ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Elton John arvosteli virallisen Venäjän suhtautumista homoihin

Sami Mollgren • 10.11.2014 21:51 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • ULKOMAAT
Pietarissa sunnuntaina esiintynyt Elton John ripitti venäläispäättäjiä näiden asenteista homoseksuaalisuutta kohtaan.

Elton Johnin kannanotto on julkaistu tekstinä myös laulajan virallisissa sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Twitterissä.

Elton John ylisti iPadeja laitteina, joilla voi pitää yhteyttä rakastamiinsa ihmisiin. Hän totesi Pietarissa olleen Applen perustajan Steve Jobsin muistomerkin arvon - ja piti käsittämättömänä sitä, että muistomerkki poistettiin homopropagandana, koska Jobsin seuraaja on homo. Elton John ihmetteli, että onko iPad samalla myös homopropagandaa tai Tšaikovskin musiikki perverssiä.

Elton John totesi myös kokeneensa homomiehenä olleen aina tervetullut Venäjälle. Hän nosti esiin tarinat venäläisistä faneista - naisista ja miehistä jotka rakastuvat tanssiessaan "Nikita" -kappaletta ja heidän lapsiaan, jotka laulavat "Circle of Life" -kappaleen mukana.

- Jos en ole rehellinen siitä, kuka olen, en olisi voinut kirjoittaa tätä musiikkia. Se ei ole homopropagandaa. Ilmaisen siten elämää. Jos alamme rangaista ihmisiä sellaisesta, menettää maailma inhimillisyytensä, sanoi Elton John.

Elton John on aiemminkin ottanut kantaa hlbti-ihmisten asemaan Venäjällä. Loppuvuodesta 2013 hän otti kantaa Venäjän homovastaisiin lakeihin. Laulaja kertoi olevansa niiden tähden syvästi murheellinen ja järkyttynyt. Elton Johnin esiintymiset Venäjällä ovat hermostuttaneet uskonnollis-konservatiiveja.


Maanantaina Elton John esiintyy Helsingissä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy