ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Iranin viranomaiset väittävät Israelin ja Yhdysvaltojen levittävän homoseksuaalisuutta

Lassijuhani • 10.09.2012 22:14 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Iranin valtiollinen uutistoimisto Mashregh väittää Israelin ja Yhdysvaltain toteuttavan suunnitelmaa, jonka tarkoituksena on muuttaa koko maailma homoseksuaaliseksi. Uutistoimiston mukaan Yhdysvaltain elokuvateollisuus ja yliopistot ”opettavat maailmalle homoseksuaalisuutta” ja edistävän homosuhteita.

Uutistoimisto jatkaa väittämällä Israelin ja Yhdysvaltojen suunnitelmiin kuuluvan kauhistuksen ja moraalittomuuden muuttamisen joksikin tavanomaiseksi ja sitä kautta alistaa ne, jotka eivät hyväksy homoseksuaalisuutta. Uutistoimisto torjuu myös vaatimukset ihmisoikeuksien myöntämisestä seksuaalivähemmistöille. Sen mukaan ainoa velvollisuus, joka yhteiskunnalla on seksuaalivähemmistöjä kohtaan on ”hoidon tarjoaminen homoseksuaalisuudesta parantamiseksi”.

”Jos homoseksuaalien tukeminen on lähtöisin inhimillisistä näkökulmista tai ihmisoikeuksien puolustamisesta, paras tapa auttaa näitä ihmisiä yksilöinä on tarjota heille huomiota ja lääketieteellistä käsittelyä heidän pelastamisekseen moraalittomista teoista, jotka ovat hyökkäys perheinstituutiota vastaan.” uutistoimisto päätti.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Vau, mikä déjà-vu! Iranin tyrannithan kuulostavat ihan täällä Ranneliikkeessä meuhkaavalta kiihkokristilliseltä nettihäiriköltä! Tuossa sen näkee miten homous ja uskonnollinen homofobia eivät todellakaan ole mitään kulttuurirelativistisia ilmiöitä.
  Homopallero (ei rekisteröitynyt) • 10.09.2012 23:15
Ei mitään uutta auringon alla...
  Heat (ei rekisteröitynyt) • 11.09.2012 07:20
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy