ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Baltic Pride lauantaina Liettuan Vilnassa

Sami Mollgren • 17.06.2016 23:53 UUTISET: PRIDE • EU
Vuorovuosin Virossa, Latviassa ja Liettuassa järjestettävä Baltic Pride -viikko näkyy erityisesti lauantaina 18. kesäkuuta Liettuan pääkaupungissa Vilnassa, jolloin järjestetään kulkue. Mukaan odotetaan noin tuhatta marssijaa.

Myös Vilnan pormestari Remigijus Šimašius on ilmaissut tukensa tapahtumalle.

Esimerkiksi Ruotsin suurlähetystö on pitänyt Pride-viikolla esillä sateenkaarilippua.

Kaikissa kolmessa Baltian maassa hlbti-vähemmistöjen asema on heikompi kuin EU-maissa keskimäärin. Suomeen läheiset siteet omaava Viro on maista asenteeltaan liberaalein. Liettuassa sen sijaan asenteita määrittelee vahva ja vanhoillinen katolinen kirkko. Maassa on voimassa saman tyyppinen "homopropagandan" kieltävä laki kuin Venäjällä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy