ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Intia - Homoseksi pysyy laittomana toistaiseksi

jnsto • 29.01.2014 12:01 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Intian korkein oikeus on torjunut poliittisen painostuksen käsitellä uudestaan homoseksin pitämisen laittomana maassa. Korkein oikeus kumosi joulukuussa alemman oikeusasteen tekemän päätöksen, joka oli laillistanut homoseksin Intiassa.

Useat ihmisoikeusjärjestöt olivat vedonneet oikeuteen, jotta se käsittelisi asian uudestaan. Teoriassa torjumisesta voisi valittaa, mutta tilanne ei täytä jatkovalituksen ehtoja. Korkeimman oikeuden päätöksen jälkeen ainoa tie rikoslain muuttamiseen on parlamenttikäsittely.

Alempi oikeusistuin päätti vuonna 2009, että Britannian siirtomaavallan ajoilta peräisin oleva "luonnonvastaisen seksin" kieltävä lainkohta 377 rikkoo perusoikeuksia. Korkeimman oikeuden joulukuisen kannan mukaan lain kumoaminen vaatii Intian parlamentin päätöksen.

"Luonnonvastaisen seksin" kieltävän lain rikkomisesta voi saada enimmillään kymmenen vuoden vankeusrangaistuksen.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Viimeaikaisten järkyttävien naisten joukkoraiskaustapausten ja tämän homokielteisyys-asian valossa en edes harkitse matkustamista enää kyseiseen maahan lomalle.
  Pertti (ei rekisteröitynyt) • 29.01.2014 17:15
Intiassakin on mm. norsuja, joilla ihan luonnostaan naarasnorsut nauttivat myös keskenään ja urosnorsutkin myös keskenään.

Joutuvatkohan nekin jopa 10 vuodeksi vankilaan? Tai no, siksikös niillä rukilla on aika usein kahleita jaloissaan Intiassa.

youtubessakin on muuten muutama intialais&gay-teemainen elokuva

Tanha www.youtube.com

You can't curry love www.youtube.com

Milind Soman Made Me Gay www.youtube.com

Dunnoy na jaane Kyun www.youtube.com

Kommenttia muokattu: 29.01.2014 klo 22:53
  human • 29.01.2014 22:48
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy