ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Kainuu Pride 2017 -viikonloppu 7.-9.7. starttaa Kajaanissa

Sami Mollgren • 07.07.2017 09:48 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA

Kainuu Pride 2017 -viikonloppua vietetään 7.-9. heinäkuuta.
Kajaanissa vietetään Kainuu Pride -tapahtumaa perjantaista sunnuntaihin, 7.-9. heinäkuuta. Tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa. Tapahtuman suojelija on Heidi Lunabba.

Perjantaina ohjelmassa on keskustelu sukupuolen moninaisuudesta ja vertaistapaamisia eri ryhmille. Lisäksi illalla on luvassa bileet. Lauantai-iltapäivänä järjestetään Sateenkaaripicnic, ja myöhemmin illalla on bileeet. Sunnuntaina on sateenkaaribrunssi ja messu, jonne sateenkaariväki on tervetullut.

Viikonlopun aikana Kajaanin taidemuseossa kootaan yhteisöllistä sateenkaaripeittoa, johon kukin voi tuoda oman osansa. Kajaanin Raatihuoneella on avoinna vielä perjantaina ja sunnuntaina HLBT-näyttely, joka esittelee nykytaidetta sukupuoli- ja seksuaalivähemistöistä erilaisista näkökulmista tarkasteluna. Pride-viikolla Kajaanin, Kuhmon sekä Suomussalmen kirjastoissa on sateenkaarihyllyt. Perjantaina pride on esillä Kajaanissa myös markkinakadulla.

Kesän 2016 Kainuu Prideen osallistui lähes 200 ihmistä

Kesällä 2016 järjestetty ensimmäinen Kainuu Pride -tapahtuma kokosi lähes 200 ihmistä Piknikille Rantapuistoon ja sen jälkeen kauppatorilla käynnistyneeseen torijuhlaan.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy