Pride edistää sateenkaarikulttuuria 20. - 22. helmikuuta 2015.
Arctic Pride järjestetään kolmatta kertaa Rovaniemellä viikonloppuna 20.-22.2.2015. Arctic Pride -tapahtuman järjestää Rovaniemen seksuaalinen tasavertaisuus - SETA ry.

Perjantaina ohjelmaan kuuluu päihteettömät nuorten bileet 13-20 vuotiaille nuorisotila Mondella.

Lauantaina ohjelmassa on muun muassa sateenkaariperheiden ja ystävien ulkoseikkailu Angry Birds -puistossa, Pride-kulkue lähtöpaikkana Kansalaistori, Sateenkaarikulttuuria Pohjolassa -nuotiopiirikeskustelut Pilkkeen ja Arktikumin pihalla sekä Kulkue After Ski Bull Barissa Lapin ylioppilasteatterin kera. Arctic Priden lauantain pääklubilla Café Tivolissa nähdään ruotsalaisen dj-duo Emma Jennie & Charlotten lisäksi muun muassa tanssiryhmä Venom Voguers, Sirkus Taika-Ajan Cyr-wheel ja ilma-akrobatia näytökset, DJ Lapinmies sekä Talonpoika Lalli.

Sunnuntaina Kauppayhtiöllä on tarjolla blini-brunssi, Sateenkaarinuorten vanhemmat voivat tavata Setan ja Sinuiksi-neuvontapalvelun asiantuntijoita ja Rovaniemen seurakunta järjestää Sateenkaarihartauden kirkon Kryptassa. Lisäksi Keltakankaan liikuntahallilla otellaan Roller Derby -näytösottelu Rovaniemen ja Oulun välillä.

Ohjelma löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta tapahtuman verkkosivuilta.

- Arctic Priden teemana on tänä vuonna "Sateenkaarikulttuuria Pohjolassa" ja se on rento ja hyväntahtoinen tasa-arvon ja moninaisuuden juhla. Arctic Pride tarjoaa kohtaamispaikan ja tuo esiin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen elämää arktisilla leveyksillä. Ennen kaikkea Arctic Pride rohkaisee jokaista olemaan oma itsensä ja kunnioittamaan erilaisuutta muissa. Viikonlopun aikana nautitaan Pride-kulttuurista teatterin, näyttelyiden, seminaarien ja keskustelutilaisuuksien sekä klubitapahtumien muodossa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Lapin Kansa kirjoittaa Artic Pridesta otsikolla: Arctic Pride kurkottaa rajan taa - "Ruotsin Lapissa on samat haasteet kuin meillä".

www.lapinkansa.fi
  JuhaniV • 21.02.2015 08:18
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy