ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

IS: Eduskuntatalon portailla itseään puukottaneet venäläinen homopari

Sami Mollgren • 27.09.2017 09:10 • 3 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA

Venäläinen miespari puukotti itseään eduskuntatalon edustalla perjantaina.
Kaksi miestä puukotti itseään eduskuntatalon edustalla perjantaina. Ilta-Sanomat kertoo miesten olevan venäläinen homopari, jolta oli evätty turvapaikka Suomessa. Miehet halusivat teollaan tuoda esiin seksuaali- ja sukupuolivähemmistön huonon tilanteen Venäjällä.

Aleksandr, 19, ja Nikita, 22, -nimiset miehet ottivat yhteyttä Ilta-Sanomiin. He kertovat, että tapahtuneen taustat jäivät suomalaismediassa hämärän peittoon. Viranomaiset eivät vaitiolovelvollisuutensa vuoksi ole kertoneet yksityiskohtia.

- Kyse ei ollut pelkästä huomionhausta, vaan olimme valmistautuneet kuolemaan. Ajattelimme, että kuolemme mieluummin täällä Suomessa, sillä takaisin Venäjälle me emme missään nimessä aio palata, Nikita kertoo Ilta-Sanomille.

He kertovat halunneensa, että teosta olisi hyötyä muille venäläisille homopareille. He toteavat, että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvilla on Venäjällä todellinen hätä.

Ilta-Sanomien mukaan miehet olivat saaneet kielteisen turvapaikkapäätöksen niin kutsutussa nopeutetussa menettelyssä ja käännytys Venäjälle uhattiin panna toimeen pikavauhdilla.

Molemmat korostavat Ilta-Sanomille, että heillä ei ollut mitään tarkoitusta tai halua vahingoittaa ketään muita kuin itseään. Tämän vuoksi asiaa ei pidä heidän mukaansa liittää Turussa tapahtuneeseen, sillä heidän taustansa ja motiivinsa olivat myös aivan toisenlaiset.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
"Mutta se tuli meille yllätyksenä, kuinka pian meitä tultiin hoitamaan."

Onneksi edes yksi asia Suomessa vielä toimii oikein. Terveydenhuolto ymmärtää mitä tehdä, jos joku hengenhädässä.

"Emme voi mennä Venäjälle odottamaan, hyväksytäänkö valituksemme. Jos palaisimme takaisin, meidät laitettaisiin vuosiksi vankilaan tai tapettaisiin kadulla"

... mutta maahanmuuttovirasto ei tajua!
  pekka.punavuori • 27.09.2017 11:10
Halla-ahohan kävi taannoin verovaroilla kustannettuna tutkimassa vanhaa kirkko-slaavia slaavikunnassa Kiovassa, joten hänhän (itseään ateistiksi väittäneenä) voisi nyt vaatia hallitukselta toimia tuota, ortodoksi-kristillisyyteen radikalisoituneen Venäjän perusihmisoikeus-rikkomusten tilannetta vastaan.

Venäjällähän paha toistuu, eli taannoinhan ortodoksi-kristitty pappisteologi Stalin, valtaan noustuaan, säädätti homotuomiolait.
Ja nykyisin sitten orotodoksisuuteen retkahtanut Putin on sortunut samaan, oikein iäisyys-oppi-lokeroinnillaan.

- - -

Helsingissä esim. HeSetan Together-ryhmässä ja LGBT café:ssa on ollut mukana useitakin venäläisiä GLBT-ihmisiä, pariskuntiakin.
  human • 27.09.2017 12:26
Tässä on taas sitä kansainvälistä homosaatiota jolla homolobbarit vedät-
tää ihmiskunnan suurta enemmistöä älyttömillä vaatimuksillaan. Putinin on
täytynyt ottaa seksuaalivähemmistöt kohteiksi Venäjän todellisten ongelmi-
en huomion poisvetämiseksi,onhan tuo tosi raakaa kun kansa on muuten-
kin valmiiksi homofobista.
  homo-x (ei rekisteröitynyt) • 27.09.2017 18:40
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy