ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Englannin Matt Rood on uusi Mr Gay Europe


Mr. Gay England Matt Rood on myös tuore Mr. Gay Europe (kuvakaappaus Twitteristä)
Mr Gay Europe 2017 on Englannin Matt Rood, 37. Kilpailun voittaja julkistettiin lauantaina 5. elokuuta Tukholmassa, pride-tapahtuman puistotapahtuman yhteydessä.

Ammatiltaan Rood on koirien ohjaaja ja kouluttaja.

Sijoitus Mr Gay Europe -kilpailussa määräytyy sen mukaan, miten selviää yksittäisistä tehtävistä. Rood voitti sosiaalisen median ja "oma projekti" -haasteet, toiseksi hän sijoittui haastattelussa, valokuva- ja urheiluhaasteessa, kolmanneksi kirjallisessa kokeessa ja neljänneksi yleisöäänestyksessä. Kaikkiaan hän sai 845 mahdollisesta 1 200:sta.

Toiseksi sijoittui Irlannin Stephen Lehane, 24 ja kolmanneksi Skotlannin Steven Whyte, 39. Heidän jälkeensä sijoittuivat Walesin, Portugalin ja Saksan edustajat.

Suomea kilpailussa edeusti Rami Kiiskinen.

Matt Rood osallistui myös Tukholman priden paraatiin muiden Mr. Gay Europe -kilpailijoiden kanssa (kuva: Mikkko Kivinen)

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy