ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Lätkäjätkä-Ville -kappale kuumensi jääkiekon arvokeskustelua - Teemu Selänne kertoi tukevansa Tuure Boeliusta

Sami Mollgren • 05.05.2018 23:38 • 1 kommentti. UUTISET: URHEILU • KOTIMAA
Jääkiekon MM-kisojen alla Tuure Boeliuksen julkaisema Lätkäjätkä-Ville -kappale on aiheuttanut vilkasta kommentointia. Kappaleessa lätkäjätkä Ville ihastuu toiseen poikaan.

Monissa kommenteissa kappaleeseen suhtaudutaan myönteisesti, mutta joissakin kommenteissa on Boeliuksen väitetty suorastaan häpäisseen kiekkoleijonat. Boelius on saanyt myös uhkauksia.

Lauantaina asiaan otti kantaa myös jääkiekkoilija Teemu Selänne. Selänne toteaa twitter-viestissään, ettei Boeliuksen kappale häpäise maajoukkuetta, päinvastoin.

- Omasta ja Leijonien puolesta Ei todellakaan häpäise,päinvastoin, hyvällä esimerkillä kannustetaan jokaista olemalla rohkeasti oma itsensä ,onnellinen ja iloinen ja jokainen tehköön sen omalla tyylillään ,me tuetaan sua hyvä Tuure zemiä, kirjoittaa Selänne.


Myös kiekkoleijonat ilmaisivat tukensa moninaisuudelle.

- Kun #MMkisat on saatu voitokkaasti korkattua, on aika ottaa kantaa ajankohtaiseen asiaan: #Leijonat arvostaa kaikkia kannustajiaan ja myös kaukalosta löytyy suvaitsevaisuutta, kertoi lauantai-iltana Leijonien Twitterissä julkaisema viesti.


Jääkiekon vuoden 2018 MM-kisat pelataan 4.–15. toukokuuta.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Vielä kun Leijonilla olisi viimein munaa tukea teini-ikäistä rohkeaa poikaa joka on joutunut aikuisten lynkkauspuheiden kohteeksi....
  Tomppa (ei rekisteröitynyt) • 05.05.2018 23:58
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy