ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

MM-Moskovan uutispommi: Hopeamitalisti omisti mitalinsa seksuaalivähemmistöille

Ossi Halme • 14.08.2013 13:41 • 4 kommenttia. UUTISET: URHEILU • ULKOMAAT

Nick Symmonds mainosvideolla
Yhdysvaltojen Nick Symmonds on tuore 800 metrin MM-hopeamitalisti. Symmonds on jo vuosien ajan profiloitunut ihmisoikeuksien puolestapuhujana varsinkin tasavertaisuusasioissa. Viime viikolla Symmonds kritisoi Venäjän ns. homopropagandalakia ja ilmoitti, että ei enää palaa aiheeseen ennen ensi vuoden talviolympialaisia. Toisin kuitenkin kävi. Symmonds nimittäin omisti tuoreen mitalinsa seksuaalivähemmistöihin kuuluville ystävilleen.

Kisan jälkeen venäläismedialle antamassaan haastattelussa Symmonds puhui suunsa puhtaaksi. ”Niin paljon kuin voin aiheesta puhua, uskon kaikkien ihmisten ansaitsevan yhdenvertaisen kohtelun sellaisia, kun Luoja heidät on luonut. Riippumatta siitä oletko homo, hetero, musta tai valkoinen, me kaikki ansaitsemme samat oikeudet. Jos voin jotain tehdä tämän asian edistämiseksi, niin teen sen, kunhan en joutuisi pidätetyksi.

Ylenpalttiseen politikointiin Symmonds ei alkanut. ”Kunnioitan Venäjän kykyä hallita kansaa, mutta en kannata tätä lainsäädäntöä [homopropagandalakia]. Kunnioitan tätä kansakuntaa, mutta olen eri mieltä heidän säännöistään.”


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Venäläisen uutistoimisto Ria Novostin englanninkielinen uutinen aiheesta:
en.rian.ru
  Public eye • 14.08.2013 20:10
Mainiota! Upeaa! Miehekkään ryhdikästä! Nick Symmonds ja hänen kaltaiset, ihmisyyden parhaimmistoon kuuluvat, miehet ilahduttavat ja lämmittävät mieltä, sielua ja sydäntä. He saavat homoseksuaalin miehen askeleen kevenemään, ryhdin kohenemaan ja katseen kirkastumaan aina ja kaikkialla. Kiitos hänelle, sekä menestystä ja onnea elämään!
  Onnellinen mies (ei rekisteröitynyt) • 14.08.2013 21:45
Hieno teko! Nostan hattua, vaikka en sellaista käytä.
  vilhelmi • 14.08.2013 23:41
Tässä tuo uutisen oheisen kuvan Nick Symmonds mainosvireo 2009:ltä

www.youtube.com

sekä Putinin feikki-vireoita uskottavampaa erämiestä

www.youtube.com

Kommenttia muokattu: 16.08.2013 klo 09:25
  human • 16.08.2013 09:22
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy