ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Mr Gay World -kilpailu käydään Roomassa elokuun viimeisellä viikolla

Kaikkiaan 32 ehdokasta eri puolilta maailmaa osallistuu Roomassa 24. - 31. elokuuta järjestettävään Mr Gay World -kilpailuun.

Viikon mittainen kilpailu koostuu luiuisista osakoitoksista, joista saatujen tulosten perusteella kilpailijat laitetaan paremmuusjärjestykseen. Tällaisia osakilpailuja ovat esimerkiksi kirjallinen testi, kuvaussessio, urheiluhaaste, uimapukukierros, taidehaaste ja "työhaastattelu" seitsemän tuomarin edessä. Lisäksi yleisö pääsee äänestämään verkossa mieleisiään kandidaatteja.

Kilpailijoiden on määrä saapua Roomaan sunnuntaina 24. elokuuta. Varsinaisen kilpailuohjelman lisäksi viikon aikana kilpailijat pääsevät esimerkiksi tutustumaan Roomaan ja myös rentoutumaan. Finaali-ilta on lauantaina 30. elokuuta. Finaalitapahtuma on katsottavissa suorana lähetyksenä netissä.

Vuonna 2014 mukana olevat maat ovat Australia, Belgia, Bulgaria, Costa Rica, Espanja, Etelä-Afrikka, Filippiinit, Hong Kong, Indonesia, Intia, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kambodža, Kamerun, Kanada, Kypros, Meksiko, Namibia, Pakistan, Pohjois-Irlanti, Ranska, Saksa, Suomi, Syyria, Tšekki, Tanska, USA, Uusi-Seelanti ja Venezuela.

Suomea Roomassa edustaa 29-vuotias helsinkiläinen Peter Lindèn‏. Hänet valittiin järjestyksessään viidenneksi Mr. Gay Finlandiksi kesäkuussa.Vuosina 2013 ja 2012 voiton vei Uusi-Seelanti, vuosina 2011 ja 2010 Etelä-Afrikka sekä vuonna 2009 Irlanti. Aiemmin tapahtuma on järjestetty Antwerpenissä (Belgia), Johannesburgissa (Etelä-Afrikka), Manilassa (Filippiinit), Oslossa (Norja) ja Whistlerissä (Kanada).

Järjestyksessään viidenneksi Mr. Gay Finlandiksi valittiin kesäkuussa 29-vuotias Peter Linden‏. Hän edustaa Suomea Roomassa Mr Gay World -kilpailussa. (kuva: Leo Koivistoinen)

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy