ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Kangasniemi Pride järjestetään kesäkuun lopussa

Sami Mollgren • 29.05.2015 07:41 • 2 kommenttia. UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
Etelä-Savon Kangasniemellä järjestetään pride-tapahtuma 27. kesäkuuta. Tapahtuma on paikkakunnalla ja myös koko maakunnassa ensimmäinen laatuaan.

Tapahtuman Facebook-sivun mukaan kulkueeseen kokoontuminen on Kangasniemen Keskusparkilla kello 13, mutta kulkueen tarkempi reitti vahvistetaan myöhemmin. Yle kertoo, että kulkueen määränpäässä Keskuspuistossa järjestetään sateenkaaripiknik.

Tapahtuman toteuttajina ovat seksuaalikasvattajaksi ja -neuvojaksi valmistunut Tarja Pölkki sekä sukupuolenkorjausprosessinsa kautta esillä ollut Elina Partanen. Pölkillä on taustaa myös lastentarhanopettajana ja mallibisneksestä. Tapahtuman suojelijaksi on lupautunut Sexpo Säätiön toiminnanjohtaja Tommi Paalanen.

Kulkueen lähtöpaikassa Pölkki aikoo Ylen mukaan pitää hyvinvointia käsittelevän puheen. Hyvinvointi on Kangasniemen priden pääteema. Tapahtuman luvataan olevan avoin kaikille iästä, sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Pölkki arvioi, että tapahtumaan osallistuu muutama kymmenen ihmistä; hän kertoo olevansa tosi tyytyvänen, jos osallistujia tulee 30. Pölkin mukaan Kangasniemellä asuu paljon avarakatseisia ihmisiä, mutta pride-projekti on saanut osakseen myös äänekästä kritiikkiä.

Kangasniemi on 5 700 asukkaan kunta Etelä-Savossa, mutta kesäisin väkiluku kasvaa kesäasukkaiden ansiosta.


Helsingissä Helsinki Pride 2015 -tapahtuman kulkue käynnistyy täsmälleen samaan aikaan Kangasniemen pride-kulkueen kanssa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Jaa-a, suuntaavatkohan Leppävirran lesbot tänä vuonna tuonne Kangasniemelle, eivätkä tulekaan perinteiseen tapaansa Hki Prideen : )
  human • 30.05.2015 19:23
Ei ne suunnannu..Helsingissä edustettiin. Perinteiseen tapaan. Varmasti sinne olis joku poppoo meitä lähteny JOS ajankohta olis ollu joku muu ku HKI Priden aika.
  Hanna (ei rekisteröitynyt) • 29.06.2015 13:49
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy