ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: itseäni etsimässä

Sivu 1 / 1 Blogia pitää teemu82

projekti jatkuu
Kirjoitettu: 25.11.2010, 23:51:55
Nyt on sit paino 92,6 on ollut vähän ongelmia motivaation ja itsekurin kanssa. Ei pidä jäädä itseänsä mollaamaan. Vaan korjattava tilanne ja suunnattava tavoitteita kohti. Periksi ei anneta...
Kommentit (0)

muutoksia
Kirjoitettu: 13.11.2010, 16:41:56
Viikko on kulunut siitä kun aloitin niukka energisen dieetin. Välillä on ollut vähän sellainen olo että kuolisi nälkään. Mutta periksi en ole antanut vaan olen pysynyt tiukasti dieetistä kiinni. Painoni on pudonnut viikon aikana 5.7 kg , eli tämän hetkinen paino on 94,5 kg.
Meinaan kuitenkin liittyä extravaganza ryhmään ( = on tukitakana) vaikka olen saanutkin projektin käyntiin. Maanantaina on sitten info tähän extravaganza juttuun ja torstaina on eka ryhmätapaaminen.

Tänään kun kävelin hissukseen pyhäjärven rannalla nautiskellen raikasta ilmaa. Ajattelin samalla paljon asioita mm. että alan kulkemaan työmatkat pyörällä, joka hankittiin kesällä. Käyttämään sykemittaria ja kuntosalia jonka maksua kuitenkin maksan.

Olen pohdiskellut että motivaatio painonkin pudotukseen on lähdettävä itsestä. Sä saat tukea ja neuvoja muilta mutta itse on kuitenkin tehtävä valinnat ja päätökset. Kukaan toinen ei voi tehdä sitä puolestasi. Ja painon pudottaminen on vaan yksi askel mutta painonhallinta ja terveelliset elämäntavat on loppu elämän kestävä projekti.
Kommentit (1)

itseäni etsimässä
Kirjoitettu: 04.11.2010, 19:18:03 (Muokattu: 04.11.2010, 19:55:55)
Ajattelin vaihtaa blogille uuden nimen kun en tiedä pystyisikö luomaan täällä itselleni toista blogia.
Eli tässä kuvaan kokemuksia, ajatuksia ja tuntemuksia matkalta jota alan tekemään kohti terveellisempää elämää.
Tällä hetkellä painoni on 100.2 kg.
Kommentit (1)

Kuntoilu on taas alkanut
Kirjoitettu: 21.07.2010, 00:27:48
Nyt on iskenyt into että elämäntavat ja ruokailutottumukset uudistuu. Kävin tänään salilla hakemassa uuden treeni ohjelman. Samallla nyt uudistuu jääkaapin sisältö kevyemmäksi ja terveellisemmäksi...
Kommentit (2)

-
Kirjoitettu: 17.07.2010, 09:05:41
Eipä ole tullut kirjoiteltua tätä blogiakaan pitkään aikaan.. On muka ollut niin kiire. No toisaalta onkin ollut tässä kaikenlaista. Nytten sitten on meidän hääbileetkin juhlittu. Juhlat oli tosi onnistuneet ja ikimuistoiset. Tunnelma oli aivan mahtava ja loistava. Bileet olivat ohjelmaltaan samat kuin hetero häidenkin. Oli mm. Sukkanauhan ja morsiuskimpun heitto. Häävalssi tanssittiin myös.
Ja töissä olen tietenkin käynyt edelleen. Ja kuulin että mulle on kertynyt tälle vuodelle 4 vuosiloma päivää. Nyt sit lähdetään rakkaan kanssa yhteiselle parin päivän kesäloma matkalle.
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 14.04.2010, 11:18:19
On tullut aika huonosti kirjoiteltua tänne.....No on olevinaan ollut niin kiire. No nyt sitä sit ollaan onnellisesti naimisissa. Vaik kyl ollaan oltu välillä törmäyskurssilla. Mutta sehän kuuluu parisuhteeseen. Mutta ei ny sen vakavampaa.
Kesää kohti ollaan menossa hurjaa vauhtia. Ulkona on ollut niin kaunis sää, että on mukavaa käydä ulkoilemassa. Ja ihailla kevään merkkejä.
No töissä käydään edelleenkin eli työt ovat jatkuneet.....Sen 2 vkon sijaisuuden jälkeen. Ja jatkuvat pitkälle syksyyn.....
Kommentit (2)

-
Kirjoitettu: 22.03.2010, 11:17:38
Viikonloppu oli onneksi töitä. Lauantaina sekä sunnuntaina olin iltavuorossa. Muuten olisin hyppinyt pitkin seiniä jännityksestä.

Kutsuvieras lista on saatu jo tehtyä kutsuttuja on 60 ja tietenkin heidän mahdolliset avecit. Ja kutsukortteja on tehty rakkaan kanssa jonkin verran ( tai oikeestaan rakas teki viikonloppuna kun olin töissä).

Tänään 22.3.2010 on se suuripäivä. Astelemme maistraattiin klo 15.30. Mutta itse juhlan pidämme vasta heinäkuussa. Syynä että mahdollisimman moni pystyy osallistumaan juhlaamme.

Vaatetus hankittiin sieltä täältä.......
Kommentit (2)

-
Kirjoitettu: 16.03.2010, 03:36:20
Ensi maanantaina on suuri päivä kun astelemme Maistraattiin....ja menemme naimisiin.
Meikäpoika ei meinaa pysyä "housuissa". On tullut tehtyä erilaisia valmisteluja. On hankittu vaatteita ja mietitty Hääpäivän ohjelmaa, hääkuvien ottoa jne.
Mutta juhlat pidämme vasta ensi heinäkuussa. Jotta mahdollisimman moni pääsee juhlimaan kanssamme. Olemme miettineet rakkaan kanssa kutsuvieraslistaa. Ja tulevana viikonloppuna suunnittelemme sitten kutsukortin....Rakkaani saa vaan harmaita hiuksia hääinnostukseni takia :D
Kommentit (0)

"Kesä saapuikin vähän aikaisemmin"
Kirjoitettu: 08.03.2010, 22:23:14
No, meidän piti mennä naimisiin ensi kesänä....Mutta jotenkin tupsahtikin....että rekisteröimme parisuhteemmme 22.3.2010...:D
Kommentit (6)

-
Kirjoitettu: 05.03.2010, 20:31:39
Tänään se sit tapahtu, et sain rassata murun "röörejä". Se oli mahtava kokemus...Olin ns. bottom kunnes rakkaani sanoi, että olen versa. Nautin sitomisesta jne. Tapahtui muutakin esileikit Venus Centerissä...Meidän seksielämä on loistavaa....Puutteessa ei tarvii elää....Mut se siitä Yhteiselomme sujuu hyvin.....On parisuhteeseen kuuluvia herneen sieraimeen vetoa jne.
Eli naimisiin ollaan ens kesänä menossa....
Kommentit (2)

-
Kirjoitettu: 25.02.2010, 23:43:43
Tänään oli vapaapäivä töistä siivoilin ja samalla hajotin vahingossa yhden nätin maljakon...kyllä sit otti kupoliin.
Kokkailin myös rakkaalleni ruuaksi jauheliha keittoa:::Alkupaloina meillä oli hotman-aktiviteettia :D
Ai niin olen unohtanut mainita sen ,että olen alkanut kuntoilemaan....vaihtelevalla menestyksellä...:D
Kommentit (1)

Kaikenlaista
Kirjoitettu: 20.02.2010, 23:56:52
Eipä oo tännekkään tullut kirjoitettua pitkään aikaa.. Tosiaan on tässä vuosi vaihtunut. On tullut asetettua aloilleen tänne Tampereelle.
Ensi kesänä tosiaan olisi tarkoitus rekisteröidä parisuhde ( mikäli rakas mieheni kestää tälläistä äksyilijää :D).
Olen myös aloittanut työt...teen sijaisuuksia,,.
Kommentit (0)

Joulu on saapunut
Kirjoitettu: 24.12.2009, 09:29:34
Nyt on tavarat saatu paikoilleen ja kämppä siistiksi joulua varten.
Eilen käytiin kylpylässä saunomassa ja tehtiin piparkakku talo joka sai persoonallisen koristuksen....
Tänään heräsimme klo 4 ja koristelimme kuusen..
Iltapäivällä viemme haudalle kynttilät ja syömme jouluaterian.

Hyvää Joulua kaikille!!!
Kommentit (2)

Muutto puuhaaa
Kirjoitettu: 13.12.2009, 22:44:19
Nyt on sit juhlat vietetty ja paluu arkeen tapahtunut.
On ollut vähän kaikenlaista puuhaa. Kun on muutto edessä oman rakkaan luokse. Ja vielä uuteen kotikaupunkiin.
Muuttoilmoitus on tehty jo postiin ja maistraatiin. Huonekalut on myyty enää vaan oottelee, että ostajat noutaa uuden omaisuutensa pois.
Pitäis pakkailla tavaroita mitä ottaa mukaan ja siivota kämppä sellaiseen kuntoon, että voi luovuttaa sen pois....
Kommentit (2)

paluu arkeen!!
Kirjoitettu: 29.11.2009, 23:51:05
Keskiviikkona oli sitten papereiden jako ja kahvitilaisuus koululla. Nyt on saatu sit virallisesti opinnot päätöksee..
Torstaina koin yhden elämäni suurimman ja iloisimman tapahtuman rakkaani kosi minua satamassa ja taustalla soi Tauskin Sinä vain.
Lauantaina sit juhlittiin ja sain viettää pitkän ja ihanan viikonlopun rakkaani kanssa. Nyt on vähän haikeat fiilingit kun kullan piti lähteä takaisin kotia.....
Mutta enää 3 vkoa kun muutan asumaan hänen kanssaan...
Kommentit (3)

Vitutusta
Kirjoitettu: 23.11.2009, 07:23:16
No, ehkä vähän turhan "järeä" otsikko blogille. Mutta kuvaa osittain omia tuntemuksia eilisesltä päivältä....

Sunnuntai aamupäivä meni liskotellessa ja netissä surffaillessa. Mutta iltapäivällä tuli tehtyä pieni kävelylenkki erään ystävättären kanssa. Ja samalla tuli piipahdettua sairaalassa katsomassa erästä minulle tärkeää henkilöä. Hän on toipumassa polvileikkauksesta. Hänen leikkaus oli mennyt hyvin. Ja hänen vointinsa oli hyvä.

Mutta nyt itse siihen asiaan mikä sai munt eilen näkeen punaista. Nimittäin sain eilen tekstiviestin: Jossa hän laittoi, että tuntee että on tullut vedätetyksi. Siitä syystä koska olen kutsunut ihmisiä samalla kertaa juomaan meidän kihlajaiskahveja kun juhlitaan mun valmistumista. Hän kun on luvannut tulla auttamaan valmistumisjuhlissa.
En voi ymmärtää, et mikä siinä nyt on niin hirveetä. Että samalla kertaa juodaan myös kihlakahvit.
Onko täti vasta nyt sisäistänyt asian, että rakastan ja kihlaudun miehen kanssa. No jännityksellä odotellessa, et tuleeko hän lauantaina auttamaan juhlissa....

Katsottiin erään ystävän luona BB-häät ja superhäätö. On se mahtavaa, että ihmisistä hehkuu rakkaus. Kuten hääpareista huomasi.
Ja hyvä että Dana lenti pellolle vihdoin ja viimein....
Kommentit (0)

-
Kirjoitettu: 21.11.2009, 11:33:49
Ankee sää ulkona näin lauantai aamupäivänä. Mutta siitä huolimatta pitää jossain vaiheessa päivää käydä "happihyppelyllä".

Onneksi fiilikset ja ajatukset ovat lämpöiset. Odotellessa mukavia asioita. Mitkä häämöttävät jo näin lähellä. Keskiviikkona saa tutkintotodistuksen ja torstaina mennään kihloihin. No näitä on jo hehkutellu jo pitemmän aikaa....muttei vaan voi mitään kun on onnesta "soikee"

Lauantaina on sitten edessä valmistumis/kihlajaisjuhlat. Niitäkin odotan jo innolla.

Tajusin muuten äsken et marraskuun 7 pvä tuli täyteen vuosi ilman tupakkaa. Muistan miten kiipeilin kolme ensimmäistä päivää pitkin seiniä. Mutta nyt ei edes tee mieli tupakkaa.

Muutenkin on paljon tiedossa paljon pientä puuhasteltavaa. Kun on edessä muutto rakkaan luokse uuteen kaupunkiin.....
Kommentit (5)

-
Kirjoitettu: 21.11.2009, 00:53:10
Aika tuntuu sit kuluvan tosi hitaasti. Vaikka H-hetkeen on vain 4 pvää.
Tänään oli kurja sää ulkonakin. Mutta silti tuli käytyä pienellä kävelylenkillä.
Ja mielessä on miettinyt ensi lauantain juhlapäivän käytännön juttuja. Onneks kulta on käytännön ihminen näis järjestely asioissa kuin minä ite.
Kommentit (0)

Lähestyy lähestyy
Kirjoitettu: 19.11.2009, 00:39:37
Tää on tosiaan aivan uskomatonta, ei tätä olisi uskonut todeksi vielä jonkun aikaa sitten.
Ulisin ja valitin epätoivoisena, että en ikinä löydä ketään...
Mutta nyt olen löytänyt elämäni miehen. Hänen kanssaan menen kihloihin viikon päästä. Hän tulee, kosimaan minua kotikaupunkiini ( tosi romanttista).
Lisäksi on myös aihetta juhlimiseen. Nimittäin valmistun ensi viikolla myös virallisesti lähihoitajaksi.
Kaukana ei ole sekään, että saan uuden kotikaupungin kun muutan rakkaani luo.
Suunnitteilla on myös perheenlisäys ja suhteen rekisteröinti ensi kesänä.
Kommentit (4)

Odottavan aika on pitkä
Kirjoitettu: 04.11.2009, 22:46:17
Taas on saanut käytännössä todeta, et odottavan aika on pitkä.
Tuntuu ikuisuudelta odottaa vaikka on vain 3 vko, et rakkaani kanssa kihlaudumme.
Ja ohjelmassa on että muutamme asumaan samaan osoitteeseen tässä lähiaikoina.
Kommentit (2)

Eka blogi
Kirjoitettu: 31.10.2009, 17:42:33
No, empä ole aikaisemmin kirjoittanut omaa blogia. Mutta kerta se on ensimmäinenki.
Nyt viimeaikoina on tapahtunut niin paljon. 4 vko:n päästä menen kihloihin ja saan paperit..
Kommentit (2)

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy