ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Palveluoppaassa mukana
Kauneus- ja terveysklinikka KAUNIIX
Riskitön vaihtoehto kauneuskirurgialle! Beautytek on ainutlaatuinen, tehokas menetelmä jonka avulla voi poistaa rasvakertymiä (esim. vatsanseudulta), ryppyjä, kohottaa rintoja ja hoitaa arpia. Tulokset ovat hämmästyttäviä ja nopeita. hoito täysin kivuton!
yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko keskustelufoorumi tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

HS muistutti samasukupuolisten parien asemasta sijaissynnyttyjäkeskustelussa

jnsto • 22.05.2011 10:18 NÄKÖKULMAT
Lähtevän hallituksen oikeusministeri on ottanut sijaissynnyttäjän käytön sallimisen selvitettäväksi. Suomen hedelmöityshoitolaissa menettely kiellettiin vuonna 2007. Siihen saakka se oli ollut sallittua, mutta vain parisuhteessa eläville heteropareille, lisäedellytyksin.
Pääkirjoituksessaan 22.5 Helsingin Sanomat muistuttaa, että samaa sukupuolta oleville pareilla ei ollut tuolloin mahdollisuutta käyttää sijaissynnyttäjää. Lehti kertaa perheensisäisen adoption olevan samasukupuolisille pareille sallittua, ulkopuolisen ei. Lehti toteaa, että jos sijaissynnyttäjän käyttö sallitaan, on määriteltävä myös se, kuluuko oikeus vain heteropareille vai myös samaa sukupuolta oleville pareille.
HS siis nostaa asian päätöstä vaativaksi, mutta ei ota kantaa siihen, millainen ratkaisu tulisi tehdä. Ottaen huomioon maan johtavan lehden nykyisen päätoimittajan taustan, HLBT-yleisöä kiinnostaa se, mitä lehti kirjoittaa ja mitä se ei kirjoita. Pitkässä ja seikkaperäisessä pääkirjoituksessa lehti nostaa HLBT-näkökulman esille, mutta ei ota kantaa.


Jaa Facebookissa
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy