ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Hlbti-teemainen vaalipaneeli 25. maaliskuuta

Sami Mollgren • 19.03.2015 21:15 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Helsingissä järjestetään keskiviikkona 25.3. vaalipaneelikeskustelu hlbti-asioista. Kirjasto 10:ssä järjestettävän tilaisuuden takana ovat Amnesty International – Suomen osasto, Seta, Sateenkaariperheet ry ja Trasek ry.

Tähän mennessä osallistumisensa ovat varmistaneet Johan Ekman (rkp), Ritva ’Kike’ Elomaa (ps), Tapio Huttula (kesk), Mai Kivelä (vas), Asmo Maanselkä (kd), Jaana Pelkonen (kok), Jani Toivola (vihr) ja Pilvi Torsti (sdp).

- Vaalipaneelissa kansanedustajaehdokkaat pääsevät kertomaan, miten heidän puolueensa aikovat edistää hlbti-ihmisten perus- ja ihmisoikeuksia ja mitä konkreettisia toimenpiteitä voimme odottaa seuraavalla eduskuntakaudella, jotta jokaisen ihmisen yhdenvertaiset oikeudet toteutuvat seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä, sukupuolen ilmaisusta ja perhemuodosta riippumatta. Keskustelun pääteemat ovat itsemääräämisoikeus, elämänkaari ja palvelut sekä ihmisoikeuspolitiikka, kertovat paneelin järjestäjät.

Paikalle saapuneella yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä panelisteille.

Keskiviikkona 25.3. kello 16-18 järjestettävä tilaisuus streamataan suorana verkossa katsottavaksi. Lisäksi keskustelun etenemistä voi seurata Twitterissä #SateenkaariSuomi-tunnisteen kautta.
Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
"Vaalipaneelissa kansanedustajaehdokkaat pääsevät kertomaan, miten heidän puolueensa aikovat edistää hlbti-ihmisten perus- ja ihmisoikeuksia"

KD:n ja PS:n mukanaolo on hyvä, mutta nämä tahot edistämässä hlbti-asioita on kyllä oksimoroni.
  karhumiäs (ei rekisteröitynyt) • 25.03.2015 17:11
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy