ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


äänitallenteet kuvagalleriat media-arkisto tapahtumaraportit sateenkaaren värinen suomi uutiset

Kirjaston ´Kaikki muuttuu paremmaksi´ –sarjan viimeinen, kiinnostava keskustelu

vaeltaja2006 • 03.03.2011 07:52 • 1 kommentti. TAPAHTUMARAPORTIT
Kaikki muuttuu paremmaksi –kampanja alkoi USAssa syyskuussa 2010. Loppusyksystä Suomessa käynnistyi oma suomalainen kampanja, ja siihen liittyvä video esitettiin vuoden lopulla mm. kaikilla valtakunnallisilla tv-kanavilla. Helsingin kaupunginkirjastossa on nyt kevätkaudella 2011 ollut tapahtumasarja tästä teemasta. Eilen oli iso joukko ihmisiä tullut paikalle Richardinkadun kirjastoon. Nuorin yleisön joukossa oli Kuutti, ½-vuotta. Jani Toivola luki tarinoita "Kaikki muuttuu paremmaksi" –kirjasta. Sen jälkeen käytiin keskustelua kampanjasta ja kaapistatulosta.

Mukana keskustelussa olivat: Panu Mäenpää, Laura Vehkanen, Anu Kellomäki, Seija Vilen ja Saku Tuominen.

Juontaja Anna Gadia käynnisti tämän illan tapahtuman kesto 3'05"
Jani Toivola kertoi ensin kokemuksensa Oulusta. Sen jälkeen hän luki näytteitä kirjasta. Kesto 9'25"
Jani lukee vielä pari näytettä "Kaikki muuttuu paremmaksi" –kirjasta kesto 7'17"
Saku Tuominen kertoi, miten kampanja Suomessa startattiin. Anu Kellomäki kertoo kirjan valmistumisesta. kesto 9'40"
Seija, Laura ja Panu kertoivat, miten he lähtivät mukaan kampanjaan. Mutta kannattaako ihmisiä rohkaista tulemaan kaapista? Onko se hyvä vai huono asia? Anu, kesto 7'30"
Onko kaapistatulo hyvä vai huono asia? Saku, Seija, Laura, Panu , kesto 6'10"
Muuttuuko kaikki todella paremmaksi? HLBTI-ihmiset kohtaavat jatkuvasti erilaisia ongelmia ja vihamielisyyttä. Seija, Anu, Saku, videon tekoon osallistunut Tommi Laitio esittää mielipiteensä yleisön joukosta, kesto 7'50"
Mitä voisi tehdä, jotta kaikki muuttuisi paremmaksi? kesto 9'40"
Kirjaston puolesta tiedottaja Virve Miettinen kertoo ranneliikkeen kuulijoille, millaisia ajatuksia tämä keskustelusarja nosti hänen mieleensä. kesto 1 min

Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kaikesta sydämestäni toivon, että vastaavanlaisia tiedotustilaisuuksia tulee jatkossakin. Asiallinen tieto vapauttaa, tukee ja kantaa nuoria heidän elämän rakentumisessa kohti tulevaisuutta ja ehjempää, sekä ihmisarvoisempaa yhteiskuntaa. Samalla hyvin esitetty tieto asiasta ja aiheesta auttaa jo varttuneita vapautumaan raskaista ja ahdistavista menneisyyden taakoista, joita menneinä aikoina on sälyttynyt monien harteille niin mieltä kuin muistojakin painamaan. Vielä kerran kiitokseni kaikille heille, jotka ovat työskennelleet "Kaikki muuttuu paremmaksi" projektissa ja sen puolesta.
  Onnellinen mies (ei rekisteröitynyt) • 03.03.2011 18:07
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy