ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Buddy (20) ja Pedro (10) saavat toisensa taas keväällä

Sami Mollgren • 14.11.2011 19:32 SATTUMAT
Viikko sitten ranneliike.netissä kerrottiin Buddysta (20) ja Pedrosta (10), jotka erotetaan toisistaan.

Kanadassa, Toronton eläintarhassa elävä afrikanpingviini-urospari erotetaan talveksi toisistaan ja molemmat on tarkokoitus saattaa yhteen naaraspingviinien kanssa. 20-vuotias Buddy on jo aiemmin pariutunut naaraan kanssa.

Ympäri maailmaa on osoitettu myötätuntoa pingviineille niiden kohtalon vuoksi. Nyt Toronton eläintarhasta luvataan, että keväällä pari pääsee palaamaan yhteen.

Eläintarhasta perustellaan toimenpidettä sillä, että pingiiviiniyhteisön kantaa pitää kasvattaa geenipoolia pitää kasvattaa, jotta kanta pysyy elinvoimaisena. Pingviininaaraiden ja -urosten annetaan pariutua vapaasti, mutta kun Buddy ja Pedro eivät kiinnostu naaraista, erotetaan ne toisistaan.

Afrikanpingviinejä on maailmassa jäljellä vajaa neljännesmiljoona yksilöä.


Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy