ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

MTV: Aito avioliitto ry luvatta toisen näytteilleasettajan siivellä Helsingin Kirjamessuilla

Sami Mollgren • 30.10.2016 13:32 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Sisäänkäynti Kirjamessuille Helsingin Messukeskuksessa. Kuvan ihmiset eivät liity tapaukseen.
Samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeutta näkyvsti vastustava Aito avioliitto ry on poistettu Helsingin Kirjamessuilta, jossa se oli toisen, luvalla paikalla olleen näytteilleasettajan osastolla ilman omaa lupaa.

Asiasta kertoo MTV verkkosivuillaan.

MTV kertoo, että Aito avioliitto ry:n paikallaolosta erään antikvariaatin osaston yhteydessä tuli järjestäjille tieto kävijäpalautteen joukossa. Kirjamessujen tiedottaja Teija Armanto kertoi MTV uutisille, että yhdistyksellä ei ollut oikeutta olla messuilla maksamatta maksamatta omasta paikastaan.

Aito avioliitto ry oli MTV:n mukaan poistunut poistumispyynnön jälkeen paikalta välittömästi. Messujen tiedottaja arvioi MTV:lle, että messupaikan varannut ei ollut ymmärtänyt, ettei se voi ottaa alanäytteilleasettajia omalle osastolleen.

Helsingin Kirjamessut ovat käynnissä Helsingin Messukeskuksessa 27.-30. lokakuuta.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Asiasta uutisoivat myös monet muut mediat, mm HS:

www.hs.fi
  Tomppa (ei rekisteröitynyt) • 30.10.2016 17:26
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy