ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
hiv harrastukset hyvinvointi linkit kaikki artikkelit

Iso-Britannia luopuu homojen elinikäisestä verenluovutuskiellosta

JuhaniV • 08.09.2011 21:32 • 1 kommentti. UUTISET: TERVEYS JA TUTKIMUS
Iso-Britannian terveysministeriössä on tehty päätös kumota homomiesten elinikäinen verenluovutuskielto. Se astuu voimaan marraskuun 7. tänä vuonna.

AIDS-kriisin seurauksena 80-luvulla tuli voimaan homojen elinikäinen verenluovutuskielto jos oli ollut kerrankin homoseksisuhteessa. Nyt tuo päätös kumotaan ja tilalle tulee vuoden mittainen suoja-aika. Jos jollakin on ollut homoseksiä 12 edeltävän kuukauden aikana, ei voi luovuttaa verta.

Uusi määräys astuu voimaan Englannissa, Walesissa ja Skotlannissa 7. marraskuuta 2011. Pohjois-Irlanti miettii vielä, josko se seuraisi naapureittensa päätöstä.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
No vautsivau. Milloinkonhan koko typerästä "homopykälästä" voitaisiin luopua.
  mikkis (ei rekisteröitynyt) • 10.09.2011 14:04
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy