ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Irlanti: Leo Varadkar voitti puolueensa puheenjohtajavaalin - maa saa avoimesti homon pääministerin

Sami Mollgren • 02.06.2017 22:59 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • EU

Leo Varadkar (kuva: Bucklesman CC BY-SA 3.0)
Irlannin pääministeriksi nousee Leo Varadkar, 38, kun maata hallitseva keskusta-oikeistolainen Fine Gael -puolue valitsi hänet perjantaina yhdenneksitoista puheenjohtajakseen.

Independent kertoo, että pääministerin virkaan hänet nimitettäneen 13. kesäkuuta.

Varadkar sai äänistä 60 prosenttia ja hänen vastaehdokkaansa Simon Coveney 40 prosenttia.

Varadkarista tulee maan historian nuorin ja ensimmäinen avoimesti homo pääministeri. Koulutukseltaan Varadkar on lääkäri ja nyt hän on toiminut hallituksen sosiaaliministerinä. Varadkarin isä on kotoisin Intiasta.

Varadkar kertoi julkisesti homoseksuaalisuudestaan radiohaastattelussa vuonna 2015, ennen Irlannin samaa sukupuolta olevien avioliittoja koskevaa kansanäänestystä. Tuolloin hän toimi terveysministerinä.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Sillä aikaa suomettulassa media trollit ovat jo valinneet seuraavan (=nykyisen) presidentin.

Suomettulan suosituimmat ministerit eivät tykkää homoista, eivätkä viineistä ruokakaupoissa.
  Muu Maa Mansikka (ei rekisteröitynyt) • 03.06.2017 01:52
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy