ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

ILGA-Europe sitouttaa EU-parlamenttiehdokkaita hlbti-yhdenvertaisuuden edistämiseen

Sami Mollgren • 28.04.2014 20:39 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • EU
Eurooppalaisten hlbti-järjestöjen kattojärjestö ILGA-Euroope on pyytänyt MEP-ehdokkaita kaikista EU-maista allekirjoittamaan sitoumuksen edistää europarlamentin jäsenenä hlbti-ihmisten ihmisoikeuksia.

Sitoumuksen allekirjoittaja sitoutuu edistämään hlbti-ihmisten tasa-arvoa esimerkiksi tukemalla lukuisia vireillä olevia hlbti-ihmisten yhdenvertaisuutta parantavia hankkeita.

Suomalaisista MEP-ehdokkaista runsas 40 on tähän mennessä allekirjoittanut sitoumuksen. He ovat kahdeksasta eri puolueesta. Keskustan, Perussuomalaisten ja Kristillisdemokraattien MEP-ehdokkaista ei toistaiseksi ole allekirjoittaneita.

Heti vaalien jälkeen ILGA-Europen on määrä aloittaa yhteistyö niiden valituksi tulleiden europarlamentaarikkojen kanssa, jotka ovat allekirjoittaneet sitoumuksen.

ILGA-Europe on kattojärjestö seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen tasa-arvon puolesta 45 Euroopan maassa toimivalle yli neljällesadalle järjestölle.


Seta järjestää eurovaalipaneelin tiistaina 29. huhtikuuta klo 16.00-18.00 Helsingissä. Paikkana on Pohjoismaisen kulttuuripisteen tapaamispaikka Kaisaniemessä (Kaisaniemenkatu 9).

Euroopan parlamentin vaalit toimitetaan kaikissa 28 EU-jäsenmaassa 22.- 25. toukokuuta 2014. Suomessa vaalipäivä on sunnuntai 25.5.2014. Ennakkoäänestys kotimaassa järjestetään 14. - 20.5. ja ulkomailla 14. - 17.5..


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Se että keskustan, perussuomalaisten ja kristillisten eurovaaliehdokkaista ei yksikään ole kyseistä vetoomusta allekirjoittanut antaa hyvää osviittaa siitä että noitten puolueitten taholta tulee kovin vastustus kun ja jos kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliittolaista joskus tulee eduskunnassa suuren salin äänestykseen.
Huvittavin tässä on keskustan rooli muka ”euroliberaalina” puolueena. Kyllä kyseinen lafka kuuluisi aivan muihin ryhmiin!
  ERKKI - VAASA (ei rekisteröitynyt) • 29.04.2014 22:30
Keskustan Kaikkonen näyttää laittaneen nimensä mukaan.
  smo • 29.04.2014 22:43
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy