ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalilla jälleen hlbti-teemaisia elokuvia

Sami Mollgren • 08.09.2016 22:51 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
Helsingin 29. kansainvälinen elokuvafestivaali Rakkautta & Anarkiaa käynnistyy torstaina 15. syyskuuta, ja jatkuu 25.9. asti. Ohjelmisto julkaistiin syyskuun alussa ja liput ovat tulleet myyntiin. Ohjelmistoon on aiempien vuosien tavoin otettu seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä sivuavia elokuvia.

Being 17 (Ranska / 2016)
Ohjaaja: André Téchiné

Girls Lost (Suomi, Ruotsi / 2015)
Ohjaaja: Alexandra-Therese Keining

I, Olga Hepnarová (Ranska, Tšekki, Slovakia, Puola / 2016)
Ohjaaja: Tomáš Weinreb, Petr Kazda

Kiki (Yhdysvallat, Ruotsi / 2016)
Ohjaaja: Sara Jordenö

Kiki, Love to Love (Espanja / 2016)
Ohjaaja: Paco León

Mapplethorpe: Look at the Pictures (Yhdysvallat, Saksa / 2016)
Ohjaaja: Fenton Bailey, Randy Barbato

Paris 05:59 (Ranska / 2016)
Ohjaaja: Olivier Ducastel, Jacques Martineau

Strike a Pose (Belgia, Alankomaat / 2016)
Ohjaaja: Ester Gould, Reijer Zwaan

Tomcat (Itävalta / 2016)
Ohjaaja: Klaus Händl

Who's Gonna Love Me Now? (Iso-Britannia, Israel / 2016)
Ohjaaja: Barak Heymann, Tomer Heymann

Vuodesta 1988 vuosittain järjestetty elokuvafestivaali on Suomen suurin alallaan. Elokuvafestivaalia järjestää Helsinki International Film Festival ry, ja se toteutetaan Helsingin kaupungin ja Suomen elokuvasäätiön tuella.

***

Loka-marraskuussa järjestetään pelkästään seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä koskettaviin elokuviin keskittyvä Vinokino -elokuvafestivaali. Turussa Vinokino on 26.-30. lokakuuta ja Helsingissä 16.-20. marraskuuta. Vuonna 2016 Vinokino järjestetään 25. kerran.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy