ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Minne mennä, mitä tehdä? > Oulun miestarjonta

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
somasutra Vastaa1 / 2 
19.11.2007, 00:47 Missä ovat kaikki Oulun homot? Qruiserissa ja muualla ovat on vaihtuvuus pientä ja keskustelunavauksia ei tapahdu. Sitten löytyy paljon rekisteröityjä "lurkkija"-tunnuksia, jotka on rekisteröity mutta lisätietoja ei olla juuri laitettu.

Becksussa ajattelin kerran käydä, mutta voisi kuvitella että siellä piirit ovat suhteellisen pienet, kaltaisiani satunnaispoikkeilijoita lukuunottamatta.

Missä ovat nämä Oulun ja lähialueiden suuret pimennossa olevat massat, ja mistä niitä löytyy ja miten niiden kanssa voisi alkaa yhteyksiin? En tiedä ollenkaan minkälaisia ihmisiä osallistuu esimerkiksi Setan toimintaan Oulussa. Toisaalta tällainen "keskusjohtoinen" järjestötoiminta ja aktiviteetti kuulostaa aika puisevalta, mutta minun tiedetään olleen väärässä.

Eniten olen harmissani siitä asiasta, että en löydä kaltaisiani homopersoonia. He ovat jossain piilossa. Varmaankin pointtini tässä kirjoituksessa on se, että haluan löytää sitä paljon puhuttua SEURAA, mutta jostain syystä Internetissä tarjonta ei vastaa kysyntään, ja kuiva kausi on jäänyt kohdallani jatkuvaksi seurustelurintamalla.

Suomessa kai internet-rintamalla isoimmat paikat on Qruiser ja Gayromeo. Koodi.netissä varmaan sitten voi etsiä lihan iloja, ja rahapulassa myydä itseään perheenisille ja vanhoille sedille, joka ei ole nyt kohdallani ajankohtaista.

Kysymys kuuluukin arvon lukijat, mistä löydän itselleni rakkaan? Etsinnät eivät ole tuottaneet tulosta.
Ylös
ketku Vastaa2 / 2 
26.11.2007, 14:16 Oulun Setasta päivää. ;)
Kieltäydyn tunnustautumasta puisevaksi tyypiksi, mutta ikävä kyllä en ole myöskään homo.

Voisin kuitenkin lämpimästi suositella Oulun Setan epäpuisevia bileitä (seuraavat uudenvuoden aattona) tai vaikka harrastusryhmiä. Niistä voi löytyä seuraa tai sitten ei. Takuuta emme anna. :) Mutta vaikka nuorten ryhmässä, aikidotreeneissä tai lautapeli-illassa saattaa hyvinkin törmätä tyyppiin, jonka kanssa tekeekin mieli viettää enemmänkin aikaa. Niin tiedetään tapahtuneen. Tai sitten voi yrittää viritellä keskustelua jonkun kanssa Oulun Setan keskustelufoorumilla. Jospa sieltä löytyisi joku vinkki missä vapaat luonnonvaraiset homot liikuksivat.

www.oulunseta.f
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy