ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Pariisin terrori-iskussa kuollut poliisi oli hlbtiq-aktiivi

vaeltaja2006 • 22.04.2017 07:59 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Pariisin terrori-iskussa kuollut Xavier Jugelé toimi hlbtiq-oikeuksien puolesta ja auttoi pakolaisia Kreikassa. Terroristi ampui kadulla keskellä Pariisia torstaina tämän 37-vuotiaan poliisin.

Xavier Jugelé toimi aktiivisesti hlbt-poliisijärjestössä Flagissa. Twitterissä järjestö julkaisi perjantaina, kuolleen jäsenensä kuvan. Hän oli ranskalaisessa PACS-siviililiitossa elämänkumppaninsa kanssa.

twitter.com

Jugelé istui torstaina poliisiautossa Champs-Élysées kadun varrella, kun terroristi pysäyttiautonsa ja ampui poliiseja. Jugelé kuoli ja kaksi hänen kolleegaansa sai ampumavammoja. Myös yksi turisti sai vammoja.


Jugelé istui torstaina poliisiautossa Champs-Élysées kadun varrella, kun terroristi pysäytti autonsa ja ampui poliiseja. Jugelé kuoli ja kaksi hänen kolleegaansa sai ampumavammoja. Myös yksi turisti sai vammoja.

Xavier Jugelé liittyi ranskalaisiin Gendarmerie -poliisijoukkoihin vuonna 2010. Flag-järjestön puheenjohtaja Mickaël Bucheron kertoo, että Jugelé oli hyvin aktiivinen hlbtiq-asioissa. Hän oli mukana protestoimassa Venäjän homopropagandalakeja vastaan Sotsin olypmpiakisojen aikaan. Kun terroristit iskivät Bataclan-konserttihalliin vuonna 2015, Jugelé oli kolleegoidensa kanssa lähistöllä varmistamassa turvallisuutta.

Kun pakolaiskriisi alkoi, Jugelé matkusti Kreikkaan auttaakseen pakolaisia.

www.nytimes.com

Presidentti Hollande on ilmoittanut, että lähipäivinä pidetään virallinen muistohetki Jugelén kunniaksi.

Päivitys klo 9:

Ylen uutisissa kerrottiin, että Pariisin ampuminen ei ilmeisesti liity terrorismiin, vaan ampuja oli pitkään vankilassa ollut, vihasi poliiseja ja uhkaili tappavansa poliiseja. Mikään ei viittaa siihen, että mies olisi radikalisoitunut.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Eli vähän sama kohtalo, kuin 2012, kun valtioterroristi-israel surmasi palestiinalaisen homo-ihmisoikeusaktivisti-pariskunnan Gazassa kotiinsa, valtioterroristi-israelin tykkitulituksella ampuessa heidän kotinsa tuusan nuuskaksi

www.gaystarnews.com

Nykyisinhän sitten israelissa trans-henkilö tekee etnistä ilkivaltaa
electronicintifada.net
  human • 23.04.2017 13:35
RL: "Päivitys klo 9: Ylen uutisissa kerrottiin, että Pariisin ampuminen ei ilmeisesti liity terrorismiin, vaan ampuja oli pitkään vankilassa ollut, vihasi poliiseja ja uhkaili tappavansa poliiseja. Mikään ei viittaa siihen, että mies olisi radikalisoitunut."

Karim Cheurfi oli lehtitietojen mukaan epävakaa ja pitkän rikostaustan omaava henkilö. Vaikka suoraa operatiivista yhteyttä järjestäyneisiin salafijihadisteihin tai muihin radikaali-islamisteihin ei olekaan tuotu esille, niin Le Mondeen viittaavan Telegraphin mukaan (20.4. Paris-attack Suspect) kauna sekulaaria, siis maallista yhteiskuntaa ja poliisia kohtaan oli ilmeinen ja militantti islamistinen propanganda oli vaikuttanut tekijään: "police were tipped off that he wanted to “kill police officers to avenge Muslims killed in Syria,” said the newspaper citing security forces. He was also seeking weapons and a way of contacting an Isil contact in Iraq or Syria."

www.telegraph.co.uk
  decoctor Sokal (ei rekisteröitynyt) • 26.04.2017 14:59
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy