ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Länsi-Uusimaa saa kaksi pride-tapahtumaa kesällä 2016

Sami Mollgren • 24.02.2016 07:54 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Helsingin lisäksi Uudellamaalla myös Hangossa ja Tammisaaressa juhlitaan pridea kesällä 2016.
Läntisellä Uudellamaalla järjestetään loppukesällä 2016 kaksi pride-tapahtumaa parin viikon välein. Ensin elokuun puolivälissä Hangossa ja viikkoa myöhemmin syyskuun alussa Raaseporin Tammisaaressa. Molemmat tapahtumat ovat vahvasti ruotsinkielisiä.

Hanko Pride 19.-21. elokuuta

Hangossa järjestelyistä vastaa Ylen haastatteleman Anders Augustssonin mukaan viisihenkinen työryhmä. Hänen mukaansa tapahtuma näyttää kasvavan suuremmaksi kuin alkuaan on ajateltu, ja monet hankolaisyrityksetkin ovat lähdössä mukaan.

Raseborg Pride 2016 Tammisaaressa 3. syyskuuta

Raaseporin kunnan Tammisaaressa on tapahtuman suunnittelu myös käynnissä, ja taustalla on myös kunnan nuorisotoimi. Ainakin keskustan läpi kulkeva ja Stallörenin puistoon vierasvenesataman kupeeseen etenevä pride-kulkue on suunnitteilla. Ylen haastatteleman nuorisosihteeri Fredrika Åkerön mukaan maaliskuun 7. päivä on määrä järjestää ideointitapaaminen nuorisotalolla. Tammisaaren tapahtuman on määrä olla kaikille avoin ja alkoholiton.

Vuoden 2016 pride-tapahtumat Suomessa

Eri puolilla Suomea järjestettävien pride-tapahtumien määrä on lisääntynyt viime vuosina merkittävästi. Vuonna 2016 Suomessa järjestetään kaikkiaan toistakymmentä pride-tapahtumaa.

Rovaniemi: Arctic Pride (22.-28.2.)
Kuusamo: Ruka Ski Pride (14.-17.4.)
Joensuu: Pohjois-Karjala Pride (7.-15.5.)
Tampere: Pirkanmaan Pride (6.-11.6.)
Helsinki: Helsinki Pride (27.6.-3.7.)
Tampere: Tampere Pride Queer Culture Event -tapahtuma (21.-24.7.)
Lahti: Lahti Pride (1.-7.8.)
Maarianhamina: Åland Pride (17.-21.8.)
Hanko: Hanko Pride (19.-21.8.)
Inari: Sápmi Pride (25.-28.8.)
Raasepori: Raseborg Pride (3.9.)
Turku: Turku Pride (22.-28.8.)Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy