ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Espoo United pelasi jääkiekkoa sateenkaariliput kypärässä

Sami Mollgren • 29.10.2016 08:10 • 2 kommenttia. UUTISET: URHEILU • KOTIMAA
Jääkiekon mestaruussarjassa pelaava Espoo United pelasi perjantain ottelussa Joensuun Jokipoikia vastaan sateenkaariliput maalattuna kypärään.

Asiasta kertoo Ilta-Sanomat.

Taustalla on joukkueen joutuminen yhdenvertaisuuskeskusteluun Aleksi Valavuoren twitter-kommenttien vuoksi. Espoo Unitedin koripalloseurassa toiminut Aleksi Valavuori erotettiin tehtävästään tämän kirjoitettua tiistaina urheiluseuran nimissä, mm. että "Meille ei homoja palkata". Valavuori pyysi vitsiksi tarkoitettuja kommentteja anteeksi seuraavana päivänä.

Jääkiekkojoukkueen maalivahti Samuli Rasilainen julkaisi iltapäivällä twitterissä kuvan sateenkaarilipulla varustetusta kypärästään. Joukkueen kapteeni Kim Hirschovits vahvisti myöhemmin Ilta-Sanomille, että koko joukkueella on vastaavanlainen kypärä. Lehti kertoo, että joukkueen kapteenin mukaan kaikki olivat suostuvaisia pitämään pelissä sateenkaarilipulla vurstettua kypärää.


Joensuun Jokipojat voitti ottelun maalein 2-4.

Sosiaalisessa mediassa Espoo Unitedin kypärien sateenkaarilippu on herättänyt pääasiassa myönteistä huomiota. Myös yksittäisiä kielteisiä kommentteja on esitetty.

Torstaina Espoo Bluesin kotihallin, Metro Areenan liepeille oli spraymaalilla tehty asflattiin tekstejä, kuten "HOMOVAPAA ALUE" ja tekstit "HETEROT" ja "HOMOT" sekä niiden yhteyhteen vastakkaisiin suuntiin osoittavat nuolet.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kyllä tuolla katsojat voivat nyt sitten huokaista helpotuksesta, viikon kohu-matsista ja pyyhkiä otsaansa

previews.123rf.comOnko tuo nyt sitten samalla haasteen heitto HOT ry:lle laittaa peliasuihinsa
"tukien hetero-peliä" -tarrat?

Kommenttia muokattu: 29.10.2016 klo 17:03
  human • 29.10.2016 16:56
Näyttää tarralta, jonka saa helposti pois. Ei maalaukselta.
  xxx (ei rekisteröitynyt) • 13.11.2016 19:57
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy