ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Prinssi Harry saattaa kokeilla homoja elleivät naisasiat suju

Lassijuhani • 18.03.2013 18:04 • 7 kommenttia. SATTUMAT • EU
Viettäessään perjantaina iltaa nykyisen tyttöystävänsä kanssa Englannin prinssi Harry kertoi saattavansa kokeilla suhteita miesten kanssa, jos hän ”muuttaa mieltään” naisista.

Harry oli tyttöystävänsä Cressida Bonasin kanssa viettämässä iltaa Notting Hillin ”The Rum Kitchen”-ravintolassa, kun Harrylle sujautettiin Vincenzo Ianniellon puhelinnumero. Kuuleman mukaan hän otti mielellään vastaan puhelinnumeron ja lupasi soittaa Ianniellolle, jos hän muuttaa mielipidettään naisisten kanssa seurustelemisesta.

Ianniello lähetti myöhemmin tweet-sanomia mielipiteiden vaihdosta: ”Annoin prinssi Harrylle puhelinnumeroni tänä iltana, ja hän lupasi soittaaminulle, jos hän muuttaa mieltään naisista. Tai miehistä. #epicwin.”

Marraskuussa 2012 prinssi Harry ja hänen veljensä prinssi William kirjoittivat Terrence Higgins-säätiölle kirjeen, jossa he ilmaisivat tukensa sen hiv:in vastaiselle kampanjalle.

Aikaisemmin vuonna 2012 prinssi Harrya vastaan hyökättiin hänen käytettyään sanaa ”hinttari”, mutta homoaktivisti Peter Tatchell puolusti prinssiä muistuttaen Harryn tehneen videopäiväkirjan, jossa hän suutelee ja nuoleskele toisen miespuolisen sotilaan kasvoja.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
jollei ollut vitsi niin suurinosahan ihmisistä on biseksuaaleja ainakin kinseyn asteikon mukaan.
  puppeliassi • 18.03.2013 18:53
Kinsey oli biseksuaali ja tekaisi biseksuaali-mielellä asteikkonsa :P
Oikeasti heteroita lienee selvästi eniten, sitten noita bissejä ja me homot ja lesbot ollaan ns. "harvinaista herkkua".

Harry saattaa olla biseksuaali puuhiensa ja juttujensa "kokeilla suhteita miesten kanssa" perusteella, sillä miehestä pitäminen ei ole homomiehille "kokeilun asia", vaan sen tietää 100% hyvin, joten Harry aikoo siis toteuttaa biseksuaalisuuttaan miestenkin osalta "kokeiluina".

Miten ihmeessä tuosta biseksuaalisuudesta on vielä nykyäänkin niin "vaikeaa" puhua ihan sinä? eikä sotkea sitä muihin ihmisten seksuaalisuuden luonnollisiin variaatioihin. Homomiehen ei tee koskaa mieli naista, eikä heteromiehen tee koskaan mieli miestä - niin se vaan on. Biseksuaalit sitten varioivat sillä Kinseyn asteikolla käytäntöjään - ja homomiehelle tulee turn-off kun bissemies menee naispuolijuttuihinsa, tai heteromiehelle tulee turn-off kun bissemies menee miespuolijuttuihinsa. Kun omakohtaisesti ei kiinnosta, niin ei kiinnosta - sellasta se vaan luonnostaan on.

Kommenttia muokattu: 18.03.2013 klo 21:00
  human • 18.03.2013 20:42
No vitsi tietysti tuo oli, mikä muukaan. Kuten myös tuo videopäiväkirjamerkintä, jonka tarkoitus lienee lähinnä ollut olla hauska ja tehdä jotain tekijöiden mielestä mahdollisimman tyhmää.

Tosiaan tuo "SUURIN OSA ONB BISEKSSUAALEJA! OIKEESTI JUURI KUKAA EI TYKKÄÄ VAA NAISIST TAI MIEHIST" on aikamoista roskaa. Se on osaltaan joidenkin ihmisten toiveajattelua ja tuntuu olevan lähinnä osan biseksuaaleista päähänpinttymä.

Kommenttia muokattu: 18.03.2013 klo 20:47
  Is • 18.03.2013 20:43
Jos nyt noista mediatyypeistä "kovia päiväunia nähdään", niin esmes Sean William Scott on jotenkin Harryä paljon mielenkiintoisempi, olisiko hänessä ainesta ihan homo-mieheksi, kun naissuhteet ovat "sujuneet niukan- ja heikonlaisesti" ja miehellä lienee ollut jokin paine-päihdeongelmakin tuossa 2011

static1.purepeople.com

lh5.googleusercontent.com

www.aceshowbiz.com

4.bp.blogspot.com

Ja ihan kuin ois lesbo-tuttunsa kanssa tässä "homoilemassa"
www.movpins.com
  human • 18.03.2013 20:54
Diplomaattinen vastaus H.K.K:taan, ei kuitenkaan kovin miellyttävä. (En ota tällä kantaa biseksuaalisuuteen.)
  martin • 19.03.2013 13:27
Jollakulla näköjään alkoi taas formulakuskeilu sujua kun pääsi naisesta eroon...
  k_ma • 19.03.2013 20:03
mä saatan kokeilla prinssi harryä jos mulla ei ole poikakaveria parin vuoden päästä ;)
  puppeliassi • 20.03.2013 15:12
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy