ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Ovensuukyselyt: Halla-aho johdossa puheenjohtajaksi puoluekokouksen ovella

vaeltaja2006 • 10.06.2017 10:25 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA

Vaaliteltta vuonna 2011.
Ilta-Sanomat on tehnyt ovensuukyselyä puoluekokoukseen saapuvien keskuudessa. Halla-aho johtaa. Myös Alma Median ovensuukyselyn mukaan Halla-aho on ennakkosuosikki. Äänestys tapahtuu klo 14 mennessä.Halla-ahon ja Terhon suhtautumisesta hlbtiq-vähemmistöihin on aika vähän ollut puhetta. Perussuomalaisten puolueen linja on ollut torjuva. Äänestyksissä vastaanhangoittelevia on uhkailtu rangaistuksilla.Vuonna 2011 Halla-aho antoi lyhyen lausunnon ranneliike.netille suhtautumisestaan homoihin. Näin hän sanoi vaalimökillä 1.4.2011.Halla-aho sanoi, että ei-homoja eivät homot kiinnosta. Hän erehtyi siinä, että homojen oikeudet kiinnostivat monia, kun avioliittolakia oltiin uudistamassa vuonna 2014.

Sampo Terhon lausahduksia ei ole muistissa. Hän on uskollinen Soinin linjalle. Puolue-eliitti tukee ilmeisesti eri tavoin Terhoa.

Molemmat ehdokkaat ovat eräällä tavalla eliittiä, toinen lisäksi puolueen eliittiä. Puolue, joka on vastustanut poliittista eliittiä, on saanut oman eliitin, näin sanotaan. Puolue haluaa puolustaa ”tavallisen kansalaisen” etuja. ”Tavallinen kansalainen”on hyvin epämääräinen käsite.

Valitaan kumpi vain, puolue siirtynee "ääripuolueen" suuntaan. Hallitusyhteistyö vaikeutuu ainakin jos Halla-aho valitaan. Lähestytään ehkä Ruotsidemokraattien toimintatapaa ja linjaa. Mutta kaikki on spekulaatiota.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Puoluekokouksen alussa oli multivisioesitys (kuvakavalkadi) asioista, jotka ovat tärkeitä perussuomalaisille: työläisen likaiset kädet, lapset, isä äiti, nuoret, suomalainen maisema, joutsenet, taapero, työpaikat: tehdas, telakka, roskakuski, pelastuslaitos, metsuri, suomineito, sairaala, kivityö, häät, perhe, lapsi, luonnonvarat, Suomenlippu. Ns. ”luovia aloja” (uudet sovellukset, digitaali, tiede, musiikki, kulttuuri) ei esitelty. Ei ollut perheiden moninaisuutta. Koulutuskin jäi huomiotta.
  vaeltaja2006 • 10.06.2017 11:12
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy