ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Pirkanmaan Pride - Leimautumispäivät -viikkoa vietetään 6.-11. kesäkuuta

Sami Mollgren • 04.06.2016 13:10 • 1 kommentti. UUTISET: PRIDE

Tampreella vietetään pride-viikkoa 6.-11. kesäkuuta
Tampereella järjestettävä pride-tapahtuma käynnistyy maanantaina 6. kesäkuuta.

Ohjelmaan kerrotaan kuuluvan esimerkiksi asiasisältöjä yhdenvertaisuudesta ja sensitiivisestä kohtaamisesta, osallistavaa ja esittävää taidetta, teemakeskusteluja ja työpajoja. Suurimpaan osaan viikon tapahtumista luvataan vapaa pääsy.

Viikko huipentuu lauantaina 11. kesäkuuta järjestettävään yhdenvertaisuusmarssiin. Kulkue lähtee Tullikamarin aukiolta ja suuntaa Laikunlavalla järjestettävään pääjuhlaan.

Pirkanmaan Setan järjestämän tapahtumaviikon teema on "yhdenvertainen, omanlainen; erilainen, samanlainen". Pirkanmaan Pride -tapahtuman suojelija on Tampereen kaupunki. Pirkanmaan Pride on osa Tampereen "tapahtumien superviikonloppua".

Pirkanmaan Priden kulkue kesäkuussa 2015.

Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Marssi lähtee la 11.6. klo 15 Tullikamarinaukiolta Tampereella:
www.facebook.com
  Terhola • 08.06.2016 13:07
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy