ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


vapaalla trendit matkakohteet ruoka- ja drinkkireseptit koti ja asuminen hyvinvointi ihonhoitovinkit
sateenkaaren värinen suomi -opas suomen homobaarit tapahtumakalenteri vapaa-aika & koti -keskustelu

Drag-bingo veti yleisöä matkamessujen Pink Island -osastolle

Sami Mollgren • 23.01.2016 20:55 • 1 kommentti. UUTISET: VAPAALLA • KOTIMAA

Helsingin Matkamessujen Pink Islandilla lauantaina järjestetyt drag-bingot houkuttelivat yleisöä runsain mitoin seuraamaan hetkittäin räävittömyyden rajoille yltänyttä sanailua.
Helsingin Messukeskuksessa 21.-24. tammikuuta järjestettävillä Matkamessuilla matkailua hlbti-kohderyhmälle esittelevällä Pink Island -teema-alueella on vierailtu vilkkaasti.

Yli messuhallin näkyvän sateenkaarilipun ja vaaleanpunaisen Pink Island -mainostornin juurella sijaitsevalla teema-alueilla ovat esillä kesällä 2016 järjestettävät Helsinki Pride 2016- ja Eurogames Helsinki 2016 -tapahtumat. Infotiskillä on myös mahdollista jättää kannatusilmoituksensa vireillä olevaan Äitiyslaki-kansalaisaloitteeseen.

Pink Islandilla on mahdollisuus myös pysähtyä levähtämään lasillisen äärelle sateenkaarenvärisillä yksityiskohdilla koristettuun shampanjabaariin.

Torstaina ammattilais- ja lehdistöpäivänä Pink Island -alueen avajaisissa olivat puhumassa Jenny Taipale Visit Helsingistä, Anssi Partanen Finnairilta, Marco Simonen Matkamessuilta. Avajaistapahtuman juonsi drag-artisti Mega-Paula, joka oli paikalla Pink Islandilla torstaina ja perjantaina.

Matkamessujen ammattilais- ja lehdistöpäivänä oli esillä myös hlbti-vähemmistöjen ostovoima ja matkailu. Toolbox Travelin Kari Halonen piti puheenvuoron "vaaleanpunaisesta eurosta" ja hlbt-ystävällisistä matkailukohteista. Perjantaina Out Now Constultingin Hanna Muonionvaara kertoi viidestä keinosta lyödä itsensä läpi lgbt-markkinoilla.

Lauantaina Pink Islandilla järjestetyt drag-artisti Kalkkunan vetämät drag-bingot vetivät tungokseen asti yleisöä osastolle. Bingoa on vuorossa vielä sunnuntaina.

Sunnuntaina on myös mahdollista kysellä tasa-arvoisen avioliittolainsäädännön liitännäislakien etenemisestä eduskunnassa, kun eduskunnan hlbti-verkostoon kuuluva kansanedustaja Sari Multala (kok) vierailee Pink Island -osastolla.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Jälleen kerran näen tällaisen läsnäolon sekä yhdenvertaisuutta ja avoimuutta edistävänä toimintana että indikaattoreina avoimuuden ja yhdenvertaisuuden lisääntymisestä. Hyvä juttu.
  smo • 24.01.2016 22:35
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy