ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Kansainvälisen sateenkaariperhepäivän tapahtumat Turussa ja Helsingissä 5.5.2013

JuhaniV • 26.04.2013 18:10 YLEISET
Kansainvälistä sateenkaariperheiden päivää vietetään maailmalla 40 kaupungissa. Suomessa tapahtumat ovat Turussa ja Helsingissä. Tapahtuman otsikko: Celebrating the Rainbow of Families in our World.

Turussa kansainvälisen sateenkaariperhepäivän juhlinta huipentuu sateenkaariperheiden lasten oman valokuvanäyttelyn avajaisiin Perhetalo Heidekenillä su 5.5. klo 14. Lapset kertovat kuvillaan oman näkemyksensä perheestä. Näyttelyssä on valokuvia sateenkariperheiden lapsilta Turusta, Helsingistä, Oulusta ja Mikkelistä. Myöhemmin näyttely lähtee kiertämään myös muualle Suomeen. Näyttelyn on ideoinut ja koonnut kuvataiteilija Marjukka Irni.

Kansainvälistä sateenkaariperhepäivää juhlitaan Helsingissä kaikille avoimen koko perheen tapahtuman merkeissä ravintola dtm:ssä klo 15:00-18:00.

Helsingin tapahtumassa yleisöä viihdyttävät Out’n loud, Pellekaija Pum duo ja Peppi Pitkätossu. Ohjelma lavalla alkaa klo 15.30.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Lisätietoa tapahtumista alla olevien linkkien kautta.

marjukka.irni@gmail.com Kuvataiteilija Marjukka Irni, Turun valokuvanäyttelyn kokoaja
www.facebook.com Facebook Events
www.facebook.com Sateenkaariperheet ry
www.internationalfamilyequalityday.or International International Family Equality Day
www.pellekaijapum.ne Pellekaija Pum duo
www.heidilunabba.co Heidi Lunabba, yhteisötaideteos
www.mehubileet.co Mehubileet
www.outnloud.f Helsingin gaykuoro Out 'n loud
www.dtm.f Ravintola DTM


Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy