ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Avioliittolain uudistamisen puolesta mielenosoitus 28.11.

Sami Mollgren • 18.11.2014 21:31 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Perjantaina 28. marraskuuta keskipäivällä järjestetään eduskuntatalon edessä mielenosoitus tasa-arvoisen avioliittolain puolesta otsikolla Rakkaudenosoitus tasa-arvoiselle avioliittolaille.

Samana päivänä eduskunta äänestää täysistunnossaan tasa-arvoista avioliittolakia koskevan kansalaisaloitteen kohtalosta. Eduskunta alkaa käsitellä kansalaisaloitetta torstaina 27. marraskuuta, ja äänestys on vuorossa perjantaina kello 13 alkavassa täysistunnossa.

Tasa-arvoista avioliittolakia tukevan mielenosoituksen järjestävät yhteistyössä Seta ry, Sateenkaariperheet ry, HeSeta ry, Trasek ry, Helsingin yliopiston ylioppilaskunta ja Tahdon2013-kampanja.


Yhdenvertaisuuden vastustajat liikkeellä viikkoa aikaisemmin

Avioliittolain uudistamista vastustava Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia -ryhmä puolestaan järjestää mielenosoituksen torstaina 20.11. illalla, niin ikään eduskuntatalolla. Tuolloin eduskunnan lakivaliokunta päättää lopullisesta kannastaan tasa-arvoiseen avioliittolakiin. Marraskuun 20. päivä on myös lasten oikeuksien päivä.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Mielenilmaukseen olisi hyvä saada tämä kuva banderolliin

farm4.staticflickr.com

ja teksti "Suuren laman keskellä, 1920-luvulla tämä miespari tarjosi orvoille ja hylätyille lapsille kodin - oliko siinä jotain väärää, moraalitonta, perinteiden vastaista tai kiellettävää?"
  human • 20.11.2014 09:13
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy