ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Keskustelu > Oma elämä > Virtsan juominen

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Tomi Vastaa1 / 27 
06.11.2004, 10:01
Viestiä on muokattu
Tiedä sitten onko tämä oikea paikka asiaa kysyä, mutta kysyn kuitenkin jos joku sattuisi asiasta jotain tietämään. Eli onko virtsan juomisesta jotain terveydellistä haittaa, jos on niin esim millaisilla määrillä? Entä mitä eroa oman/toisen kundin virtsan juomisessa terveydelliseltä kannalta?
Ylös
SaBB Vastaa2 / 27 
06.11.2004, 17:04
Viestiä on muokattu
Minä olen kuullut että virtsan juominen parantaa ihon kuntoa...
Ylös
Voi eih.. Vastaa3 / 27 
06.11.2004, 17:15
Viestiä on muokattu
Virtassa ei kaiketi ole mitään kovinkaan hyödyllistä, sillä virsta on täynnä KUONA-AINEITA. Virtsa koostuu aineista, joita elimistömme ei ole kyennyt hyödyntämään ja aineista, jotka ovat elimistöllemme haitallisia. Virtsa koostuu siis sellaisista aineista, joista elimistömme yrittää päästä eroon, ja virtsan juomisella näin ollen tuskin on minkäänlaisia positiivisia terveysvaikutuksia.
Ylös
Mesi Vastaa4 / 27 
06.11.2004, 17:45
Viestiä on muokattu
Mutta hauskaa se voi silti olla :D
Ylös
JuhaniV Vastaa5 / 27 
06.11.2004, 18:29
Viestiä on muokattu
Terve virtsa on yleensä steriiliä.

Hi-virus ei siirry virtsan välityksellä. Asian voi tarkistaa AIDS-tukikeskuksen Turvaseksioppaasta:
www.aidstukikeskus.fi

Kuten edellä kerrottiin, virtsa sisältää elimistön kuona-aineita. Virtsasta voidaan määritellä myös monia sairauksia, kuten diabetes.

Normaalin virtsan vaaleankeltainen väri johtuu veren punasolujen hemoglobiinin hajoamisesta.

Virtsan useampikertainen "kierrättäminen" ei liene suotavaa kuona-aineiden määrän lisääntymisen vuoksi.
Ylös
Tomi Vastaa6 / 27 
07.11.2004, 12:42
Viestiä on muokattu
No mulla tässä on ihan hauskanpidollinen lähestymistapa asiaan - ei mitään sen suurempaa filosofiaa :-)
Ylös
Ylväs pylväs Vastaa7 / 27 
08.11.2004, 12:22
Viestiä on muokattu
Miksi spermaa sitten sanotaan ravitsevaksi ja terveelliseksi? Sieltä samasta tuutistahan sekin tulee. Olen joskus harrastanut vesiurheilua mutta olen sen kuppikunnan edustaja jota kiinnostaa suihkuttelu, ei juominen. Suihkuttelu vielä alastomana, ei farkuissa, jääkiekkokamoissa yms. Suuhun joutuneen kusen syljen pois. Juojathan eivät halua virtsaa minnekään muualle kuin suuhun.
Ylös
Tomi Vastaa8 / 27 
08.11.2004, 18:31
Viestiä on muokattu
No päälleni mäkin sitä enemmän haluan, mutta joskus riittävän monen bissen jälkeen se on ihan juotavaakin :-)
Ylös
lekuri Vastaa9 / 27 
09.11.2004, 16:26
Viestiä on muokattu
Senkus juot, jos et kärsi munuaisvaivoista tai käytä vahvasti munuaisia kuormittavaa lääkitystä :)
Ylös
Voi eih.. Vastaa10 / 27 
09.11.2004, 16:53
Viestiä on muokattu
Ylväs pylväs kirjoitti: "Miksi spermaa sitten sanotaan ravitsevaksi ja terveelliseksi? Sieltä samasta tuutistahan sekin tulee.


Tulee toki, mutta on täysin eri tavaraa. Biologian tunnilla peruskoulussa opetettiin, että sperma sisältää siittiöitä ja rauhaseritteitä, kun taas virtsa on elimistölle kelpaamatonta jätettä.
Ylös
Hemmo Vastaa11 / 27 
10.11.2004, 12:10
Viestiä on muokattu
Herpeksen voi vesileikestä saada, ja ärhäkän sellaisen.
Virusta voi kantaa tietämättään ilman oireita ja tartuttaa sen eteenpäin.
Itselläni oli viimekesänä todella raju herpestulehdus nielussa/suun limakalvoilla. Kuumetta viikon ja kivuliaita rakkuloita suu täysi. Kiinteän ravinnon syöminen/kylmän/kuuman juominen mahdotonta. Verikokeissa Crp(senkka) 180, normaalisti alle 10.
Kurkkulääkäri ihmeissään. Oireet helpottivat kahden vahvan lääkekuurin jälkeen(herpesvirukseen puree eräs antibiootti, ihan totta) Huh mikä tauti.


Herpesvirusta kannat loppuelämän elimistössäsi. Se voi "nukkua" vuosia ja pamahtaa täyteen kukkaan esim. stressin/sairastelun ym. laukaisemana.
Joskus se ilmoittaa olemassaolostaan vain yhdellä näpyllä

Olkaa varovaisia varsinkin tuntemattomien kanssa, niin kivaa kuin suihkuleikit ovatkin - parhaimmillaan.
Ylös
bioanalyytikko Vastaa12 / 27 
23.11.2004, 17:17
Viestiä on muokattu
eikös jotkut intialaiset fakiirit tai vastavat juo omaa aamu virtsaa? käsittääkseni se sisältää jotain hormonia jonka nimeä en muista, kuitenkin hormonia jota erittyy normaalisti nukkuessa ja joka auttaa meditoimaan. Tiedä sitten pitääkö paikkaansa.

Terveissä nuoren ihmisen munuaisissa on "ylimääräistä" toiminta kapasiteettia varsin runsaasti. normaali virtsa määrä on pienimmillään noin puoli litraa. käytännössä virtsaa erittyy litra pari, ellei juo tolkuttomia määriä nestettä. Munuaiset pystyvät tuottamaan virtsaa jopa 20 litraa vuorokaudessa.

Varakapasiteettiin perustuen veikkaisin että lyhyt aikaisella (ts alle vuorokausi tai pari) virtsan juomisella tuskin on mitään sen kummenpaa vaikutusta, olettaen tietysti että munuaiset ovat kunnossa, kuten joku jo taisi sanoakin ja varsinkin jos juo muutakin kuin virtsaa.


Lisättäköön viellä että en ole lääkäri, mutta terveyden alan ammattilainen kuitenkin.
Ylös
Herr Doktor Vastaa13 / 27 
25.11.2004, 22:20
Viestiä on muokattu
CRP on kyllä tulehdusarvo, joka on hälyyttävää vasta tuonne 300:aan kivutessaan.
Senkka taas reagoi huomattavasti hitaammin.
Epäilen vahvasti sinulla olleen jokin muu tulehdus kuin
"vesiurheilusta" johtuvan.
Ylös
lintuli Vastaa14 / 27 
26.11.2004, 19:28
Viestiä on muokattu
"Miksi spermaa sitten sanotaan ravitsevaksi ja terveelliseksi? Sieltä samasta tuutistahan sekin tulee."

Ravitsevaksi? Montako desiä aiot nauttia?

Lintuli ei kiistä ravintoarvoa; onhan siinä varmaan jotain valkuaisaineita... Tosin normaalilla annoskoolla tuskin kehoa paljoa ravitaan. Mitä terveellisyyteen tulee, lintuli uskoo että parempi tulos saavutetaan vaikka Multitabsilla.

Samasta tuutista? Toki, mutta ei se sisältöä samaksi tee.
Ylös
JaquelineNatla Vastaa15 / 27 
02.02.2005, 03:30
Viestiä on muokattu
Minusta pissa/kakkajutut ovat lähinnä vastenmielisiä mutta olen kuullut että pienissä määrin virtsan juominen ja ulosteen syöminen on terveellistä..itse en kyllä lähtisi ikinä kokeilemaan vaikka sillä saisi ikuisen immuniteetin influenssaan.

Jostain luin myös että Martti Luther olisi harrastanut oman ulosteensa syömistä. Teelusikallinen päivässä pitää kuulemma miehen..öh..terveenä%-)
Ylös
prinssi Vastaa16 / 27 
07.02.2005, 19:18
Viestiä on muokattu
Hyi olkoon.
Ylös
Jari Vastaa17 / 27 
08.02.2005, 19:23
Viestiä on muokattu
Tietosi Lutherista taitavat olla peräisin pahimman lajin paavilaisesta propagandakirjasta. Todenperää moisessa väitteessä ei ole nimeksikään.

Terveen ihmisen virtsan juominen ei ole vaarallista, sen sijaan ulosteen syöminen saattaa olla. Jopan oman ulosteensa nauttiminen - jos moinen sana nyt tähän yhteyteen sopii - ei ole vaaratonta, koska paksu- ja peräsuolen bakteerikanta on erilainen kuin suun ja vatsan. Toisen ihmisen ulosteen nauttiminen on tietysti vielä riskialttiimpaa.

Vanhassa kansanlääkinnässä virtsaa on käytetty ennen kaikkea haavojen desinfioimiseen - tosin käytännössä desinfioivaa vaikutusta ei ole enempää kuin vedelläkään. Jotkut kansanparantajat ovat myös kehottaneet juomaan muutaman pisaran omaa virtsaa terveyssyistä. Tästä ei nykytietämyksen mukaan ole hyötyä, jos kohta ei yleensä haittaakaan.

Siemenneste on taas koostumukseltaan aivan erilaista. Se sisältää jonkin verran proteiineja ja kaloreitakin, mutta sen ravintoarvo on olematon, ellet sitten todella halua juoda sitä litroittain. Terveen miehen siemennesteen juominen ei ole vaarallista. mutta sukupuolitaudit voivat kyllä tarttua sen välityksellä, suun kautta nautittunakin.
Ylös
esmeralda Vastaa18 / 27 
06.04.2005, 14:43
Viestiä on muokattu
Samaa virtsaa voi juoda kolme kertaa peräkkäin ennen kun se tulee myrkylliseksi... Tai ainakin näin olen kuullut mutta toden peräisyydestä ei ole hajuakaan!
Ylös
Jussix Vastaa19 / 27 
06.04.2005, 19:54
Viestiä on muokattu
Kusesta ulkoisesti nauttiminen (ts. kusisuihkut) on ainakin mulle suuresti nautintoa tuottava juttu. Jonkinsortin fetissi. Ehkei ihan pienikään :-)
Ylös
???? Vastaa20 / 27 
06.04.2005, 22:20
Viestiä on muokattu
Miksi juot kusta? Mikä kusessa on kiihottavaa? Kusi haisee pahalle. Missä sinun päällesi pissitään ja mitä sen jälkeen teet?

Mitä ajattelet, kun mies kusee päällesi?
Ylös
Mesi Vastaa21 / 27 
20.04.2005, 15:07
Viestiä on muokattu
Vain vanha kusi haisee pahalta.

Tuore kusi on kiihottavaa ja tuntuu hyvältä. Sen kanssa on kiva leikkiä.
Ylös
peter Vastaa22 / 27 
20.04.2005, 15:22
Viestiä on muokattu
No minulle sanoi eräs naistenlääkäri taannoin, että pissi on ainoa ihmiskehon tuottama erite, joka on täysin steriiliä. Ihmisen purema esimerkiksi on vaarallisempi kuin koiran. Miettikääpä tätä seuraavan kerran pussatessanne...
Ylös
erkki Vastaa23 / 27 
13.06.2005, 03:47
Viestiä on muokattu
voi herran jumala,jo on aikoihin eletty... juoda nyt kusta,kun muutakin on tarjolla.sairainta mitä olen insestin lisäksi kuullu.yäk koht laattaan
Ylös
Pissamies Vastaa24 / 27 
10.07.2014, 10:42 Olen juonut nyt noin kuukauden ajan omaa virtsaani. Pyrin juomaan sen kaikki, tai ainakin ottamaan talteen. Erityisesti, jos otan Cialista taikka sildenafiilia, otan kaiken pissani talteen, jotta saan siihenkin liuenneet aineet tallteen ja lisää potuka penikseen, jotta jaksaa naisia tökkiä sillä. Ja nyt minullla olii antibioottikuuri, silloin erityisesti otin kaikki pissani talteen ja join yleensä saman tien lämpimänä. Aluksi join vainn kylmänä ja puoliksi maitoon sekoitettuna, mutta sitten aloin juoda sitä lämpimänä, se on kuin linnunmaitoa, vie kielen mennessään, kokeilkaa ja ihastutte omaan pissaanne. Ihmettelen esimerkiksi mökkiläisiä, jotka kantavat litratolkulla pullovettä Lidlistä ja sitten pissaavat arvottoman vesipissansa luontoon. Pahimmassa tapauksessa siistit, hikoilemattomat toimistonaiset tai nuoret kantavat vesipulloa kädessään, lipiittävät siitä pelkkää vettä ihan turhaan ja pissaavat sitten kaiken vessan viermärin kautta Rakkaaseen Saimaasemme. Pahinta on, jos mukana mene heidän syömiään E-piillereitä, ne ovat hormoneita, joita ei missään nimessä saisi mennä kenenkään urospuolisen elimistöön. E-pilllerit, siis naishormonit joutuessaa miehen tai minkä tahansa luonnossa esiintyvän urospuoliisen elimistöön, aiheuttaa uroksen naisistumista, naarasmaistumista, hedelmättömyyttä rintojen kasvua, siis miessukupuolen tuhoa. Kaloillla on jo havaittu, että kaikkialle ei enää muodostu uroskaloja. Suomessa on urossiioissa todettu naaraille tyypillisiä evämuodostumia.

Lappeenrannasta Saimaasta pyydetyistä kalanäytteistä havaittiin merkkejä tulehduskipulääkkeistä, kuten ibuprofeenista. Mielenkiintoista, että uutisen tästäkin asiasta Turun Sanomat. Lappeenrannassa ilmestyvä Etelä-Saimaa ja Mikkelissä ilmestyvä Länsi- ja Itä-Savo sekä Kuopiossa ilmestyvä Savon Sanomat olivat asiasta kuin kirjaimellisesti kuin kusi omassa sukassa. Tämänkin asian julkistamiseen tarvittiin taho, mikä todennäköisesti, ainakin väliiaiaikaisesti hyötyy asiasta, elli Turun Sanomat. Ehkä se oletti, että ihmiset särkien särkylääkeuutisen lukiessaan unohtavat saaristomeren korkeahkot dioksiinipitoisuudet ja ostavat Saaristomeren lohta tai ruotsalaista hapansilakkaa.

Eli jokaisen pitäisi juoda omat pissansa. Tällä vähennetään huomattavasti ympäristöpäästöjä, turhaa luonnon kuormitusta, kun pissa moneen kertaan siilataan ja käytetään taas siiinä olevat aineet ihmisen omaksi hyväksi, eikä luonnon saastuttamiseen.

Oman pissansa juominen panee ihmisen myös mietttimään, mitä suuhunsa panee. Kun tuntee oman pissansa miellyttävän maun, tietää, että on syönyt terveellisesti. Sokeritautiselle ja lihavillehan pissan juominen pitäisi määrätä pakolliseksi. Nimittäinn pissasta tietää oman verensokerinsa. Jos verensokeri on koholla, pissakin maistuu makealle, sehän on selvä asia. Ja sokeritautisilla eli diabeetikoillahan pissa maistuu makealle. Ennen nykyistä lääketeollisuuden turmelemaa aikakautta sokeritauti, eli diabetes todettiinkin juuri pissaa maistamalla.

Ja, koska pissassa on vielä paljon jäljellä ihmisen suuhunsa laittamia aineita, kuten mm. valkuaisaineita, suosittelen oman pissansa juomista jokaiselle. Minulla on aina tyhjä muovipullo tai maitotölkki, minne yleensä lasken pissani. Juon siitä aina samantien tuoreeltaan, sitten säilytän sen mahdollisimman viileässä, matkalla kylmässä vedessä ja kotona jääkaapissa.

Sen olen huomannut, että päänsärky on hävinnyt kokonaan, sen jälkeen kun aloin juoda pissaani, minulla on oikeastaan himo pissaani kohtaan. On ihanan pervon terveellistä juoda omaa pissaani. Nykyään valmistankin itse janojuomani, pissaa pelkästään tai sitten sen sekaan vaikka maitoa. Viimeksi laitoin raakoja vatkattuja kananmunia 3 kpl, puolet pissaa, 1/4 litra maitoa ja 1/4 litra pakastemarjoista tullutta mehua litrann maitotölkkiin, sillä jaksaa, siin tulee kalsium maidosta, maidon hyvä rasva, pissasta ureasta valkuaista, kananmunista terveellistä kolesterolia ja valkuaista sekä koliinia aivojen toiminnalle ja marjoista C-vitamiinia, siis paljon hyvää. Niin, ja pissasta tulee vielä se kaikki hyvä, mikä minusta on pissaan liuennut munuaisten kautta. Tehokasta, maukasta ja ihanaa kierrätystä.'

Niin, ja sitten olen pessyt tukkani viimeisen parin kuukauden ajan pelkällä pissallani, tulee ihanan tuuheat, hiukan kivan rasvaiset hiukset, joissa on kiva kiilto. Ei lennä hiukset, niinkuin hiuksille ja päänahalle syövyttävien, haitallisten kemikaalimyrkkyjä sisältävien kaupan shampoiden kanssa. Eilen illalla tansseihin lähtiessäni pesin kerrostalomme saunassa hiukset seoksella, missä oli pissaani, pari kananmunaa ja tummia marjoja, sillä sain hiukka tummennettua hiuksiani, kun olen muuten vaaleahiuksinen. Tytöt tykkää tummista, siltä näyttää. Seuraavaksi ajattelin värjätä hiukseni punajuurilla tummemmiksi, meneeköhän ne punaiseksi, no ei se haittaa, sehän vaan hoitaa hiiuksia ja hiuspohjaa. Kahvin poroilla jotkut herättelevät itseänsä ja päänahkaansa, pesemällä hiukset käytetyillä kahvinporoilla.

Mustamarja-aronia ja punasipuli sekä punakaali ovat myös hyviä ja terveellisiä hiusten pesu- ja värjäysaineita yhdessä pissan kanssa yhdistettynä.

Tuon pissahiuspesun luin netistä, kun eräs suomalainen tyttö oli kysynyt pakistanilaiselta tyttökaveriltaan, että miten sinun hiiuksesi ovat noin ihanan kiiltävät. Pakistanilaistyttö oli vastannut, että ne pestään joka päiviä omalla pissalla. Äiti kirjoitti täällä, että hän nikotteli vähän aikaa, että miten hän kertoo tämän jutun jollekin muulle. En tiedä, oliko äiti niin fiksu, että kokeili keinoa omiin hiuksiinsa. Epäilen suuresti, luulen, että äiti kiltisti uskoi edelleen kaupan hukkamainossetiä ja mannekiija....

t. Pissanjuoja
Ylös
vaeltaja2006 Vastaa25 / 27 
10.07.2014, 15:23
Viestiä on muokattu
Selailen juuri kirjaa: Vogel: Luonto paras lääkitsijä. 1978, 770 sivua. Tuo asia on tainnut jäädä kirjan tekijältä huomaamatta tai sitten häveliäisyyttään ei pannut kirjaan. Etsin kirjasta vinkkejä nivelkipujen hoitoon.

On hurjaa, niin kuin Elisabet Rehn aina sanoi.
Ylös
Pete Vastaa26 / 27 
11.07.2014, 14:32 Sairasta...
Ylös
Public eye Vastaa27 / 27 
11.07.2014, 14:56 Elämä on
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy