ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Miten tapasit kumppanisi?

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Z-boy Vastaa1 / 167 
06.03.2005, 18:16 Miten olette löytäneet poikaystävänne (tai tyttöystävän)?
Voiko mistään baarista edes löytää ketään? Alan muuttua epätoivoiseksi jälleen kun kevätkin on tulossa...
Ylös
BiKundi Vastaa2 / 167 
06.03.2005, 22:02 Tapasin hänet eräänä yönä klo 24.00 cruisingpuistossa - seksiä ensin, siitä se lähti :-)
Ylös
suhteessaolija Vastaa3 / 167 
07.03.2005, 11:59 Tapasin poikaystäväni netissä. Juteltiin ensin messengerissä camin välityksellä. Sovittiin livetreffit ja siitä se lähti. Aluksi ei ollut edes tarkoitus ryhtyä seurustelemaan mutta alettiin vaan pitää yhteyttä jatkuvasti ja pian molemmille oli selvää, että seukkaamistahan tämä on. Yhdessä ollaan oltu noin puoli vuotta.
Ylös
arkadas Vastaa4 / 167 
07.03.2005, 12:29 Hän kommentoi maililla eräällä saitilla olleita sivujani. Kuukausi myöhemmin olimme cityn chatissa yhtä aikaa. Siitä sitten messengerin ja puhelimen välityksellä reilun kuukauden ajan kunnes hän tuli käymään... Elokuussa tulee 2 v täyteen...
Ylös
Schlager Vastaa5 / 167 
07.03.2005, 12:38 No, minä taas voin sanoa alkuperäiselle, että ei kannata vaipua epätoivoon. Itse en ole kohdannut vielä ketään.
Ylös
maril Vastaa6 / 167 
07.03.2005, 17:40 Chatissa tapasimme ja sillä tiellä ollaan edelleen..vuosi takana.=)
Ylös
Jouni Vastaa7 / 167 
07.03.2005, 18:34 Cityn deittipalsta. Yhdessä 3,5v.
Ylös
ihmiäinen Vastaa8 / 167 
07.03.2005, 18:40 entisiä työkavereita ollaan...
Ylös
sunshine Vastaa9 / 167 
07.03.2005, 20:36 No niin, kuka menneitä muistelee sitä tikulla silmään, mutta ent. kumppanin tapasin, kun cityn erotiikka/homot -palstalla kirjoiteltiin reaaliajassa, siitä sitten sähköpostiin ja parin päivän päästä treffeille. Vajaat 3 vuotta oltiin yhdessä.
Ylös
mickebear Vastaa10 / 167 
07.03.2005, 20:45 Saunassa kolme vuotta sitten. Ja 4 viikon kuluttua naimisiin...
Ylös
Harza Vastaa11 / 167 
07.03.2005, 23:51 Cityn deittipalsta. Yhdessä 7v.
Ylös
sweetharmony Vastaa12 / 167 
08.03.2005, 21:34 Tampereen Mixeissä, yhdessä kohta 13 vuotta
Ylös
jesse. Vastaa13 / 167 
08.03.2005, 21:40 harrastusten puitteissa .

kummatkin satuttiin aloittaan viimme syksynä espanjankielen opiskelu , ja luokka kaveruudesta se lähti .

tuntui kun oltas oltu vanhoja tuttuja alusta alkaen .

4kk. seurustelua takana ja toivottavasti vuosia edessä .

tää kaveri on mun elämäni rakkaus .
Ylös
Tommi Vastaa14 / 167 
08.03.2005, 22:36 Me tavattiin vahingossa Kampin bussiasemalla melkein tasan 7-vuotta sitten. Molemmilla oli seurustelusuhde juuri alkanut toisen kundin kanssa, mutta tajusin heti, että tämä on se mitä olen odottanut. No ei vaihdettu puhelin-numeroita, mutta illalla Lost and Foundissa tavattiin taas ja tilanne sai jatkoa...


Olimme melkein kokonaan ensimmäisen vuoden kaukosuhteessa ja ai että, kuinka sydämeen koski. Työt meni päin P:tä, kun oli vaan koko ajan lähdettävä pois Helsingistä oman kullan perään.

No, nyt on asusteltu mukavasti jo 6-vuotta yhdessä ja lähes aina tunnen itseni onnelliseksi ja onnekkaaksi, kun minulla on tuommoinen mukava, fiksu ja komea pari elämän käänteissä.

Yritin aikoinani etsiä seuraa mm. DTM:stä, mutta ei sieltä mitään pitempiaikaista irronnut tai oikestaan en itsekkään tainnut semmoista silloin etsiä, mutta baareista harvoin löytää mitään pysyvää. Ja sitten yhtäkkiä se oikea seisoo edessäsi, kun sitä vähiten odotat.
Ylös
Melli Vastaa15 / 167 
09.03.2005, 02:07 Voi, tekisi mieli sanoa jotain todella kyynistä tuohon, mutta yritetään nyt edes häveliäisyyden vuoksi vähän sievistellä. Juu, jotkut ovat löytäneet ihan sattumalta ja romanttisesti elämänsä miehen tai naisen, kaikki eivät ole yhtä onnekkaita.

Jotkut ovat löytäneet, kun ovat etsimällä etsineet. Tunnen yhden tyypin, josta en kyllä yhtään pidä, mutta joka on kyllä menestynyt elämässään, ja kaikilla elämän aloilla parantanut asemaansa systemaattisella pyrkyryydellä. Löysi oikein unelmapoikakaverin deittailemalla sinnikkäästi niin kauan, että se sattui kohdalle. Kai siitä voi oppia jotain. (Itse luovutan helpommalla, mutta enpä sitten olekaan kovin menestynyt, sen enempää rakkauselämässä kuin muutenkaan.)

Ja vaikka on totta, että homokapakoista on helpompi iskeä yhdenillan juttuja kuin vakituisempaa seuraa, niin kyllä todistettavasti moni on löytänyt kultansa juuri niistä. Ne ovat deitin lisäksi yksinkertaisesti niitä harvoja paikkoja, joista voi löytää nimenomaan muita homoja, ja vieläpä sellaisia jotka myös kaipaavat seuraa.

Harrastukset olisivat mielestäni ihanteellisin paikka löytää kumppani, sillä silloin tietäisi jo heti alusta alkaen, että on edes jotain muutakin yhteistä kuin se homous. Valitettavasti se on vain kuin etsisi neulaa heinäsuovasta, koska niitä homoja ei välttämättä samoissa harrastuskuvioissa ole niin kovin montaa, niin kuin ei yleensäkään yhteiskunnassa, jossa suuri enemmistö on kuitenkin heteroja. Oikeastaan vain juuri homoille tarkoitetuissa paikoissa, kuten homokapakoissa, on merkittävä määrä homoja.

Sitten on toki noita homojen harrasturyhmiä, kuten HOT, Gaykuoro, Malkus sekä Martat ja Martit, ja ne ovat varmastikin loistavia paikkoja tavata samoista asioista kiinnostuneita homoja tai lesboja, jos vain sattuu olemaan kiinnostunut juuri niistä asioista, joihin ne ovat erikoistuneet.

Yhdysvaltojen kaltaisissa suurissa maissa löytyy homo- ja lesboryhmiä postimerkkeilijöille, urheilukalastajille, pitsinnyplääjille, laskuvarjohyppääjille, larppaajille jne, mutta Suomi on pieni maa, eikä täältä löydy riittävästi kiinnostuneita joihinkin harvinaisempiin harrastuksiin. Kävin itsekin joskus Malkuksessa, mutta en koe itseäni erityisen kristilliseksi, mikä teki oloni siellä vähän tukalaksi. Olisin varmaan kiinnostunut yleisemmin elämänkatsomuksellisesta ryhmästä, mutta Malkus on kehittynyt päinvastoin yhä tunnustuksellisempaan suuntaan sen jälkeen kun se alkoi järjestää jumalanpalveluksia yhdessä ev-lut. kirkon kanssa, joten se ei ole minun juttuni. Enkä usko, että yleiselämänkatsomukselliselle homo- ja lesboryhmälle olisi edes tilaa, kun Malkus on kuitenkin olemassa. :-(

Kyllähän minunkin harrastuskuvioissani olisi monta miestä, joista voisin olla oikeasti kiinnostunut, mutta eipä siitä ole paljon iloa, jos he ovat kiinnostuneita vain naisista. Ja ne pari homoa tai biseksuaalia jotka sieltä löytyvät, eivät matchaa muuten. Itse asiassa tapasin sen ainoan miehen, johon olen ollut todella korviani myöten rakastunut, harrastuskuvioissani, mutta valitettavasti kiinnostus oli hänen puoleltaan lähinnä fyysistä lajia, ja lisäksi hän sittemmin kuoli. Ja kun harrastukseni ovat melkoisen harvinaisia, pidän äärimmäisen epätodennäköisenä, että samoihin kuvioihin eksyisi vielä jossain vaiheessa joku homo, joka tuntuisi muutenkin sopivalta.

Niin että väittäisin, että vaikka kuinka parjattaisiin, niin todennäköisimmät paikat joista homo tai lesbo voi löytää kumppanin, ovat silti homokapakka tai deittaus. Niistä ainakin useimmat parilliset tuntuvat kumppaninsa löytäneen. Helppohan niiden onnekkaiden on sanoa, jotka ovat törmänneet onneensa muualla, että lakatkaa etsimästä, niin se oikea ilmestyy ovenne eteen valkealla ratsullaan. Mutta minä olen ollut vuosikausiakin etsimättä mitään, ja voin sanoa, ettei kukaan tullut ovelle koputtelemaan, joten ei se, että jollekulle on niin käynyt, tarkoita sitä, että se tapahtuisi kaikille muillekin.

No yksinoloonkin kyllä lopulta tottuu, ja jossain määrin oppii arvostamaan myös siihen liittyvää itsenäisyyttä, joten jos hyväksyy sen, että todennäköisemmin viettää loppuikänsä yksin, niin kyllähän sitä voi alkaa odotella, että kohtaa sen oikean linja-autoasemalla. Voittavathan jotkut ihmiset lotossakin.
Ylös
sunshine Vastaa16 / 167 
09.03.2005, 08:55 Melli, kaipa muistat kuitenkin, että parhaiten löytää, kun kulkee silmät, mieli ja sydän avoinna ilman epätoivoa. Totta, että ovelle harvoin tullaan tarjoamaan suurta rakkautta, unelmatyötä tai mitään muutakaan, siksipä pitää liikkua siellä missä muutkin ihmiset liikkuu.

Välillä kohtaloa pitää avittaa ja ottaa aloite omiin käsiin. Vaikka sitten laittamalla deitti-ilmoja, pukeutumalla vetävästi, flirttaamalla, joskus jopa jahtaamalla tai järjestämällä vahinkotapaamisia esim. työpaikalla tai harrastuksissa bongattujen kiinnostavien typpien kanssa. Mutta ilman epätoivoa, eiks vaan!

Noista "baareilla ei tapaa ketään" ajatuksista. Tuntuu siltä, että osa ajattelee, että baareilta haetaan vain seksiä - ei muuta. Siksipä kaikkiin siellä olijoihin suhtaudutaan vain seksiobjekteina. Niin metsä vastaa kun sinne huutaa.

Luulin muuten, että on aina romanttista kohdata ihminen, johon rakastuu. Tunne tekee hetkestä ainutlaatuisen oli se sitten tuulinen bussipysäkki, baaritiski, klubin vessa tai ruuhkabussi. Hetkessä on taikaa ...
Ylös
Melli Vastaa17 / 167 
09.03.2005, 10:56 Epätoivo? Voi Sunshine, olen käynyt se läpi jo vuosia sitten. Sekin oli vain yksi vaihemuiden joukossa. Mutta kaikenlaisiin elämäntilanteisiin sopeutuu ennemmin tai myöhemmin, ja olen jo päässyt siitä yli. "Epätoivoinen" on väärä sana. "Katkera" on myös jo takana. Ehkä "jossain määrin kyyninen" sopisi tässä vaiheessa paremmin. Vaikka yritän kyllä hillitä sitä puolta itsessäni, koska tiedän, ettei se ole kovin hedelmällinen. Toisaalta se kyllä auttaa kestämään uusi kolhuja elämässä.

Ja voi tietysti olla, että kyynisyyskin estää kulkemasta avoimin mielin ja silmin. Aina joskus joku on sanonut, että "toi tyyppi oli kiinnostunut susta", enkä minä ole koskaan huomannut mitään, paitsi jos kyseinen henkilö on tullut kännissä kourimaan tms, jolloin kiinnostus on tietysti jäänyt varsin yksipuoliseksi.

Niin, monien mielestä on kyllä vähemmän romanttista tavata rakastettu jonkin suunnitelmallisen deittailun avulla kuin vahingossa, mutta ei kai se tapa, jolla tapaa toisen ole niin tärkeää kuin itse lopputulos.
Ylös
sunshine Vastaa18 / 167 
09.03.2005, 16:16 Hus Melli, vaihda kyynisyytesi hersyvään ironiaan! Miten olisi? Sellainen on ihan sexyäkin ...

Kun viimeksi deittailua ilmojen kautta harrastin tuli mieleen, että niissä jo lähtöasetelmat on monesti latautuneet liioilla odotuksilla.

Toisaalta, vaikka miltä muuten vaikuttaisi niin, se on se hetki kun ihmisen näkee elävänä edessään, kun tietää, onko kiinnostusta vai ei. Ei sitä sitten väkisin saa leivottua, vaikka kuin yrittäisi. Näin se menee mulla, eikä muuksi muuttunut vaikka miten yritti. Tässä nettipalvelut kohtaa rajallisuutensa.
Ylös
Melli Vastaa19 / 167 
09.03.2005, 19:29 Kyynisyys ja ironia ovat tavallaan aika lähellä toisiaan. Silloin kun olen huumorimielellä, harrastan yleensä ironiaa. Ehkä ironia on kyynisyyttä seuraava vaihe, tai ehkä ne ovat jotenkin päällekkäisiä. Mutta harvapa se jaksaa koko ajan vitsailla.

Niin, onhan noissa netti-ilmoituksissa rajoituksensa. Kuvistakin voi päätellä vain aika vähän. Toisaalta voi saada tietoonsa jotain sellaista, mitä ei näe ensisilmäyksellä kapakassa. Kapakoiden rajallisuutta on kai sitten se, ettei siellä helposti näe pintaa syvemmälle. Voihan esimerkiksi olla, että olen sivuuttanut lukemattomia kertoja kapakassa elämäni miehen, joka saattaa olla ihan OK:n näköinenkin, vain koska pidän häntä (syyttä) pinnallisena tai tyhmänä, tai ehkä hän minua.
Ylös
sunshine Vastaa20 / 167 
10.03.2005, 08:49 Ironia voi hyvinkin olla kyynisyyden toinen puoli, jokaisella on huonoja päiviä. Jotkut vain ovat pelkästään kyynisiä, ehkä he ovat hukanneet kykynsä iloita ...

Miten niin kapakassa tai muussa livekohtaamisessa ei näkisi pintaa syvemmälle? Näkeehän sitä kun katsoo ja keskustelee. Sitähän ei koskaan tiedä mihin alkanut kiinnostus johtaa, miten pitkälle se kantaa.

Netissä on tietty se hyvä puoli, että voi antautua juttusille ulkonäköön liittyvien ennakko-oletusten rasittamatta. Mutta se huonopuli lienee siinä, että tavatessa ei kuitenkaan kolahda tarpeeksi, vaikka mitään varsinaista vikaa omassa/toisen olemuksessa/ulkonäössä ei olisikaan.

Onko täällä muita kuin minä, jotka kuvittelee, ja on ehkä todennut, että sen huomaa n. 5 sekunnissa kiinnostaako ihminen romanttisessa mielessä vai ei?
Ylös
Melli Vastaa21 / 167 
10.03.2005, 11:23 Pintaa syvemmälle voi ehkä nähdä, *jos* keskustelee, mutta ei pelkällä katsomisella. Tarkoitin, ettei noissa homoloissa tule juteltua kaikkien kanssa, niin heistä saattaa tehdä väärän tuomion pelkän ulkonäön, pukeutumisen tms. perusteella. Ehkä minäkin olen kulkenut monta kertaa onneni ohi, kun olen tuominnut hänet esimerkiksi tyhmäksi tai pinnalliseksi niiden hatarien tietojen perusteella, jotka pelkällä silmäilyllä voi saada. Ei kapakoissa kuitenkaan tule keskusteltua jokikisen muun asiakkaan kanssa, hyvä jos edes muutaman.

Minulle on ainakin tapahtunut joskus, että olen jutellut jonkun sellaisen kanssa, jota olen aluksi pitänyt vähän arkipäiväisen näköisenä ja tylsänä, ja olen sitten kuunneltuani häntä huomannut, että hän onkin aika fiksu, ja nähnyt hänet sitten aivan uusin silmin. Toisaalta on käynyt niinkin päin, että joku tosi vetävän näköinen kundi on osoittautunut typeräksi tai tylsimykseksi, jonka jälkeen en ole voinut pitää häntä edes hyvännäköisenäkään. Sikäli en usko tuohon, että viidessä sekunnissa voisi päätellä kiinnostaako toinen vai ei.

Tietysti rajansa kaikella, on sitä toki sellaisiakin "suohirviöitä", joista tuskin voisin kiinnostua seksi- ja seurustelumielessä, vaikka alta paljastuisi kuinka intellektuelli supliikkimies. Mutta ainakin rajatapauksissa pätee, että henkisesti kiinnostava alkaa näyttääkin paremmalta.
Ylös
sunshine Vastaa22 / 167 
10.03.2005, 12:14 Tuo 5 sek. luonehtii sitä lyhyttä aikaa, kun ensi kertaa ehkä aluksi kiinnostavan ihmisen kanssa keskustelee ja huomaa, että ei kiinnosta sitten yhtään. Tyyliin "tosi kuuma pakkaus, mutta kun avasi suunsa niin...".

Ne joiden kanssa juttu kulkee ja tuntuu helpolta olla ovat sitten sellaisia, joista ehkä kiinnostuu enemmän ja enemmän. Kunnes tulee esiin ratkaisevia eroja arvoissa tai muissa tärkeissä seikoissa ja jos ei tule niin sittenhän siinä olisikin ehkä uusi ystävä tai ihastus.

Henkisesti kiinnostava näyttää aina paremmalta - niin totta. Aivot on suurin sukupuolielin!

Tutustuminen uusiin ihmisiin vaatii ennakkoluulottomuutta. Miten se menikään - jokainen tutustuminen uuteen ihmiseen on matka itseen.

Mutta ei kukaan voi koko ajan olla tutustumivalmiudessa, me ollaan vaan ihmisiä. Pois turha ankaruus.
Ylös
Melli Vastaa23 / 167 
10.03.2005, 12:44 Väittäisin, ettei se viisi sekuntiakaan välttämättä kerro paljon. Olen jutellut monesti aiemminkin muutaman sanan yhden kaverin kaverin kanssa, mutta ennen eilistä minulle ei ollut muodostunut hänestä oikein minkäänlaista kuvaa. Eilen hän sitten sattui istumaan pöytääni baarissa, ja juttelemaan, ja illan edetessä hän alkoi vaikuttaa itseasiassa oikein mukavalta ja fiksulta. Ei silti sellaiselta, että olisin kiinnostunut hänestä siinä mielessä, mutta kuitenkin täysin toisenlaiselta, kuin millaisen kuvan olin muodostanut hänestä aiempien lyhyiden sananvaihtojen yhteydessä.
Ylös
sunshine Vastaa24 / 167 
10.03.2005, 15:32 Niin, tolla 5 sekunnilla tarkoitin sellaista, jossa selkeästi huomaa, että ei ole mitään yhteistä säveltä. Eihän nekään, joiden kanssa keskustelee pidempään kaikki muodostu sydänystäviksi, vielä harvemman kanssa muodostuu seurustelua, todella harvan kanssa suhde.

Siteeraan tässä viestinnän prof. Wiioa, joka tätä aihetta sivutessa kertoi esimerkin puolisostaan, joka jopa tv:stä näkee, tulisiko toimeen ihmisen kanssa vai ei. Tässä on siis ilmeisesti suuria yksilöllisiä eroja tai sitten ero on vain lähestymistavassa. Onhan suurin osa viestintää kuitenkin sitä nonverbaalia lajia.
Ylös
arkadas Vastaa25 / 167 
10.03.2005, 16:15 Kyllä sunshine oikeilla jäljillä on tuon viiden sekunnin "säännön" kohdalla, samaa menetelmää muun muassa ammattimaiset rekrytoijat käyttävät. Ensivaikutelma, joka tulee 5 -15 ensimmäisen sekunnin aikana muovaa mielipiteen ihmisestä. Näin se vaan on tuolta yritysmaailmasta opittuna.
Ylös
Schlager Vastaa26 / 167 
10.03.2005, 17:20 No, itselläni hormonit hyrräilee, mutta epätoivo on tehnyt työhönsä. En usko, että ikinä päädyn suhteeseen. Minusta on tullut syrjäytynyt, yksinäin, kärttyisä (?) hirviö. Ja ikää jo 27...
Ylös
Melli Vastaa27 / 167 
10.03.2005, 18:52 Sunshine ja arkadas, en silti pitäisi tuota ihan aukottomana sääntönä. Ajatelkaa nyt sitäkin, että jollakulla voi olla tosi huono hetki tai päivä. No krapulassa harvempi menee työhaastatteluun, mutta minut hälytettiin kerran samana aamuna testeihin, kun en ollut millään tavalla valmistautunut. Jouduin ottamaan silloisesta työstäni vapaata muutaman tunnin kesken päivän, ja olin alunperinkin väsynyt, koska se oli ensimmäinen aamuvuoro pitkän iltavuoroputken jälkeen. Eipä sitten ihme, että jännitin testissä ja epäonnistuin.

Minusta myös tuntuu, että juuri nuo kriittiset työhönottohaastattelijat eivät koskaan saa minusta todellista kuvaa, sillä jännitän juuri tuollaisissa tilanteissa eniten. Mutta saattaahan sitä muutenkin olla huono päivä tai hetki juuri silloin kun tapaa "sen oikean". Ja olen kuullut sellaisistakin tapauksista, että tulevat puolisot olivat olleet esim. samalla luokalla, mutta pitäneet toisiaan vastenmielisinä ja vältelleet toisiaan, mutta sitten yllättäen ihastuneet kun tapasivat koulun päättymisen jälkeen uudestaan.

Itse tunnen yhden hollantilaispariskunnan (heteroja), jotka tunsivat toisensa jo koulussa. Nainen piti miestä tylsänä nörttinä, mutta sattumalta mies sitten ajautui paljon myöhemmin hänen väliaikaiseksi alivuokralaisekseen, jolloin he vasta tutustuivat toisiinsa paremmin, ihastuivat, rakastuivat ja ovat nyt naimisissa ja odottavat lasta.

Niin ettei se rakastuminen aina tapahdu ensisilmäyksellä.
Ylös
Melli Vastaa28 / 167 
10.03.2005, 19:00 Schlager, minulla on ikää 33 ja olen käynyt hyvin samankaltaisia tuntemuksia läpi. Pitää vain ymmärtää, ettei kukaan halua kärttyisää hirviötä, eikä sinulla itselläsikään ole kovin hauskaa, jos tulet sellaiseksi, joten suunnittele elämäsi niin, että voit olla siihen edes jotensakin tyytyväinen riippumatta siitä, löydätkö koskaan ketään vai et. Ei se toki helppoa ole, ja yksinäisyys kirvelee aina välillä sitten myöhemminkin, mutta iloa voi löytää pienistäkin asioista, kuten omasta kodista, kävelyretkistä, kavereista, jne. Ymmärrän kyllä, ettei se tapahdu hetkessä, mutta tietty stoalainen suhtautuminen asiaan tuo hiukan mielenrauhaa.
Ylös
arkadas Vastaa29 / 167 
10.03.2005, 19:01 Melli hyvä, kyllä se (kokemuksesta) näin on, että rakastuminen voi tapahtua ensi silmäyksellä - joskus kohdalle on sellainenkin tapaus sattunut, että käännyin ravintolassa katsomaan selkäni taa, kun tunne oli, että minua tuijotetaan. Katse osui tummiin silmiin, ja jälkeenpäin totesimme molemmat, että siinä räiskyi niin ilotulitus, kuin sata salamaa;)
Mutta realisteina päädyimme kaveruuteen ( toinen oli jo aloittanut seurustelun) - muutoin olisi tullut kunnon kaukosuhde.

Löysää tyttöhyvä sitä nutturaasi näin kevään kynnyksellä ja katsele ympärillesi, vapaudu - kyllä sitä rakkautta ensi silmäykselläkin löytyy...
Ylös
Happy Feet Vastaa30 / 167 
10.03.2005, 19:02 Troopisella saarella jossa olimme yhtä aikaa lomalla noin yli 2 vuotta sitten.
Minä tosin olin siellä koko talven...ja hän lensi sinne uudestaan 3kk päästä toteamaan että liekki liehuu viellä ja saman vuoden lopulla päätimme muutaa asumaan yhteen ja niin tarinamme jatkuu vielläkin.
Ylös
Melli Vastaa31 / 167 
10.03.2005, 20:57 Arkadas hyvä, en väittänytkään, etteikö se voisi tapahtua myös ensi silmäyksellä. Väitin vain, että joskus se saattaa tapahtua myös vasta myöhemmin. Minähän en kiistänyt sitä, etteikö rakkautta ensisilmäyksellä voisi tapahtua, vaan vaan väitin, että myös myöhemmin voi huomata, että toinen onkin tosi ihana. Molemmankaltaisista tapauksista on esimerkkejä.
Ylös
sunshine Vastaa32 / 167 
10.03.2005, 21:40 Tuosta yritysmaailma esimerkistä, totta se on. Sitä paitsi tosi pron silmä kyllä erottaa tietyt asiat nopeasti. Tietyt asiat näkyvät myös ns. huonon tuulen läpi, sitä paitsi siitä huonosta tuulesta pystyy myös nostamaan hereille nopeasti, jos osaa asiansa - tietyissä asioissa ihmiset eivä ole niin yksilöllisiä kuin luulevat, vaan toimimmen hyvinkin ennalta-arvattavasti.

Esim. työhaastattelussa jännittyneisyys voidaan tulkita negatiivisesti, ehkä haluttuihin ominaisuuksiin kuuluu esim. kyky hillitä itsensä ja esiintyä miellyttävästi - myös paineen alla. Ja jos ehdokkaista ei ole pulaa, niin mappi ööhön menee.

Muissakin tilanteissa esim. väsymyksestä johtuva ärtyneisyys voidaan tulkita epäkohteliaisuudeksi. Ja moni varmaan myöntää, että jos edessä seisoo, se todellinen unelma, niin kyllä sitä terävöityy hetkessä. Joten ...

Schlager - en ymmärrä, miksi pitäisi antaa katkeruudelle valta. Meinaatko siis oikeasti, että itsekkäät ja ilkeät ihmiset ottavat sinusta selkävoiton?
Ylös
Melli Vastaa33 / 167 
11.03.2005, 09:56 Minä taas en luota haastattelijoiden kaikkitietävyyteen. Itse olen esimerkiksi viettänyt useamman vuoden ulkomailla, joutunut käyttämään siellä päivittäin englantia, ja vielä nytkin monet englantia äidinkielenään puhuvat ovat ylistäneet englantiani "täydelliseksi", "virheettömäksi" jne. luettuaan usein aika monimutkaisia aiheita käsitteleviä pitkiä kirjoituksiani.

Työhönottohaastattelussa piti kirjoittaa valittaneelle asiakkaalle pahoittelukirje suomeksi ja englanniksi. Aika loppui ennenkuin sain viimeisteltyä englanninkielisen version, mikä oli siitä huolimattaa suht siedettävä, mutta tositilanteessa aikaa olisi tietysti ollut käytettävissä enemmän. Haastattelija kertoi minulle sen perusteella, että englantini on "keskitasoa". Pah!
Ylös
sunshine Vastaa34 / 167 
11.03.2005, 11:44 Eivät kaikki haastattelijat ole mitenkään erityisen päteviä. Samoin kun eroja on kaikkien muidenkin alojen ihmisissä. Lääkärit tekevät vääriä diagnooseja, eivät huomaa yhtä asiaa jne.

Rekrytointitilanteet ovat muutenkin niin moninaisia. Tiettyihin asioihin vetoamalla saadan tietyistä syistä tehtyä karsintaa - kesti tämä seulonta sitten faktisesti objektiivisen tarkastelun tai ei. Joihinkin asioihin on helpompi vedota kuin toisiin. Joskus haastattelijan omat mieltymykset ratkaisevat, joskus kyseessä on palkkaavan työnantajan epäkorrektit kriiterit, joita ei voida julkisesti ilmoittaa, kuten ikä tai sukupuoli.
Ylös
octopus Vastaa35 / 167 
11.03.2005, 16:18 ircissä.
takana kahdeksan vauhdikasta vuotta parina, niistä kaksi vuotta naimisissa. ja suhde senkun paranee!
Ylös
ananas Vastaa36 / 167 
11.03.2005, 18:20 Tapasimme töissä. Kohta seitsemän ihanaa vuotta jo yhdessä. Armoton säkä kävi....
Ylös
ari @ Vastaa37 / 167 
12.03.2005, 21:20 herkusta 2004 euroviisujen jälkeen kolahti ja kovaa, erosin vaimosta muutin hesaan ja nyt asutaan ko. kundin kanssa yhdessä
Ylös
x-man Vastaa38 / 167 
14.03.2005, 16:57 Tuttavan kaverin kautta tutustuttiin. Tavattiin eräässä yökerhossa ja heti rakastuttiin. Ja mikään ei meitä erota:)
Ylös
Kohiod Vastaa39 / 167 
16.03.2005, 19:39 Cityn deitti.netissä. Pari vuotta ja haaveilen jo erosta.
Ylös
polar Vastaa40 / 167 
17.03.2005, 02:54 baarissa 8 vuotta sitten ja edelleen hauskaa!
Ylös
Marco Vastaa41 / 167 
17.03.2005, 15:07 Wanhassa DTM:ssä Annankadulla (*oih, niitä aikoja*) :-)

Sitten IRC-porukoissa läheisempää tutustumista ja takana kohta 7 vuotta yhdessä asuen.
Ylös
niohoggr Vastaa42 / 167 
17.03.2005, 20:02 Ei se niin helppoa ole löytää. Mutta toisaalta sinkkunakin oppii elämään. Kaikki aina valittaa, että mulla on liian kovat vaatimukset, mutta ei sitä väkisin voi alkaa kenenkään kanssa seurustelemaan. Mä olen ainakin oikein tyytyväinen sinkkuiluun, vaikka välillä ruokaa laittaessa miettii, että olishan se kiva jos olis joku toinenkin syömässä ko puolet menee kuitenkin roskikseen :)

Mutta kyynisyyteen ei kannata vaipua, täytyy vaan pitää mieli avoinna ja silmät myös.

t. n
Ylös
pumpkin Vastaa43 / 167 
17.03.2005, 21:18 Me tavattiin Forumin lasikulmalla. Oltiin sovittu siihen molemmat tapaaminen tutun pariskunnan kans, ja siinä eka näkeminen. Siitä lähti, kohta 5v takana.
Ylös
Blckd Vastaa44 / 167 
22.03.2005, 23:18 Alettiin samana vuonna opiskelut samassa paikassa, ja parin vuoden jälkeen ajauduttiin yhteen, ilman että kumpikaan tiesi toisen kiinnostuksesta tai "suuntautumisesta". Nyt neljä ja puoli vuotta pulkassa ja mikäs on ollessa, äijä on niin rakastettava hölmö.
Ylös
Gyro C Vastaa45 / 167 
23.03.2005, 10:15 Tyttökaverin tapasin, kun yksien bileiden jälkeen osuimme samaan autokyytiin. Hän oli paikkakunnalla tapaamassa kavereitaa ja minä treffaamassa yhtä nettituttua. Siitä alkoi tää meidän nyt 5 vuotta kestänyt suhde. yhdessä ollaan ja tullaan aina olemaan. Toisten kanssa on vaan alusta asti sellainen tunne, kun oltais aina tunnettu.

Ei se siis etsimällä löydy. Se oikea osuu kohdalle jos osuu.
Ylös
Melli Vastaa46 / 167 
23.03.2005, 13:02 Hoh-hoo-jaa-jaa. Kuten edellä sanoin, niiden, joilla on ollut hyvä tuuri, on aina helppo sanoa noin. Toiset joutuvat vain etsimään. Eihän se etsiminen oikeastaan tarkoita muuta kuin että lisää todennäköisyyttä sen oikean tapaamiseksi esimerkiksi tapailemalla muita ihmisiä netin kautta tai käymällä ravintoloissa, joissa käy paljon muita ihmisiä. Sinäkään et olisi tavannut sitä tyttöystävääsi, ellet olisi ollut tapaamassa nettituttavaasi, joten voit osaltasi kiittää asiasta nettiä.
Ylös
Pete Vastaa47 / 167 
23.03.2005, 19:00 Roomissa, käydessäni työmatkalla Stadissa. 2 kk etäseurustelua ja muutettiin yhteen. Nyt 3 vuotta kimpassa...
Ylös
HappyFeet Vastaa48 / 167 
23.03.2005, 19:40 Melli kirjoitti: "Hoh-hoo-jaa-jaa. Kuten edellä sanoin, niiden, joilla on ollut hyvä tuuri, on aina helppo sanoa noin.

Jos sinua mitenkään lohduttaa tietää, ennen omaa onnenpotkuani edelsi noin 22 vuoden yksin oloa (jopa seksitöntä) ja odotusta.
Mutta ei se nyt niin surkeaa aikaa ollut, otin kaiken irti muuten elämästäni koska tiesin että joskus se oikea osuu .........
Ylös
Melli Vastaa49 / 167 
23.03.2005, 20:18 Miksi minua pitäisi lohduttaa? Mitä kauemmin olen ollut yksin, sitä paremmin siihen sopeudun. Luulen, että nykyään minun olisi jo vaikeuksia sopeutua jakamaan elämäni jonkun toisen kanssa.

Mutta kuten tätäkin keskustelua lukemalla tulee ilmi, yleisimmät tapaamispaikat ovat olleet homoravintolat ja netti. Melko harvat ovat tutustuneet sattumalta jossain kadunkulmassa tai bussipysäkillä.
Ylös
sunshine Vastaa50 / 167 
23.03.2005, 20:33 Tapasin ekan pitkäaikaisemman kumppanini taksijonossa.
Ylös
Shim Vastaa51 / 167 
31.03.2005, 06:00 Kittasin vittuuntuneena kaksin käsin kaljaa DTM:n yläkerrassa ja kysyin viereeni rantautuneelta tapaukselta että mitähän perkelettä hän tuijottaa? Suhde oli oikein onnistunut ja onnellinen
Ylös
Hukka Vastaa52 / 167 
31.03.2005, 08:55 Tapasin nykyisen poikaystäväni iskuri.netin kautta. Ollaan oltu yhdessä reilu vuoden. Muutetaan lähiaikoina yhteen.
Ylös
mestizo Vastaa53 / 167 
01.04.2005, 17:17 Melli kirjoitti:
Mutta kuten tätäkin keskustelua lukemalla tulee ilmi, yleisimmät tapaamispaikat ovat olleet homoravintolat ja netti. Melko harvat ovat tutustuneet sattumalta jossain kadunkulmassa tai bussipysäkillä

Pikainen laskutoimutus oli: 11 netin kautta
5 ravintolassa
12 muualla.

Toki varmin tapa on löytää kumppani sieltä missä samanhenkisiä liikkuu mutta silti 43% oli löytänyt kumppanin muualta kuin netista tai ravintolasta.
Avoimin mielin liikkeelle, ei sitä koskaan tiedä mistä sen oikean löytää.
Itse löysin puhelimesta, ja siitä on jo 14v aikaa.
Ylös
Melli Vastaa54 / 167 
02.04.2005, 11:57 "Muualla" ei ole mikään vertailukelpoinen paikka. Se on eroteltava jotenkin järkevästi samanlaisiin palasiin kuin "netti" ja "ravintola", jotta voidaan punnita, pitikö väitteeni paikkansa. Niinpä laskin uudestaan. Jotkut olenlaskenut varmuuden vuoksi kahteen kertaan, kuten jesse.n (harrastukset/opiskelu), x-man (ravintola/yhteiset tuttavat),Gyro C:n (netti/yhteiset tuttavat) sekä sunshinen (netti/katu, liikennevälineet), tosin sunshine on ainoa, joka kertoi tapaamisestaan kahden poikakaverin kanssa.

Tässä ovat tulokset:

netti 10
homoravintola 6
katu, liikennevälineet 3
työpaikka 2
opiskelu 2
yhteisten tuttavien kautta 2
cruising puisto 1
sauna 1
harrastukset 1
lomamatka 1

Kuten huomaatte, netti ja homoravintolat ovat kaksi yleisintä paikkaa, joissa tähänkin keskusteluun osallistuneet ovat tavanneet.
Ylös
Melli Vastaa55 / 167 
02.04.2005, 12:06 Olisin vielä niputtanut saunan ja cruising puiston yhteen, mutta mickebearin vastauksesta ei tullut aivan varmasti selville, että kyse oli homosaunasta, joten korrektiuden vuoksi pidin ne erillisinä ryhminä.
Ylös
Paavo Vastaa56 / 167 
05.04.2005, 21:56 Okei, kannattaa siis opiskelun ohessa käydä töissä ja harrastaa lomailua ja käydä tuttavien kanssa saunassa ja cruisaamassa puistossa ennen kuin menee taksilla homoravintolaan chattailemaan nettiin.

Varmasti löytyy!
Ylös
sunshine Vastaa57 / 167 
06.04.2005, 09:09 Niin, mitä enemmän verkkoja vedessä sitä parempi saalis! :)

Pannaanko vielä jakoon viikonpäivät/kellonajat, jolloin merkitsevä ensikohtaaminen tapahtui?
Ylös
Sami Vastaa58 / 167 
17.04.2005, 11:47 Cityn Deitti.netissä viisi vuotta sitten.

Eli lopputulos on se, että homot tapaavat parinsa about samoissa paikoissa kuin heterotkin. Eli kukaan ei tule soittamaan ovikelloa vaan täytyy olla liikenteessä ja aktiivinen elämänsä suhteen.
Ylös
Juhis Vastaa59 / 167 
17.04.2005, 16:18 Kaverin luona juotiin kalsarikännejä ja tsiigattiin maikkarin yöchattia. Tietty sinne piti omakin viesti saada. Yllätykseksi viestiin vastattiin ja parin viikon päästä mentiin tekemisen puutteessa kahville. Jotain siinä sitten leimahti ja kahvihetki venyi pariksi päiväksi - nyt siitä on aikaa reilu vuosi. Ja edelleen ollaan onnelisia :)
Ylös
Miika Vastaa60 / 167 
17.04.2005, 21:57 Kaksi kuukautta sitten kavereitten kanssa kahvilla ja siellä tavattiin eka kerta - nyt on parisuhde sitten rekisteröity.
Ylös
Melli Vastaa61 / 167 
18.04.2005, 12:58 Tapasitte kaksi kuukautta sitten ja nyt jo rekisteröity? Kieltämättä liukasta toimintaa, kai eräänlainen ennätys tuokin.
Ylös
tetti81 Vastaa62 / 167 
21.04.2005, 00:13 aivan sattumalta viime viikolla eräässä chatissa.hän tulee ensi viikolla vapun viettoon luokseni
Ylös
emppu_ Vastaa63 / 167 
21.04.2005, 00:17 Tavattiin humalatilassa baarissa neljä vuotta sitten=)
Ylös
Hmmm Vastaa64 / 167 
21.04.2005, 01:33 tetti81, ei millään pahalla, mutta jos tapasitte vasta viime viikolla, voit tuskin vielä puhua "kumppanistasi". Ehkä hänestä vielä tulee sellainen, ehkä ei.
Ylös
Peit Vastaa65 / 167 
26.04.2005, 14:48 Tapasin oman kumppanini ircissä. Itseasiassa siellä saimme tietää toisistamme, mutta mistään nettiromanssista ei ollut kyse. Oikeasti asia alkoi vasta kun hän tuli käymään helsingissä ja lähdimme kahville. Siellä illan aikana tunteet syttyivät ja suhdehan siitä tuli. Nyt olemme reilu 4v asuneet samassa asunnossa onnellisena :)
Ylös
jäbä Vastaa66 / 167 
18.05.2005, 02:54 deitti.netissä kohta viisi vuotta sitten. meilailtiin pari päivää ja sovittiin treffit opiskelijoiden haalaribileisiin jonne oltiin molemmat muutenkin menossa. molemmilla oli takana määrätietoinen poikakamun etsintä, eli onnistuu se näköjään optimistisella deittailullakin kun jaksaa aikansa yrittää:)
Ylös
solid Vastaa67 / 167 
18.05.2005, 11:56 Harrastuksen parista löytyi. Sama fudisjoukkue ja siitäpä se sit lähti.
Ylös
In Love Vastaa68 / 167 
18.05.2005, 11:59 Baarista löytyi, 8-v takana.
Ylös
kokoro Vastaa69 / 167 
20.05.2005, 08:02 Baarista Tokiosta loysin (tai se loys mut). Ihan tuntematon ihminen tuli sanomaan mulle, etta sen kaveri on kiinnostunu musta. Aluks se oli ihan nolona, sitten illan mittaan jotain tanssittiin jne, lopuks vaihettiin puhelinnumeroita. Noin kk tiivista yhdessaoloo takana.. Luultavasti ei paljon edessa??
Ylös
Hatsepsut Vastaa70 / 167 
29.05.2005, 09:30 Menin tapaamaan yhtä tyttöä, johon olin chatissa tutustunut. Illalla mentiin setan bileisiin. Sieltä pois lähtiessä samaan kyytiin osui nainen, jonka kanssa oltiin heti alusta asti samalla aaltopituudella. Tuntui kun oltais tunnettu jo pidemmänkin aikaa. nousin autosta pois samalla pysäkillä tämän naisen kanssa. Vuoden kuluttua ensi tapaamisesta muutimme yhteen ja nyt olemme olleet yhdessä lähes viisi vuotta.
Ylös
traB Vastaa71 / 167 
29.05.2005, 22:56 Muru löysi mut dtm:stä 10v sitten. Meillä tosi nastaa edelleen.
Ylös
stiga Vastaa72 / 167 
27.06.2005, 19:39 Saman pääaineen parista saman tiedekunnan porukoista. Reilu vuosi yhdessä oltu.
Ylös
Bakabaka Vastaa73 / 167 
27.06.2005, 21:01 Irc:in kautta tutustuttiin, sitten livetapaamisten kautta ollaan päädytty yhteen pysyvämmin... :)
Ylös
aeroboy Vastaa74 / 167 
12.07.2005, 16:30 Takana on kaksi "oikeaa" suhdetta. Eka tais alkaa Kalle-lehden kirjeenvaihtopalstalta (tää oli siis kohta 10v sitten) ja kesti reilun 2v. Toisen poikaystäni tapasin oikeestaan vahingossa. Hänellä oli ilmoitus deittinetissä johon vastasin, mutta jonkin nettihäikän takia vastaus ei mennyt perille. Ensin päätin antaa asian olla mutta sitten kävin myöhemmin kuitenkin laittamassa vastauksen uudestaan ja siitä alkoi yli neljän vuoden upea suhde. Se oli muuten viimeinen päivä kun hänen ilmoituksensa oli esillä, että jotain johdatusta se oli. Sitten kuitenkin kasvettiin erilleen ja vuosi sitten laitettiin lusikat jakoon.

Tämä menee nyt vähän aiheen ohi mutta kirjoitan kuitenkin muutaman sanan fiiliksistä. Aikansa sinkku-elämä tuntui vapauttavalta, ei tarvinnut elää kuin itselleen. Mutta pikku hiljaa alkoi tulemaan voimakkaampana se tunne, ettei elämä ole täyteläistä yksin. Eniten tässä kaipaa läheisyyttä, hellyyttä ja sitä että saisi tuntea olevansa tärkei jollekin toiselle ihmiselle. Mutta olen täysin hukassa sen suhteen, että mistä se uusi mies löytyisi elämään. Deittinetti ei kovin hyvin toimi, gaydar yms. keskittyy seksinvonkaajiin ja olen sen verran ujo etten kehtaa baarissa mennä ehdottelemaan ihan pokkana jotain, koska sen tekisi tietty ulkonäön perusteella ja se on taas mun mielestä väärä aloitus. Sitäpaitsi harva on baarissa selvinpäin ja muutenkin se on epätodellinen ympäristö, kaikki pyrkivät näyttämään kauniilta ja menestyviltä. Eli mitä nykyihmiselle jää käteen?
Ylös
Jan1 @ Vastaa75 / 167 
12.07.2005, 22:06 Ensi vaikutelman ihmiset luovat toisesta hyvinkin nopeasti, jopa kymmenissä sekunneissa. Tutkimusten mukaan se ei kuitenkaan ole pettämätön: usein ensivaikutelma muuttuu hyvinkin ja se saattaa olla täysin vääräkin. Tutustuminen tapahtuu hitaammin...

Avoin mieli uutta ihmistä kohtaan tavatessa ei siis mene ainakaan hukkaan...
Ylös
aeroboy Vastaa76 / 167 
12.07.2005, 23:15 Tuon allekirjoitan, mutta jos ensivaikutelma on negatiivinen niin uskon että siitä voi olla varma. Itse olen joskus yrittänyt lähteä tutustumaan ihmiseen josta en ole täysin varma, ihan vaan sen takia että osoittaisin itselleni ensivaikutelman olevan ehkä väärän. Ja mitään siitä ei ole tullut, vaikka toinen osapuoli onkin osoittanut kiinnostusta, niin omaa kiinnostusta ei voi väkisin synnyttää.
Ylös
sunshine Vastaa77 / 167 
13.07.2005, 09:23 Off topic.

Aeroboy, ihan kuten deitti neteissä, myös ravintolassa oppii erottamaan ne hyvät. Kyse on koodin tulkitsemisesta.

Pitää vain pitää mielessä, että mikään kumppanien take-away ravintolatkaan eivät ole, joten joka kerta ei voi olla kymmentä kiinnostavaa miestä tarjolla, hyvä jos yhtäkään.

Se, että ihmiset teeskentelevät on aina huonomerkki. Epäaitous ei aiheuta kuin väärinymmärryksiä. Jos ihminen ei ole aito, ei hän mielestäni ole valmis suhteeseenkaan. Mitä sitä sen enempää harmittelemaan?

Ehdottelemaan ei ehkä muutenkaan kannata mennä, jos ei ole pelkkää seksiä hakemassa. Muuten kannattaa myös itse lähestyä niitä aidosti kiinnostavia miehiä tai sitten olla vaitonaisempi sen suhteen, että mitään ei tapahdu.

Jos baareilla ei pysty olemaan luonteva on niihin turha mennä tai ainakaan odottaa kovin suuria - se väkinäisyys kun on hyvin tehokas karkotin.

Tälläisiä mietteitä.
Ylös
marde77 Vastaa78 / 167 
18.07.2005, 04:34 Tampereen vanhan Mixein hautajaisista alkoi meidän yhteinen elämä...jota jatkunut kohta vuosi...
Ylös
Termos Vastaa79 / 167 
26.07.2005, 16:28 Tampereen Mixeissä tapasin yhteisen tuttavan kautta. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, heh :)
Ylös
Schlager Vastaa80 / 167 
30.07.2005, 13:01 Vaikka en itse harrastakaan yhden illan juttuja enkä ole seurustellutkaan, niin tiedän, että euroviisuharrastuksen kautta moni on tavannut toisensa. Kannattaa siis pitää euroviisuista. :)
Ylös
Schlager Vastaa81 / 167 
30.07.2005, 13:07 Niin, unohdinkin vastata yhteen jo ajat sitten: en aio antaa ilkeille ihmisille selätysvoittoa minusta.
Ylös
ami Vastaa82 / 167 
08.08.2005, 13:17 Tapasin rakkaani lasten leikkikentällä, ja siitä jäi kipinä ja alkoi meidän kaunis tarinamme
Ylös
Loppanokka Vastaa83 / 167 
08.08.2005, 15:24 Mina omaani tormasin saunassa, maamantai eli ei ollu juuri porukkaa, oli LARVIT! Kabiiniin kutemaan ja se kysy voiko tulle meill yoksi, sanoin etta kylla vaan. Ja siita sitte naimayon paalle "soitellaan", ja soiteltiin ja siita se lahti.
Ylös
Aboa Vastaa84 / 167 
09.08.2005, 18:57 Lähdin ex-poikaystävän seuraksi Jyväskylän prideen. Ei pitänyt mennä, mutta hän oli varannut itselleen ja sen hetkiselle poikaystävälleen kahden hengen huoneen. Kun suhde yhtäkkiä päättyi, oli hänellä ylimääräinen miespaikka.

Tapasin Ainolan tanssilavalla miehen, jolla myöskään ei ollut ollut tarkoitus tulla paikalle. Kaverit olivat vain lähteneet mökilleen Itä-Suomeen ja autossa oli ollut tilaa.

Se kysyi, lähtisinkö tanssimaan. En lähtenyt. Nyt yhdessä yli neljä vuotta.
Ylös
Pajupuu Vastaa85 / 167 
09.08.2005, 19:31 Tyttöystävä löytyi sieltä, mistä ennen kai ei edes kuviteltu voivan tyttö- tai poikaystävien löytyä: netistä.

Muutenkin mielestäni Internet on helpompi keino ystävien (tai oman rakkaan) etsimiseen. Helpommin törmää samanhenkisiin ihmisiin ja on jotenkin helpompi jutellakin, jos ei heti olla kasvokkain.
Ja eipähän ainakaan ulkonäkö pääse merkitsemään.
Ylös
Sedna Vastaa86 / 167 
28.08.2005, 13:37 Nähtiin eka kerran tyttöystäväni isän 50-vuotispäivillä n. 10 vuotta sitten. Ollaan siis samassa suvussa, muttei sukua keskenään(toistaiseksi) :). Tästä sitte erinäisten tapahtumien kautta alettiin pitämään yhteyttä, kunnes tajusin pointin....., joka oli ollut tyttöystävälläni mielessä kaiken aikaa. En tajunnut !
Ollaan seurusteltu nyt +8 vuotta ja olen onnellinen....
Ylös
Dragon-85 Vastaa87 / 167 
29.08.2005, 22:54 Melkein hävettää myöntää, mutta chatista.. :P
Ylös
Meikä Vastaa88 / 167 
30.08.2005, 17:57 Mixeissä tavattiin vuosi sitten ja edelleen kimpassa.
Ylös
kawaiii @ Vastaa89 / 167 
01.09.2005, 17:38 Taivassalon ruokavarastossa.
Oltiin 4v yhdessä (3,5v asuttiin yhdessä), viime talvena erottiin=(
Ylös
Hinttari Vastaa90 / 167 
01.09.2005, 20:39 Chatissa tavattiin... kahden viikon juupaseipästelyn jälkeen treffeille... pari kuukautta on/off säätöä ja siitä se alkoi ... näillä hetkillä 5 vuotta täynnä.
Ylös
arkadas Vastaa91 / 167 
01.09.2005, 21:48 Dragon-85 kirjoitti: "Melkein hävettää myöntää, mutta chatista.. :P"

Dragon, katso viesti 4/90 - chatissapa hyvinkin... Mitä siitä häpeilemään=D
Ylös
laumaeläin Vastaa92 / 167 
04.09.2005, 15:19 Ensimmäinen kumppani löytyi suomesta ja kävi ilmi että olemme asuneet idänrajan takana samassa talossa. 7v olimme yhdessä. Sitten tuli ero ja yllätys-yllätys naapurin kanssa aloin seurustelee.
Ylös
onnellinen Vastaa93 / 167 
03.11.2005, 09:59 Tapasin tyttöystäväni netissä melkein kolme vuotta sitten. Meillä oli välimatkaa 450 kilometriä, mutta ei se seurustelua häirinnyt. Nykyään asutaan yhdessä :)
Ylös
goy Vastaa94 / 167 
03.11.2005, 12:51 Ehdin tässä jo ajatella, että jaa, netistäkö ne sitten... mutta taitaa tämä otanta olla vähän kyseenalainen, nettisivulla kun todennäköisesti hengaa ja kysymyksiin vastaa netissä kohtuu paljon aikaa viettäviä ihmisiä, mikä 'vinouttaa' tilastoja luonnollisesti...
Ylös
Sampsa Vastaa95 / 167 
03.11.2005, 13:19 Itse sanoin miehestäni yhdelle kaverilleni, että en ikinä koskisi siihen pitkällä tikullakaan... Kaveri sitten sanoi, että me oltaisiin hyvä pari. Ajattelin, että kannattaa sitä kokeilla. Eihän siinä mitään menetä. Ollaan oltu yhdessä nyt kuusi vuotta ja rakastan miestäni aivan maailman eniten.
Ylös
Sini Vastaa96 / 167 
04.11.2005, 01:26 Chatista..Viestailtiin,treffattiin kerran,toisen ja siitä asti oltu yhdessä maalimman kultasimman misun kanssa jo toista vuotta!
Ylös
Iica22 Vastaa97 / 167 
05.11.2005, 18:02 Koulussa tavattiin ja nyt ollaan oltu yhessä reilu 2½ vuotta. Yhessä asuttu yli vuosi
Ylös
vetti Vastaa98 / 167 
05.11.2005, 19:29 Baaristahan tuo löytyi... tai oltiin tavattu aiemminkin muissa merkeissä. Mutta baarista se sitten lähti.
Ylös
MERIROSVO Vastaa99 / 167 
16.11.2005, 09:16 näsin neulan juurelta 1989
kaipauksella ikävöimme paikkaa
Ylös
Frisk Vastaa100 / 167 
17.11.2005, 20:38 Irc:istä. :) Gallerian edesauttamana ;)
Ylös
kokoro Vastaa101 / 167 
17.11.2005, 20:49 Tuolla hieman ylempana edellisessa viestissani sanoin, ettei minulle luultavasti ole kumppanini kanssa tulevaisuutta, mutta olemme nyt olleet jo 8kk yhdessa.. Tosin asiaa saattaa helpottaa se, etta muutin pois Japanista elokuussa, ja ollaan nyt oltu kaukosuhteessa ja nahty vaan kaks kertaa.. Nyt taas ens helmikuussa han on tulossa Suomeen.. Sita odotellessa..
Ylös
jimmyk Vastaa102 / 167 
21.11.2005, 23:07 kaksikymmentä vuotta yhdessä ja tavattu alkujaan samalla työmaalla eli kuorma-auton ratissa a siitä se lähti...
Ylös
Dick D Vastaa103 / 167 
22.11.2005, 22:40 Tukholman Baltic Battle-partyviikonloppuna. Viimeinen klubi-ilta ja viimeiset minuutit ennen sulkemista. Tämä oli kaksitoista vuotta sitten, naimisissa olemme olleet viisi vuotta.
Ylös
huhaa Vastaa104 / 167 
09.12.2005, 01:23 Netissä tavattiin ... olin silleen että "jos ei tästä muuta heru niin kupillinen kahvia" kun olimma kahville menossa. Tämä viisi vuotta sitten ja edelleen ollaan kimpassa.
Ylös
Zanshin @ Vastaa105 / 167 
09.12.2005, 16:29 **

Taivassalon ruokavarastossa. oltiin yhdessä 4v, 3.5v yhteinen asunto..

=D
Ylös
harjunhirviö Vastaa106 / 167 
11.12.2005, 01:08 kauheessa humalatilassa maman baaritiskillä.... melkein vuosi ollaan oltu kimpassa, saa nähdä miten käy.... kaks itsepäistä härkää ja hullu elämäntilanne... katellaan ny päästäiskö kumminkin vaik jouluun asti samaa matkaa...
Ylös
coco Vastaa107 / 167 
11.12.2005, 12:40 Taalla Torontossa,Bar Quest 1975.Han oli niin komea,mutta ympari juovuksissa.Kannoin hanet vessaan kun ei jaksanut kavella.Silla aikaa bartender katkaisi minut pois,vei olutpulloni.Laittoi minut ulos.Mutta Brian sai olla vaikka oli paissaan.Sitten nahtiin myohemmin toisessa paikassa.Istuttiin ja puhuttiin.Kysyin mita teet tana iltana,han sanoi tulen sinulle.Eika ole vielakaan lahtenyt.
Ylös
Olli S. Vastaa108 / 167 
11.12.2005, 19:08 Olen intohimoinen tasavertaisuusaktivisti. Minulla on Suomessa ollut kaksi pitkää yhdessäasumis-rakkaussuhdetta. Ensimmäisen rakkauteni tapasin Setan historian ensimmäisessä hallituksessa. Kumppanini on Setan perustajajäseniä ja minä vedin sen periaateohjelman tekemistä. Yhdessäasumista ja yhdessäaktivismia kesti 7 vuotta.

Toisen suhteeni solmin Aids-tukikeskuksessa, jonka perustamisprojektissa olin mukana ja jonka ensimmäisiä työntekijöitä olin. Kumppanini oli tekemässä vapaaehtoistyötä toisten puolesta, kuten minäkin, emmekä kumpikaan ole hiv-positiivisia. Yhdessäasumista ja yhdessäaktivismia kesti 10 vuotta.

Molemmissa suhteissa intohimoinen heittäytyminen tasavertaisuustyöhön ja väsymätön toiminta siinä yhdisti meidät - ja erotti. Yksi esikuvistani, Nelson Mandela, totesi muistelmiensa lopulla omasta elämästään, että voimakas sitoutuminen kansalaisoikeustoimintaan saattaa vaarantaa parisuhteen.
Ylös
taskuruoho Vastaa109 / 167 
13.12.2005, 17:00 tuttujen ja ystävien kautta tutustunut
Ylös
smo Vastaa110 / 167 
27.12.2005, 15:04 Annankadun DTM:ssä kolmisen vuotta sitten.
Ylös
onnellinen Vastaa111 / 167 
28.12.2005, 05:32 Tyttöystäväni ystävätär oli yhteinen tuttumme. Päätti sitten ruveta 'parittamaan' meitä. Muutaman kuukauden kuluttua huomasimme kyllä itsekin ilman opastusta, että tämä on SE juttu. :) Niin, ja paikkana ravintola.
Ylös
Public eye Vastaa112 / 167 
28.12.2005, 11:03 Isoroban Bugatissa, jos joku vielä muistaa (tai pääsi jo silloin ravintolaan).
Ylös
Kirinjatar Vastaa113 / 167 
20.04.2006, 18:23 Löysin tyttöystäväni "vahingossa" jos niin vois sanoa...Olin ysävälläni viettämäs iltaa ja sen serkku tuli sinne kanssa.Iltaa kohden tämän "serkun" kans välit läheni ja oli pientä pussailua mukana...Huomena 21.4.2006 tosta illasta tulee vuosi täyteen ja suhde syvenee entisestään:) Ei ne aina baarista löydy, se voi tapahtuu ihan sattumaltakin.
Ylös
vaeltaja2005 Vastaa114 / 167 
21.04.2006, 11:30 Jennyn teehuoneella. Päivää en muista. Siitä alkoi ainakin 20 v yhdessä
Ylös
milo Vastaa115 / 167 
22.04.2006, 07:46 Vanha kaveri lapsuudesta tuli pitkästä aikaa moikkaamaan minua ja kävelyreissulla jutellessa sekä vanhoja muistelleessa

huomattiin että kemiat sopii yhteen , jotenka päätettiin alkaa seurustelemaan .

Ensimmäinen kuukausi seurustelua takana ja hyvin menee .
Ylös
tazza Vastaa116 / 167 
22.04.2006, 17:28
Viestiä on muokattu
hmm... Taidan lisätä tarinani koska samanlaista en tältä palstalta löytänyt.olen koko ikäni luullut olevani täysin hetero,mutta en ikinä löytänyt miestä josta saisin kaiken "tarvitsemani"...joten miehiä saattoi olla viisi kerrallaan!Olen mielestäni niihin aikoihin pitänyt lesboja ja homoja vastenmielisinä.kunnes...parasystäväni alkoi seurustelemaan naisen kanssa,tulin erittäin hyvin juttuun kyseisen ihmisen kanssa.jossain vaiheessa huomasin kauhukseni että taidan olla ihastunut häneen.Minun onnekseni heidän suhde ei toiminut.Mitenkään kaveri mielessä he ei eronnut mutta silti sanoin ystäväni exälle että voidaanhan me silti pitää yhteyttä.ensimmäisen kerran menimme sitten kahville muutaman päivän päästä heidän erostaan ja se oli siinä!!!!siitä päivästä lähtien olemme olleet yhdessä ja viime lokakuussa rekisteröitiin parisuhde.Olen oikeastaan ensimmäistä kertaa elämässäni uskollinen ja rehellinen...Eli unelmien prinssi olikin PRINSESSA!!!ja olen erittäin ylpeä ja onnellinen vaimostani.
Tästä kaikesta on kulunut vasta vuosi ja täytyy myöntää että välillä painin näiden asioiden kanssa.Muutos oli kuitenkin aika hurja,luulen että vielä vaikeampaa siitä tekee sen että kaiken tämän kokee aikuisiällä.Onneksi vaimoni on uskomaton ihminen, hän jaksaa kuunnella ja keskustella näistä asioista.
Ylös
alex85 Vastaa117 / 167 
26.04.2006, 09:45 Kauniina syyspäivänä ystävä esitteli ystävänsä, siinä ohessa kun tehtiin valtakunnallisesti tärkeitä päätöksiä. Se oli hetki se. Silloin kohtasivat halit, nyt kohtaavat huulet.Tommin tavoin, kaukkarin merkeissä. Ehanaa <3
Ylös
Homer Vastaa118 / 167 
26.04.2006, 10:33 Tapasin kumppanini netin deittipalstan kautta. Yhdessä oltu vajaa vuosi. Välillä kävi mielessä, että sitä oikeaa ei koskaan kohdalleni osukaan, mutta niin se vain kävi ja onnellisia ollaan.
Ylös
Lizzie Vastaa119 / 167 
26.04.2006, 21:01 En tiedä onko otsikon alla sallittua kommentoida myös mennyttä suhdetta (joka vieläkin muutaman vuoden jälkeen tuntuu NIIN elämäni rakkaudelta:) ), mutta kuitenkin meillä kävi niin, että olimme parhaita ystäviä, ei- kuin paita ja perse, ja loppujen lopuski Se tunne yllätti täysin molemmat...*hymy* Siitä seurasi puolentoista vuoden seurustelu (tarkkaa aikaa ei voi sanoa, koska ei kumpikaan pysty täysin nimeämään päivää mistä se kaikki täysin alkoi), joka oli elämäni parasta aikaa! Että siis tiivistys: meillä se oli täysin tiiviistä ystävyydestä!:) *snif*
Ylös
tea Vastaa120 / 167 
27.04.2006, 18:26 Setan nuorten ryhmässä tavattiin... aika pitkään meni ennen kuin löysimme toisemme, mutta nyt ollaan onnellisia... :)
Ylös
sleepygay Vastaa121 / 167 
20.08.2006, 14:26 Me löysimme toisemme netin välityksellä. Mikähän sivusto se oikein oli, en enää muista. Olin menenttäny jo toivoni, kun ainoat vastaukset oli vaan joltain seksiseuraa etsiviltä, mutta lopulta tärppäsi. Ekasta viestistä tuli viime viikolla vuosi täyteen. Yhdessä ollaan asuttu pari viikkoa. Ihanaa on ollu. toivottavasti saadaan elää elämämme yhdessä loppuun asti.
Ylös
Hatsepsut Vastaa122 / 167 
20.08.2006, 18:49 Jouduimme sattumalta samaan autoon bileiden jälkeen. Hänen tuttavansa tunsivat minun tuttavani. Alusta asti toisen kanssa oleminen oli vaan todella luontevaa. Ihan kun oltais aina tunnettu. Tapahtumasta alkaakin jo olla kuusi vuotta. Yhdessä edelleen :o)
Ylös
Minttu123 Vastaa123 / 167 
22.08.2006, 10:50 Oman puolisoni tapasin deitti.netin kautta. Jostain syystä satuin vastaamaan hänen to-del-la tylsään ilmoitukseensa, mutta siitähän se sitten lähti. Viikon ajan meilailimme ahkerasti, sitten soittelimme viikon ajan ja sitten päätimme tavata: ei muuta kuin koirat ja tavarat autoon ja lajoin viikonlopuksi hänen luokseen parinsadan kilometrin päähän. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä ja nyt olemme olleet yhdessä yli neljä vuotta ja esikoinen syntyi kuukausi sitten <3 Eli kyllä Sen Oikean sitten tunnistaa, kun tapaa -No Hätä ;)
Ylös
stsb Vastaa124 / 167 
22.08.2006, 14:37 Tavattiin harrastuksen parissa, pelattiin vuosikaudet samassa joukkueessa salibandya.Vapaa-ajalla tehtiin kaikenlaista yhdessä. Oltiin tunnettu noin 3 vuotta kun kolahti lopullisesti. Nyt yhdessä 1,3 vuotta ja saman katon alla asuttu 10kk. Erittäin onnellisia ollaan. <3
Ylös
Rokkihomo Vastaa125 / 167 
22.08.2006, 17:43 Vastataan nyt tähänkin sitten.

Ikiaikaisessa kantapaikassani vanhassa kotikaupungissani tuo tuli
kaikenlaisia säätöjä sisällään pitäneitten monien vuosien jälkeen vastaan.
Ns. baari-ilta oli meneillään molemmilla.

Eli J&M:ssä (silloin välillä Studio, sitä ennen vuosia J&M) Turussa.
Muutenkin mukava paikka, sanon yli kymmenen vuoden kokemuksella.
Ylös
Masa Vastaa126 / 167 
29.08.2006, 00:01 Varsin romanntisesti: Setan uudenvuoden bileissä klassisesti pokkasin ja pyysin tanssimaan. Tovin minua silmäiltyään mies vastasi myöntävästi ja yhteisiä tanssiaskelia riitti toistakymmentä vuotta. Viime talven ja kevään aikana erottiin, hän kasvoi minusta erilleen, ei mitään kolmiodraamaa. Ei helppoa jäädä yksin, kun edelleen rakastaa.
Ylös
selfless Vastaa127 / 167 
07.09.2006, 08:18 Baarissa tai netissä oon tavannu kaikki poikaystäväni. Nykyinen tarttui mukaan Herculeksesta.

Omat harrastukset tuntuvat vähän huonoilta paikoilta löytää poikakaveria. Riippuen harrastuksesta joko harjoitusympäristön hienoisesta homofobisesta vireestä tai yleisestä puhumattomuuskulttuurista. Kadulla en osaa flirttailla, ja yleensäkin ne miehet joihin kiinnittää huomiota yleensä paljastuvat heteroiksi.
Ylös
piia Vastaa128 / 167 
15.12.2006, 22:20 tavattiin 5vuotta sitten yhteisten ystävien kautta. Siinä vaiheessa kummatkin oltiin vielä heteroita, vaan ei enää sitten kun nähtiin toisemme..
Ylös
Jonskunen Vastaa129 / 167 
08.02.2007, 10:28 Mä ja tyttöystäväni tapasimme chatissa ja nyt on takana jo vähän yli vuosi. Chatissa heitettiin vaan vitsiä ja siitä se lähti, sen jälkeen alkoi armoton kirjoittelu mesessä ja kun meset laitettiin kiinni niin jatkettiin puhelimitse, parin viikon kirjoittelun jälkeen tavattiin ja sen jälkeen ollaankin oltu erottamattomia :).
Ylös
DarkAngel Vastaa130 / 167 
08.02.2007, 14:40 Mun nimipäivänäni paikallisissa Turun Setan bileissä 8 vuotta sitten. En ollut nähnyt siippani ennen missään ja jotain herrassa oli sellaista, joka kiinnostukseni herätti. Yhteinen tuttavamme sitten esitteli meidät toisillemme ja baarista jatkoimme jatkoille ja jatkoilta mun luokse nukkumaan (ja siis todellakin vain nukkumaan ;-)). Siitä se sitten alkoi...

-DA-
Ylös
pitkä ja kylmä Vastaa131 / 167 
15.02.2007, 10:50 Nyt menee off-topic. Miksi meillä Suomessa on tapana sanoa "joo mielelläni näkisin sut uudestaan", jos tarkoitetaan että "ei nyt varsinaisesti kiinnosta"? Olen siis kymmeniä miehiä deittaillut, vain yhden hyvän löysin, mutta hän ei sitten kuitenkaan tiennyt mitä halusi. Takaisin aloitusruutuun.
Ylös
DarkAngel Vastaa132 / 167 
15.02.2007, 12:48 Mä nyt sitten jatkan aiheesta silläkin uhalla, että se on off-topicia.

Juu, samaiseen ilmiöön olen törmännyt niin omakohtaisesti kuin ystävienkin kertomana. Voisko tämä ristiriitaisuus johtua vääränlaisesta hienotunteisuudesta? Eli ei sanota suoraan, koska ei haluta loukata - vaikka sitten paradoksaalisesti epärehellisyyys loukkaakin enemmän. Tai sitten halutaan selvitä tilanteesta "vähällä" eli annetaan ymmärtää, että on kiinnostunut, koska silloin ei tarvitse kohdata toisen mahdollista pettymystä, eikä ainakaan tarvitse ruveta selvittämään "miksi". Kolmas mieleentullut vaihtoehto on se, että fiilikset vaan muuttuu/ ei tiedetä mitä loppujen lopuksi tahtoo. Eli vaikka sanoessaan "joo mielelläni näkisin sut uudestaan" oikeesti myös tarkoittaa sitä, niin se kiinnostus sitten vaan jostain syystä lopahtaa ennen "luvattua" yhteydenottoa... :-/

Joskus on omalla kohdalla tullut mietittyä, että olikohan sitä niin innostunut/kiinnostunut, ettei huomannut niitä pieniä eleitä, jotka olisivat kertoneet, ettei kiinnostus ollutkaan molemminpuolista. Toisaalta pitäisi myös voida luottaa siihen, että ihmiset todella tarkoittavat sitä mitä sanovat, ettei tarvitse "vainoarhaisesti" ruveta analysoimaan toisen jokaista elettä, katsetta, äänenpainoa tai sanallisen ilmaisun todenmukaisuutta - hulluksihan siinä tulee!

Mutta sitten se pähkinäinen kysymys: Onko olemassa jotain "ideaalitapaa" tai "deitti-etikettiä", jonka mukaan ihmisten toivottaisiin toimivan trehvitilanteissa? Ja onko muuta keinoa olla tahdikkaasti antamatta "väärää toivoa", kuin sanoa jotain tyyliin että "oli kivata tavata, mutta tämä tais olla mun osalta tässä"? Entä pitäiskö jollain tapaa ilmoittaa, jos fiilikset muuttuu eli ettei sittenkään tahtoisi tavata toiste?
Ylös
fata mari @ Vastaa133 / 167 
17.02.2007, 22:03 Moikkarallaa!
Mun nimi on Mari, asun Italiassa ja tyoskentelen Sosiaalikasvattajana. Tyokaverini Stefano (italialaisen Setaa vastaavan Arci Gay:n kenttaasiamies) haluaisi tutustua suomalaisiin poikiin/miehiin. Tassa siis uusi tilaisuus kaikille tutustua kivaan mieheen, vaikkakin toisella puolella Eurooppaa.. ei tama silti niin kaukana Suomesta nykyisten yhteyksien valityksella ole. Itsekkin lentelen kolmisen kertaa vuodessa aika halvalla edes takasin..
Yhteyden ottojen pitaisi tietty tapahtua englanniksi jos ei italia suju ;)
Stefanolle voi kirjoittaa osotteeseen Pierallis@libero.it
Jos joku tuttu sattuu muuten lukemaan taman viestin niin saa mullekkin kirjotella kuulumisia!
Terveisia kaikille ihanaan Suomen maahan! Luv ya Finland

- Mari
Ylös
gila Vastaa134 / 167 
18.02.2007, 20:44 Tapasin hänet eräässä naisten keskusteluryhmässä. Ensimmäisellä kerralla kiinnitin häneen huomiota: poikamainen älykäs nainen, elämänviisautta täynnä, hyvin periaattellinen. Ajattelin, ettei häntä varmaan kiinnosta minunlaiseni naisellinen ulospäinsuuntautunut "hömppä" . Jälkeenpäin hän kertoi, että hän ajatteli lähestulkoon samoin: ettei minua - älykästä varmakäytöksistä kaunotarta" heh - kiinnostaisi hänenkaltaisensa nainen. Mutta seuraavalla kerralla tavatessamme samassa ryhmässä olin aivan myyty ja otin häneen jälkikäteen yksityisesti yhteyttä sähköpostilla. Vaihdoimme ajatuksia kirjoittamalla ja pian kävimme kahvilla. Ja siitä se sitten alkoikin ja jatkuu...
Ylös
Talvitie Vastaa135 / 167 
22.02.2007, 12:24 Yläasteella hän oli rinnakkaisluokalla (olen vielä nuori, kun juuri 18 täytin). Ensin meistä tuli ystäviä ja nyt olemme olleet yhdessä paria päivää vaille puoli vuotta. Jonkin sorttista juttua ollut jo melkein yksi ja puoli vuotta.
Ylös
RoWi Vastaa136 / 167 
24.02.2007, 15:10 Tapasimme noin 7 vuotta sitten cityn gay chatissa. Juttelimme tovin ja
päätimme jatkaa jutustelua livenä. Sovittiin treffit sillan alle ja sen jälkeen
olemme olleet erottamattomat :)
Ylös
vissy Vastaa137 / 167 
16.05.2007, 00:44 Pakko laitta omankin vastauksen. Ensi(homo)rakkaus oli naapuripoika, suhde oli lyhyt mutta vaikuttava. Toisen tapasin Mamassa, ei edes ollut mitenkään tarkoitus ku vaan kaverina tutustua, toisin kävi.
Nykyisen aviopuolisoni (voiko näin sanoa rekisteröidystä suhteesta? ainakin haluaisin) näin ensimmäistä kerta synnytysosastolla kun hän oli 3pv vanha. Eipä mammat hiekkalaatikolla ainakaan meille povanneet moista tulevaisuutta :D
Ylös
risto Vastaa138 / 167 
16.05.2007, 22:41 Mieleeni on jäänyt nuorena kuulemani todella vanhan homon (oli ollut tsaarin armeijan upseerin rakastettu) "aforismi":
"Elämäni parhaat ystävät olen tavannut pisuaareissa".
Ylös
vassur Vastaa139 / 167 
17.05.2007, 11:19 Kertokaa, onko sinne baariin sitten pakko mennä, koska mistään muualta en tyhjään elämääni miestä löydä. Onko asia niin, että "baariin tai elä yksin".Nimittäin inhoan baareja, enkä ole elämässäni koskaan käynyt yhdessäkään yksin. En myöskään tanssi. Ajatus vielä homobaarin seinänvierustalla seisomisesta on niin kauhean vastenmielinen kuin olla voi. En ole muuten mikään epäsosiaalinen ihminen.
Ylös
nameles Vastaa140 / 167 
21.05.2007, 13:34 Deittaillu iloisesti useita vuosia, ilman mitään tulosta. Ikää 21 enkä edelleenkään ole edes "seurustellut" tai tehnyt mitään siihen oikeasti verrattavaa. Nautin kyl sinkku elämästä, mut tästä kyl riittäs jaettavaksi jollekki toiselle.
Ylös
smo Vastaa141 / 167 
21.05.2007, 14:10 Nimimerkin "vassur" kysymykseen: Baariin ei ole pakko mennä. Kumppani voi löytyä ihan hyvin jostain muualtakin. Mutta matkassa on mutta.

Kiitos tämän vallalla olevan hetero-olettamuksen, olet hetero niin kauan kuin jotain muuta viestit. Lisäksi on olemassa pelko hankalaan tilanteeseen päätymisestä, jos mies lähestyy toista miestä ilman, että tämän suuntautuminen (tai edes asenne) on ennakkoon tiedossa. Tästä syystä kaupan kassajonossa alkanut kahden samaa sukupuolta olevan yhteinen taival on perin epätodennäköistä - ainakin verrattuna kahden eri sukupuolta olevaan.

Nettikin on mahdollinen paikka löytää suhde, joskin vaikuttaa siltä, että mm. isot ennakko-odotukset ja jonkinlainen "kiire" tutustumisessa voivat tehdä tempun - ja ihan mukavaan ja sopivaankin ihmiseen tutustuminen lähemmin jää tapahtumatta.

ja... kun on "haku päällä", on aina aika isot ennakko-odotukset. Mitä jos sitä elämän tyhjyyttä koettaa aluksi täyttää vaikka harrastuksilla ja muilla keinoilla, ja unohtaa miehen etsimisen? Kun ei ole, niin ei sitten? Ja sitten saattaakin käydä niin, että yllättävänkin tuttavuuden hammasharja ilmestyy saman kylpyhuoneen lavuaarin reunalle...
Ylös
Enter Vastaa142 / 167 
21.05.2007, 21:56 Kyllä menen 100 x mieluummin homobaariin kuin heteroräkälään. Homoräkäläkin on parempi kuin heterovastaava. Sitä paitsi ei siellä ole pakko juoda, jos ei huvita. Voi sitä mennä yhdistystoimintaan mukaan, mutta siellä ei miestyypissä ole paljon valinnan varaa. Ravintolassa näkee paljon enemmän.
Ylös
vivisektio Vastaa143 / 167 
20.06.2007, 16:09 Tavattiin netissä, ja muutettiin kämppiksiksi. Molemminpuolista kiusaamista ja jahkailua kesti puoli vuotta, ja muutaman kuukauden päästä on vuosi seurustelua takana. :)
Ylös
Simsalabim Jim Vastaa144 / 167 
20.08.2008, 21:40
Viestiä on muokattu
Tapasin nykyisen miesystäväni baari-illan jatkoilla. Hän toi tupakkaa kundille. jonka kanssa minulla oli treffit. Nyt 5 vuotta yhteistä taivalta takana.
Ylös
kesäpoika Vastaa145 / 167 
21.08.2008, 00:51 Ekan kerran tavattiin kotibileissä. Olin siellä toisen kanssa, mutta hän oli huomannut mut. Pari kuukautta myöhemmin törmättiin uudestaan, ja silloin poikaystävä, jonka kanssa niissä kotibileissä olin ollut, oli muuttunut exäksi. Hän pyysi mua treffeille, ja mä sanoin joo. Ekat treffit oli vappuna 2003. Siitä saakka on rakastettu paljon, vaihtelevalla menestyksellä. :)
Ylös
Heidi_Emilia Vastaa146 / 167 
21.08.2008, 08:31 Töissä tavattiin.:)
Ylös
mopsi22 Vastaa147 / 167 
21.08.2008, 10:00 Ystävä vähän avitti, suuntaan jos toiseenkin, töni meitä kohti toisiamme. Tapasimme livenä ensimmäisen kerran muutaman ihmisen baari-istunnolla. Ahkeraa toistemme silmäilyä pöydän yli...

Siitä se lähti, aika nopeastikin alun jälkeen. Nuori suhde vielä, mutta valtavalla potentiaalilla. Oikein hirvittää, miten kaksi ihmistä voi sopia toisilleen ja miten helposti kaikki meiltä sujuu <3
Ylös
nameles Vastaa148 / 167 
21.08.2008, 10:08 katkeraksi vetää. katkeraksi vetää.
Ylös
scapegoat Vastaa149 / 167 
21.10.2008, 23:59 Tapasin tyttöystäväni kotibileissä ja koska hän on tosi ujo tapaus, kaverini pisti vähän avittaen ja tarjosi hänelle paukun ja juttu alkoi luistamaan. Eipä varsin romanttista aluksi mutta kyllä se siitä lähti. :D
Ylös
EvL @ Vastaa150 / 167 
06.11.2008, 23:05 EX-puolisoni tapasin kotipaikanunnan Setan bileissä. Mut vaan yksinkertaisesti iskettiin lupaa kysymättä ja reipas neljä vuotta olitiin suhteessa. Jokunen ns. "seurustelu suhde" on myös löytynyt chat/deittipalvelujen välityksellä. Nykyisen mieheni tapasin jäähallin pukuhuoneessa 1 1/2v sitten, jonkun aikaa on jo yhdessä asuttu ja hyvin menee.
Eli kaikkea baareista, chattäilusta ja harrastuksista on tullut kokeiltua. Ja nykynäkymin voin sanoa että vakavemmin otettava kumppani löytyi harrastusten kautta. Tosin mitään muutakaan tapaa en voi alkaa mollaamaan.
Ylös
cchaser Vastaa151 / 167 
07.11.2008, 19:29 saunasta löytyi. Käytiin tupakilla ja vaihdettiin yhteystietoja. Kohta vuosi yhdessä asumista ja olemista. =)
Ylös
ulkkis Vastaa152 / 167 
07.11.2008, 20:45 Melkein 10 vuotta sitten laitoin ilmoituksen deitti.netiin ja siitä se lähti. Muutettiin yhdessä ulkomaille kun oltiin oltu yhdessä 2,5 vuotta, hyvin selvittiin siitä alun stressistä ja arki on arkea nykyään.
Ylös
Niksu Vastaa153 / 167 
08.11.2008, 12:48 En ole kai vastannut tähän, mutta annankadun demarilla tavattiin ja aikaa taitaa tammukuussa tulla 16 vuotta. Sinänsä huvittavaa että ekat vuodet oli tappelua jatkuvasti, mutta nyt on vaan matkanteko parantunut koko ajan...=)
Ylös
miu-poika Vastaa154 / 167 
08.11.2008, 13:13 Yhteisen naispuolisen ystävän kautta. Täysin sattumalta, yksi kevättalvinen ilta, riemukkaan teatteriesityksen jälkeen tavattiin ensimmäisen kerran.
Ylös
marsa Vastaa155 / 167 
12.11.2008, 01:02 tapasin ensi kerran tyttö/naisystäväni setan bileissä reilu kolme kuukautta sitten. satuimme istumaan samassa pöydässä ja sosiaalisina tapauksina ajauduimme juttelemaan kaikenlaista ja sitten suukotteleen. liekki leimahti heti ensi silmäyksellä ja palaa koko ajan kirkkaammin. :) jännä muuten, että ei ole ollut koskaan puutetta "ehdokkaista", päinvastoin...ehkä siksi, että en ole ikinä tarkoituksella etsinyt mitään tai ketään.
Ylös
iina Vastaa156 / 167 
11.02.2009, 05:31 Olimme tyttöystäväni kanssa opiskelijoita, samassa oppilaitoksessa, mutta tunteneet toisiamme mistään.
Yhtenä päivänä koulussa kävelin hänen luokseen ja sanoin suoraan: "Olen katellut sua jo jonkin aikaan ja mietin, että tykkäätkö sä edes tytöistä".
Ensin vastaus oli kieltävä, kun ei sitä itsekään ollut sillon vielä tajunnut, mutta siitä se ajatus sitten lähti. Muutaman viikon päästä oli ekat treffit jne.
Olisin kai voinut hienovaraisemminkin yrittää tutustua ja tiedustella suuntautumista, kysymällä vaikka kahville ja silloin, kun hän olisi ollut yksin suuren kaverilauman sijasta.. :)
Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, nyt ollaan oltu yhdessä jo pitkään pitkään....

Eli kannattaa lähestyä kiinnostava ihmisiä ihan suoraan, omalla kohdalla ainakin toiminut aina. Se ei pelaa joka pelkää! :)
Ylös
Samisami Vastaa157 / 167 
14.03.2009, 01:05 Noin 8 vuotta sitten netissä ja nykyään maailman ihanimman vauvan ylpeitä isiä:)
Ylös
Olli Stålström Vastaa158 / 167 
14.03.2009, 04:27
Viestiä on muokattu
Etsin neljä vuotta sitten nuorehkoa miestä, joka haluaisi kuunnella kaltaiseni
miehen kanssa Bachin H-mollimessua saman sängyn päällä. Löytyi :)
Ylös
Robert Vastaa159 / 167 
13.04.2009, 17:32 Tapasin kumppanini aikoinaan Gambrinissa. Nyt on oltu yli 20 vuotta yhdessä. Välillä myrskyä, välillä tyyntä...
Ylös
Torontosta Vastaa160 / 167 
14.04.2009, 03:05 35v yhdessa, naimisissa. Myrskyja ja tyynta, myos , yksi ero , ja taas takaisin. Mielen kiintoista.
Ylös
mako Vastaa161 / 167 
14.04.2009, 23:35
Viestiä on muokattu
Kovin vaikeata ainakin tuntuu oman poikaystävän löytäminen olevan, sen voin ainakin epäröimättä sanoa. Itse olen pian 39-vuotias mies, jonka edellinen seurustelusuhde päättyi pian 4 vuotta sitten ja sen jälkeen onkin ollut vain haku päällä. Monet noista sinänsä varmasti hyvistä keinoista törmätä siihen oikeaan eivät läheskään kaikille lähinnä asuinpaikasta johtuen sovi. Itse asun pienellä paikkakunnalla, vaikkakin Helsingin kupeessa, mutta eipä täällä homojen "harrastepiirejä" ole ja tuttavapiirini koostuu pelkästään heteroista, joille olen ainoa homotuttava eli ne harrastukset ja yhteisten tuttujen kautta tutustumiset on pois suljettu. Baarissa tulee käytyä ehkä parin kuukauden välein mutta eipä ole sieltä löytynyt, ehkä osittain siitä syystä, että tulee kuitenkin niin harvoin käytyä, ettei oikein tutustu "piireihin" ja todennäköisyys, että juuri sillä kerralla se oikea olisi myös samassa ravitsemusliikkeessä, on aika pieni. Ainoaksi keinoksi jää melkeinpä sitten netti, jota olenkin ahkerasti ja monin eri tavoin käyttänyt (juttelen chateissa, profiili on qruiserissa, deitti-ilmoitus jatkuvasti parissa paikassa..) Treffejä on sitten ollutkin tässä vuosien mittaan ainakin 100 mutta eipä ole sitäkään kautta natsannut, kaikki on aina siihen yhteen kahviin/olueeseen jäänyt. Treffeillä olen ollut oma iloinen itseni ja jutellut niitä näitä enkä mielestäni ainakaan ole antanut epätoivoni tulla esiin, vaikka sitä sisällä alkaa jo aikalailla ollakin tässä vaiheessa... Mutta ehkä vielä joku päivä se aurinko paistaa tähänkin risukasaan! =)
Ylös
Cyoon Zirkov Vastaa162 / 167 
28.12.2009, 05:24 oltiin sillon samassa roolipeliporukassa aluksi ja ystävyydestä alkoi :)
Ylös
indie Vastaa163 / 167 
29.12.2009, 17:04
Viestiä on muokattu
Tavattiin yli neljä vuotta sitten ja oltiin parhaita ystäviä ensin. Aika kliseistä kaiketi, mutta nyt seurustellaan ja asutaan yhdessä :) Toistaiseksi ainakaan ei ole tullut tilannetta, että edes harkittaisiin eroavamme. Ehkä se ystävyyspohja on jotenkin lujittanut meitä jo aikasemmin tätä varten niin pienistä alamäistäkin selviää puhumalla :)
Ylös
mako Vastaa164 / 167 
31.12.2009, 15:28 Alan vähitellen ajatella sitäkin mahdollisuutta, että mä en tule ikinä löytämään sitä kumppaniani. Elää pitää silti jotenkin... :)
Ylös
Mahakas Vastaa165 / 167 
01.01.2010, 18:18 Kaikki alkoi ihan alkuun pelkkänä ystävyytenä, erään pohjoismaisen sivuston kautta ;) . Erinäisten juonenkäänteiden kautta sitten ajauduimme seurustelemaan. Nyt kihloissa ja kesällä parisuhteen rekisteröinti edessä. :)
Ylös
falloutgirl Vastaa166 / 167 
15.02.2010, 21:06 Alkujaan ystäväni kautta, kysellen tästä ihanasta tytöstä ja sitten myöhemmin alettiin keskustella. Yhdessä oltu vasta puol vuotta ja kihloissa neljä :D
Ylös
piijoo @ Vastaa167 / 167 
21.05.2015, 12:31 Moi,

Kirjoituksestasi on aikaa, mutta yritetään. Nimittäin minulle on käynyt tismalleen sama juttu. Olen 42v mies.
Miten sinulla nyt menee?

Yst. Jesse
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy