ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko keskustelufoorumi tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

KOMMENTTI: Nuorten homomiesten uhkaus heteromiehille (huumoria)

JuhaniV • 24.11.2012 06:55 • 2 kommenttia. NÄKÖKULMAT • ULKOMAAT

Kuvaruutukaappaus nuorten homomiesten videosta.
Mainiossa opiskelijahomojen videossa he hehkuttavat tyylikästä ulkomuotoaan, naisten tykkäämää tyylitajuaan, teatteriharrastustaan ja keittiötaitojaan. Näillä avuillaan opiskelijahomot uhkaavat napata heteromiesten tyttöystävät, elleivät heteromiehet ala kannattamaan tasa-arvoista avioliittolakia.

Eipä mennyt kuin hetki, kun internettiin ilmestyi heteromiesten tekemä vastavideo aivan samassa formaatissa kuin homojen video.

Heterot pitävät ideaa loistavana. Kun homo vie tyttöystävän teatteriin, voivat heteromiehet keskittyä siihen mikä heiltä tavallisesti kielletään, esimerkiksi katsella kaikkia rakastamiaan urheiluotteluita. Jos heteromies suostuu menemään katsomaan Broadway-showta tyttöystävänsä kanssa, tämä alkaa oitis haaveilemaan hääpuvusta ja antamaan nimiä heidän syntymättömille lapsilleen.

Heteromiehet ovat varmoja, etteivät homomiehet pärjää heteromiehille naisen kanssa sängyssä. "Ollaanpa rehellisiä. Se ei teiltä luonnistu. Te pidätte vaginaa ällöttävänä ja me puolestamme upeana."

Heteromiehet kannustavat: "Siitä vaan, menkää naimisiin tyttöystäviemme kanssa, koska me emme aio tehdä niin."

Homomiesten uhkaus:Heteromiesten vastaus:Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
ihan hauska
  puppeliassi • 25.11.2012 13:09
Tuosta heteromiesten vastaus antaa ymmärtää, että avioliitto on oikeutena homoille tärkeämpi ja heteroille lähinnä taakka. Hauskoja videoita. :D
  Homopallero • 25.11.2012 13:39
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy