ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

ARVIO: Kirja: Mitä väärää on homoseksuaalisuudessa?

JuhaniV • 20.02.2014 21:25 • 4 kommenttia. KIRJAT
Tänään ilmestyi toinenkin tärkeä kirja. Siinä esitellään viisi yleisintä perustelua homoseksuaalisuuden moraaliselle vääryydelle ja luonnottomuudelle. Kirjassa kumotaan perusteellisesti kaikki nuo väitteet.

LIKE-kustantamo on käännättänyt John Corvinon vuonna 2013 Yhdysvalloissa julkistetun kirjan, alkuperäiseltä nimeltään What's Wrong With Homosexuality?

Kirjan otsikot ovat suoria lainauksia homoseksuaaleja vastaan esitetyistä väitteistä, kuten "Jumala sanoi niin, minä uskon niin, ja sillä hyvä", "Se ei ole luonnollista", "Mies miehen kimpussa, mies koiran kimpussa, tai mitä kaikkia niitä onkaan."

John Corvino on filosofian professori. Hän johtaa filosofian yksikköä Wayne State yliopistossa Detroitissa, Michiganissa. Corvino on avoimesti homo. Hän käy julkista keskustelua homojen oikeuksista, kirjoittaa kirjoja ja luennoi tästä aiheesta.

Kirjan arvostelu myöhemmin ranneliike.netissä.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Minulla kirjan lukeminen alkaa olla lopuillaan. Jo nyt uskallan suositella sitä niille, jotka miettivät vasta-argumentteja tasa-arvoisen avioliittolain vastustajille. Corvino kirjoittaa fiksusti.
  JuhaniV • 23.02.2014 00:17
Homoseksuaalisuudessa on ainakin sen verran väärää, että sen korjaamiseksi pitäisi määrätä sekä lääketieteellistä että hengellistä hoitoa.

Ulostereikä ei ole mikään sukupuolielin. Ei edes heteronaisellakaan.
  Exit Only (ei rekisteröitynyt) • 27.02.2014 18:01
Suosittelen nimimerkille Exit Only tuon edellä esitellyn kirjan lukemista ja sen jälkeen voimme jatkaa keskustelua.
  JuhaniV • 27.02.2014 19:08
Exit only, heterotkin ehkä joskus harrastavat suuseksiä. Onko suu sukupuolielin? Jotkut saattavat myös tyydyttää kumppaniaan käsillään. ovatko kädet sukupuolielimiä? Tyhmiä kysymyksiä, mutta noudatan nyt sinun logiikkaasi.
  salty Dog (ei rekisteröitynyt) • 28.02.2014 19:55
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy