ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Ihmisoikeuskonferenssi "Equality and Diversity in Sports" alkoi Kiasmassa

vaeltaja2006 • 01.07.2016 12:34 UUTISET: URHEILU
Osana EuroGames-kisoja Kiasmassa alkoi aamupäivällä ihmisoikeuskonferenssi "Equality and Diversity in Sports". Konferenssissa pohditaan sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvien harrastajaurheilijoiden ja urheilua harrastavien nuorten asemaa.

Seuraavassa kuullaan konferenssin viralliset avauspuheenvuorot. Ensimmäisenä puhuu opetus- ja kulttuuriministseri Sanni Grahn-Laasonen. Sen jälkeen avajaispuheenvuoron käyttävät Europarlamentin varapuheenjohtaja Ulrike Lunacek, Birgitta Kervinen ENGSOsta eli European Non-Govermental Sports Organisation -järjestöstä ja viimeisenä Toni Piispanen, joka syyskuussa 2012 voitti 100 metrin kultaa Lontoon paraolympialaisissa.

Avauspuheet ovat englanniksi.

Ministeri Sanni Grahn-Laasonen
Yhteiskuvassa Birgitta kervinen, Toni Piispanen ja Ulrike Lunacek.
Avauspuheenvuorot: Sanni Grahn-Laasonen, Ulrike Lunacek, Birgitta Kervinen ja Toni Piispanen.

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy