ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

KOMMENTTI: Perhevallan kannatusta uutisvirrassa

jnsto • 02.04.2017 09:13 • 1 kommentti. YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Vetoaminen perheen oikeuksiin toistui 1.4.17 lauantai-illan mediavirrassa. Timo Soini meni primitiivireaktion partaalle Tampereella järjestetyssä vaalipaneelissa henkeen "Kyllä isä ja äiti tietävät" (Uutiset, TV1 klo 20.30). Hieman myöhemmin Yle lainasi Tšetšenian ihmisoikeusneuvoston jäsentä Heda Saratovaa. Hänen mukaansa järjestysvalta ja koko oikeusjärjestelmä suhtautuu ymmärryksellä siihen, että homo tapetaan sukulaistensa toimesta.

Harvinaisen hyökkäävä Soini kiihtyi lasten päivähoitokysymyksestä. Hän oli jäänyt ainoaksi ilmaisen varhaiskasvatuksen vastustajaksi, joskin kokoomuskaan ei lämmennyt, mutta vetosi rahaan. Tšetšeniassa oli kyse homojen elämästä ja kuolemasta. Mutta saman asennejanan puitteissa oltiin.

Suomalainen hyvinvointivaltio suojaa lapsen ja nuoren oikeuksia vanhempien asenteilta. Suomessa "mustiksi lampaiksi" leimattujen koulutusta esimerkiksi ei voida estää perheen rahoitustuki nuorelle epäämällä.

Mutta koulutukseen hiipivät lukukausimaksut ovat vaivihkaa aloittamassa suku- ja perhevallan restauraatiota Suomessa. ETLA lanseerasi ajatuksen "parin tonnin" lukukausimaksuista suomalaisille opiskelijoille kotimaisissa korkeakouluissa. Muutama viikko sitten jäi vähemmälle huomiolle kokoomuksen johdosta tullut lausahdus valinnanvapauden laajentamisesta koulutukseen. Tosin puhuttiin vasta varhaiskasvatuksesta, eli yksityisestä päiväkotibisneksestä. Mutta kyllä se varsinainen koululaitoskin sieltä vielä tapetille nousee, arvelen.

Tampereen keskustelussa Soinin aatemaailma ei saanut tukea muilta. Virheiden Ville Niinistö otti hetkeksi ihan terapeuttisen roolin tyyllin "Kuule Timo ...".


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Persut ja krisut ovat Suomen kaksi ihmisvihaisinta ja vastenmielisintä puoluetta ja yksikään, joka kannattaa muuta kuin ihmisten mielivaltaista tappamista ja väkivaltaa ei näitä puolueita äänestä. Ja muka vielä kristittyjä. HAH. Siinä taas "lähimmäisenrakkautta" oikein kunnolla :D
  ._. (ei rekisteröitynyt) • 05.04.2017 17:36
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy