ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Kansalaistorille nousee EuroGamesien kisakylä

vaeltaja2006 • 28.06.2016 13:02 UUTISET: PRIDE

35 lipputankoa nousee parhaillaan reunustamaan Euro Games -kisakylän aluetta Helsingissä Kansalaistorilla.
Tiistaina kovalla touhulla rakennetaan EuroGamesien kisakylää Helsinkiin Kiasman ja Musiiikitalon välissä olevalle Kansalaistorille, kaupungin ytimeen. Kisakylä avautuu keskiviikkona puolen päivän aikaan.

Kisakylää reunustaa 35 lipputankoa. Juuri äsken rekka toi toisen kahdesta puulämmitteisestä saunasta. Ulkomaisille vieraille halutaan esitellä suomalaista saunakulttuuria. Kisakylässä tulee olemaan ohjelmalava ja paljon ravintolapalveluita sekä erilaisia pikku putiikkeja, joista saa esim. Tom of Finland -tuotteita. Kisakylässä on loppuviikon aikana monenlaista ohjelmaa. Kisakylään on kaikilla kansalaisilla vapaa pääsy.

Kisojen suojelija presidentti Niinistö ei pääse paikalle, koska hän isännöi samaan aikaan Putinin vierailua Kultarannassa.

EuroGames Villagen päällikkö Tony Ahlqvist kertoi hetki sitten lisää kisakylästä ja sen tarjoamista palveluista.

Toienen saunoista saapui juuri paikalle.

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy