ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: Scherzo-journalism

Sivu 1 / 19 Blogia pitää Scherzo

Sometimes...
Kirjoitettu: 20.01.2012, 17:07:23 (Muokattu: 20.01.2012, 17:09:02)
you just feel like the boy with the martini...

Kommentit (0)

I've never been to me...
Kirjoitettu: 06.10.2011, 15:35:46 (Muokattu: 06.10.2011, 15:36:57)
Syksy on saapunut ja syysmyrsky möyrii ulkosalla. Töissä ajatukset alkoivat harhailemaan ja päädyin ranneliikkeeseen ja blogailemaan. iPhone soittelee Priscillan soundtrackiä ja ajatukseni harhailevat vieläkin pidemmälle Australiaan ja aurinkoisille, lämpimille rannoille ja Great Ocean Roadin mahtaviin näkymiin ja valtameren pauhuun...

Petula Clark - Downtown.

Multitaskaan... päivitän Exceleitä ja testausdokumentteja. Kirjoitan bloggausta.

Ce Ce Peniston - Finally.

Mitä teistä tulee isona?
Minä en todellakaan tiedä mitä minusta tulee isona... vaikka vaihdoin keväällä työpaikkaa, tuo sama kysymys kummittelee aina mielessä.

Donna Summer - MacArthur Park.

"Someone left the cake out in the rain. I don't think that I can take it 'cos it took so long to make it, and I'll never have that recipe again!"

Kappaleen sanat saavat aina minut hymyilemään, mutta samalla mietteliääksi. Jotain herkullista ja kaunista on mennyt pilalle, mutta sitä ei saa enää koskaan takaisin.
Kommentit (1)

MMS Bloggaus
Kirjoitettu: 09.05.2011, 11:01:43
Köynnösruusu täydessä kukassa parvekkeella :-)

Kommentit (0)

Hiiliä poltellessa...
Kirjoitettu: 11.04.2011, 21:13:40
Kevät tuli taas ja uusi työpaikka on tiedossa. Perhanan huumausainetesti vain antaa odotuttaa itseään. Ennen negatiivisten tulosten saapumista ei työsopimusta työnantajan puolelta allekirjoiteta. Saisivat nyt sen kusnäytteen analysoitua. Toukokuun alussa pitäisi aloittaa jo, niin olisi hyvä saada se soppari allekirjoitettua...
blah...
Kommentit (0)

Aivojen aktivoitumista
Kirjoitettu: 20.03.2011, 08:26:51
Näköjään lisääntynyt valo ajaa ihmisen palaamaan vanhoille käyntiurilleen, eli painoin "Lisää Bloggaus" namiskaa. Reilu vuosi näköjään on kulunut edellisestä namiskanpainalluksesta, no eipä tuota blogattavaa asiaa tässä välillä niin kamalasti ole ollutkaan. Katsotaan nyt jaksaako tänne taas kirjoitella useamminkin.

Jotenkin kevät on, ainakin minulle, jonkinlainen mentaalisen heräämisen aika. Keväällä tekee mieli pistää aina elämä uusiksi, hommata se unelmien työpaikka ja auto ja asunto ja vaikka mitä... Saa nähdä mitä tänä vuonna saa aikaiseksi.

Talvilomalla käytiin Wienissä ja Bratislavassa, ihan kiva reissu, joskin talvella Euroopassa matkailu on aina hieman tylsähköä kun kaikki on niin harmaata, tosin eipä ollut turistilaumoja tiellä ja Café Sacheriinkin pääsi jonottamatta kakulle ja kaffelle. Wien on kyllä kaunis kaupunki, mutta hieman tylsähkö ehkä - vanhoja pompöösejä palatseja, kirkkoja ja museoita ja historiaa riittää liiaksi asti ja muutamia mielenkiintoisia uudempia nähtävyyksiä sen päälle, mutta siinä se sitten olikin.

Näissä vanhoissa suurvalloissa tuntuu olevan aina jotenkin pysähtynyt mentaliteetti, kuvitellaan olevansa vieläkin maailmannapoja ja eletään vanhan loistonajan tunnelmissa ja egolla. Toisaalta kyllä Wienissä pitää käydä uudelleen kesällä, jolloin taas tunnelma on täysin toisenlainen ja tapahtumia on paljon enemmän.

Nyt kuitenkin sunnuntain kunniaksi voisi käväistä pienellä ajelulla vaikka Kasvihuoneilmiön suunnassa :-)
Kommentit (0)

Kolme ja puoli viikkoa myöhemmin...
Kirjoitettu: 17.01.2010, 14:38:08
Loma on lusittu ja huomenna on taas edessä karu paluu arkeen.

Mitä kolmen ja puolen viikon aikana tapahtuikaan?
Täällä koto-Suomessa yllättävän paljonkin. Ja täällä talven ihmemaassa on iloista olla auton omistaja, auton kaivamiseen lumesta ja jäästä kesti vain n. kaksi tuntia. Erityiskiitokset Helsingin kaupungin katujen kunnossapidosta vastaavalle osastolle, jonka ahkerat työntekijät olivat saaneet aikaiseksi lähes puolimetrisen jääkimpale- ja lumibarrikaadin auton ajoradan puolelle. Argh.

Noh, ainakin tuli tämän päivän treeni tehtyä siinä samalla.
Ja autokin lähti käyntiin ensimmäisellä yrittämällä!

Mutta mitäs muuta kolmeen ja puoleen viikkoon mahtui?
Lentämistä. Yhteensä 10 lentoa, yhteiskestoltaan reilut 65 tuntia.
Autolla ajamista, n. 1800 km.

Upeita maisemia, Blue Mountainsin metsäiset rinteet ja Great Ocean roadin varren maisemat mykistivät, Uluru oli henkeäsalpaava.
Uusi Seelanti on ehkä maailman kaunein maa, vaikka kuulemma eteläsaari on vielä upeampi kuin pohjoissaari, jota kiersimme hieman.

Kuvia, niitä tuli räpsittyä n. 6000, joista n. puolet Sydneyn oopperatalosta ja Harbour Bridgestä.

Harbour Bridgen kävely yläkaarella oli upea kokemus, koko Sydney levittäytyi ympärillä ja meri oli reilut 130 jalkojen alapuolella. Lähestyvä ukkosmyrsky tarjosi oman jännityksensä kokemukseen myöskin :-)

Mutta kotona on kiva olla silti...
Kuvia tulossa, kunhan nuo reilut 6000 kuvaa saa käytyä ensin läpi...
Kommentit (0)

Humps!!!
Kirjoitettu: 01.12.2009, 13:11:03
Jaahas... tänään on siis taas vuosittainen AIDS-päivä. Yritin aamulla etsiskellä red ribboniani laatikon pohjalta, mutta jonnekin liian hyvään jemmaan olen sen taas tunkaissut. Olkoon.

Enää muuten 22 päivää lomaan! Yay!

Kävin ottamassa sikainfluenssarokotukisen pari viikkoa sitten ja nyt sen jälkeen olen ollut pienessä flunssassa koko ajan. En tiedä johtuuko rokotteesta, vai onko samaan aikaan iskenyt joku basilli ja pöpö. Kuitenkin ärsyttävää kun yhtenä päivänä on aivan täysin kunnossa ja seuraavana päivänä taas nenä vuotaa ja koko pää on täynnä räkää.
Sain muuten aivan tolkuttoman päänsäryn siitä rokotteesta saman päivän iltana kun sain rokotteen. Lisäksi hartiaseudun ja niskan lihakset juntturoituivat aivan täydellisesti.

Nyt tänäänkin aamulla kurkku tuntui inhan karhealta ja limaiselta, joten en tiedä menenkö tänään sitten spinningiin ja kahvakuulatreeniin ollekaan töiden jälkeen.
Mieli tekisi kovasti, sillä en ole käynyt salilla taas viikkoon.
Kommentit (0)

Was it as good for you as it was for me?
Kirjoitettu: 11.11.2009, 12:17:02
Eilinen spinning-kahvakuulatreeniyhdistelmä aiheutti mukavan olon illalla ja tänäänkin tuntuu ihan siltä, että on tehnyt jotain kropallaan.
Mahtavaa :-)

Tänä aamunakin piti lähteä salille, mutta sängyn muodostama gravitaatiokenttä oli liian voimakas klo 6:00 tapahtuneen herätyksen aikoihin.
Noh, tänään illalla pitää sitten käydä vaikka kävelemässä ja tehdä vähän kotijumppaakin, niin saa vähän kompensoitua aamuista laiskuuttaan.

Huomenna sitten aiottiin taas mennä pilatekseen. Aika hyvin saa syvät vatsalihakset tuntumaan niinkin kevyentuntuisen tunnin aikana. Ilmeisesti syviä vatsalihaksia puristellessa suolistokaasut lähtevät liikkeelle, sillä kesken rauhallisen ja hiljaisen tunnin kaasut päättivät lähteä liikkeelle ja eihän siinä lattialla pyöriessä ja vatsaa jännittäessä tule kamalasti kontrolloitua sulkijalihastaan ja salissa kajahti mehevä turahdus.
Noh... Onneksi kanssapilatesoijat lohduttivat, ettei tuo piereskely kovin harvinaista pilatestunneilla ole, puhumattakaan joogatunneista.

Pierkää ihmiset avoimesti siis :-D

Enää muuten 42 päivää lomaan!
Kommentit (1)

Time goes by... so quickly!
Kirjoitettu: 04.11.2009, 12:17:48
Mitähä!?!?
Nyt on jo marraskuu pitkällä?!?!
Eihän tässä meinaa pysyä kärryillä!

No menen virran mukana, enkä yritäkään rimpuilla vastaan.
Laisser passer sitten vaan...

Oletteko muuten kokeilleet fakiirimattoa?
Ei siis sentään sellaista aitoa metallipiikkistä vaan nyt hyvinvointitrendinä villitsevää versiota?
Ostin sellaisen viikonloppuna ja nyt muutaman makoilusession perusteella voin kyllä sanoa, että kivasti se tuntuu aineenvaihduntaa kiihdyttävän. Tosin selkä näyttää nyt siltä, että olisi pahemmassakin S/M -sessiossa ollut vastaanottavana osapuolena :D
Kommentit (3)

Neljäs päivä ilman kahvia!
Kirjoitettu: 29.10.2009, 14:36:09
Jep, maanantaina en nostanut ensimmäistäkään kahvikuposellita huulilleni, enkä ole sen koommin nostanutkaan :-D

Noh... neljäs päivä menossa, saa nähdä milloin ensimmäinen kupponen tulee kumottua.

Maanantaina vähän jomotti päätä, samoin tiistaina, mutta todennäköisesti tukkoinen nenä avitti myös päänsärkyä.
Ah joo... ja hommasin Sarvikuonon, siis sellaisen nenähuuhtelukannun. Ainakin ensimmäisen käyttökerran jälkeen nenä ja poskiontelot tuntuivat raikkaammilta ja ilmakin kulki helpommin. Lisäksi ylimääräiset limat tunkivat pihalle.
Joten pitääkin jatkaa huuhtelua ja tunnustella, josko nenähuuhtelu olisi ase piinaavaa nuhaa vastaan!
Kommentit (0)

Whumpsis!
Kirjoitettu: 26.10.2009, 09:28:46
Aika kiitä nykyään aivan hirmuista vauhtia!
Ei oikeen enää meinaa pysyä mukana!

Vastahan oli kesä! Ja vasta käytiin Lontoossa! Missä välissä tuli kylmää ja pimeää?!?!

Melkein tuntuu siltä, että pitäisi saada jonkinnäköinen jarru ajankululle...

Mutta... enää 58 päivää lomaan! Woops!
Toivottavasti edes saisi silloin jotenkin hidastettua ajankulua... Kolme ja puoli viikkoa joutenoloa tiedossa ihan jossain muualla kuin kylmässä ja synkässä Suomessa :-)
Tosin... loma on aikataulutettu jo ja teemmekin tuon kolmen ja puolen viikon aikana 10 eri lentoa :D

Lisäksi, päätin, että yritän olla tämän viikon ilman kahvia!
Kommentit (0)

Online koettelua
Kirjoitettu: 14.10.2009, 21:30:17
Jep, tänään se oli. Qualitative Research in International Business kurssin koe, joka tehtiin virtuaalisesti, elikäs siis onlinena. Aivan täyttä bullshittiä tuli tarinoitua viiteen kysymykseen. Kyllä niistä ympäripyöreistä vastauksista varmaan pääsee kärryille, että tiedän asiasta jotain, eri asia on sitten pitääkö opettaja tuollaisista ympäripyöreistä vastauksista, joissa on lahjakkaasti käytetty hienoja sanoja :-D

Noh, onneksi tentti taisi olla vain 30 tai 40% loppuarvosanasta. Bläh.
Mutta silti, aikas abstrakti oli koko kurssin aihe ja samoin koekysymykset. Eli kun antaa bullshittiä niin sitä samaa saa takaisinkin.

Nyt pitäisi vain sitten asennoitua uuteen kurssiin, joka alkaa heti perjantaina ja sitten taas istutaan myös lauantai koulussa, bläh. Kaikista ärsyttävintä seuraavassa kurssissa on se, että lähitunteja on vain neljänä päivänä ja itseopiskeluun on merkitty 110 tuntia!!! WTF!?!??!

Noh... tod.näk. tuosta 110 tunnista itseni kohdalla toteutuu 11....
Remains to be seen...
Kommentit (0)

Maanantaijumitus
Kirjoitettu: 12.10.2009, 09:50:03 (Muokattu: 12.10.2009, 09:51:05)
Aivan sairas väsymys!
Muuta en voi sanoa.
Koko viime viikko meni ihan helistessä.
Töitä oli kivasti koko ajan, mutta siihen päälle kun länttää ne MBA-opiskelujen kotitehtävät, joita muuten opettajat eivät millään tavalla tunnu osaavan säännöstellä...
Toki, kun ollaan MBA-opiskelijoita, niin meiltä varmaan odotetaankin vähän enemmän kuin normiopiskelijoita. Tuntuu vaan silti aika kohtuuttomalta lukea viisi artikkelia, osa onneksi tosin lyhyitä, mutta osa 20-30 sivuisia ja vääntää niistä vielä referaatitkin, joita opettajat eivät kuitenkaan lue, merkitsevät ne vain palautetuiksi.
Toki, kun sitä referaattia väsää, joutuu pureskelemaan asiaa kantilta jos toiseltakin, mutta silti vitutuskäyrä nousi välillä kohtuullisen korkealle.

Perjantai-iltana siis meni rattoisasti töiden jälkeen kolme tuntia koulun penkillä, samoin lauantaina kuusi tuntia. Onneksi viime viikonloppun luennot olivat sentään kohtuullisen järkeviä ja teimme paljon ryhmätöitä ja -keskusteluja. Aika meni onneksi nopasti.

Mutta en voi sanoa levänneeni viikonloppuna.
Lisäksi eilen käytiin kissanäyttelyssä Kirkkonummella, ja jotenkin sekin vähän kypsytti. Etenkin kun Borikselle tuli samaan luokkaan vastaan 8-vuotias herra, joka oli jo kerännyt pajon meriittiä siitosurallaan ja nyt pallien poistuttua kilpaili Boriksen kanssa samassa luokassa ja vei voiton Boriksen nenän edestä.
Tosin, Boriksen eduksi voi sanoa sen, että Boris on vielä ihan teini ja Norjalaisen metsäkissan standardien mukaiseksi kissaksi on erinomainen, esim. tuomari sanoikin, että Boriksen profiili ja yleensäkin pään muoto ja korvat ovat paremmat kuin vanhalla konkarilla. Mutta tällä kertaa kokenut kolli vei vaan voiton, kun Boris on vielä niin honkkeli teinipoika...
Seuraava näyttely onkin sitten Tallinnassa marraskuun puolessa välissä. Nyt äkkiä jotain aikuistumispillereitä meidän pojalle :-D
Kommentit (2)

Kynsien pureskelua
Kirjoitettu: 05.10.2009, 13:28:39
Taas maanantai, aika tuntuu jotenkin vain lipsuvan käsistä. Ja nyt on lisäksi jo lokakuu! ARGH!

Hämeen ammattikorkeakoulu järjesti pienimuotoisen alumnitapahtuman perjantaina ja kävinkin moikkaamassa vanhoja opettajia ja kanssaopiskelijoita. Ihan kiva oli nähdä ihmisiä, joita ei ole nähnyt melkein kymmeneen vuoteen.
Mutta, äh... mikä siinä on, että heti ruvetaan kyselemään lapsista jne... En sitä mitenkään sopimattomana tai tunkeilevana pidä, mutta jotenkin tämä normihetero-olettamus aina tökkii. Tyydyin vain toteamaan, että kaksi kissaa on, eikä niitä sinappikoneita ole pahemmin varmaan tulossakaan.

Noh, onneksi sitten mukaan tarttui punatukkainen bööna (ts. vanha koulukaveri Virva), joka on säännöllinen miukkiterapiavieras meillä :-)
No kyllähän ne miukut sitten antoivat sitä terapiaa oikein kahden yön edestä :-D
Vuodesohva on nimittäin mitä parhain kissanlähtölaukaisualusta! Vuodesohvan ympärillä ja päällä on kiva pomppia ja peiton alta pilkistävät varpaat ovat ihan vain pikku kisseä varten siihen laitetut leikkikalut, joita on kiva kynsiä :-D

Mutta juu, kasvimaa pitäisi laittaa nyt sitten tällä viikolla talvikuntoon. Ensin pitäisi käsin muokata maa ja nyhtää ne kaikki viisi ziljardia rikkaruohoa maasta juurineen irti. Sen jälkeen tilata kuorma hevonpaskaa ja muokkaus maalle, niin sitten on keväällä taas ilo pistää siementä vakoon!
Kommentit (2)

Picassoa kohti!
Kirjoitettu: 01.10.2009, 13:35:11
Tänään pääsee tirkistelemään Picasson aikaansaannoksia!
Viimeksi näin Picassoa kunnolla jotain 15 vuotta sitten kun Retretissä oli pari hassua maalausta esillä. Silloinkin jäin niitä tuijottelemaan piiiiitkäksi aikaa, tosin oli ärsyttävää kun äiti ja muut mukana olleet ryysivät Picasson läpi n. kahdessa sekunnissa ja jäivät sitten puoleksi tunniksi tuijottamaan Repiniä, jota ei ikinä muutenkaan ole Retretissä ollut esillä... pah!

Nyt onneksi seura on vähän enemmän taidetta ymmärtävää ja pitkiä tuijotussessioita on toivottavasti luvassa :-)

Taisi kyllä New Yorkissa olla MoMassa tai Metropolitanissa muutama Picasso, muttei muistaaksi yhden käden sormilla laskettavaa määrää enempää kummassakaan yhteensä. Monet'a kyllä riitti vaikka muille jakaa :-D

Työkaveri kävi eilen jo tirkistelemässä näyttelyn läpi ja kertoi sen olevan loistava, ainakin on siis jotain positiivista odotettavissa :-)
Enemmän kuin kaksi maalausta ja yksi veistos, siis :-)

Ja muuten... vain 83 päivää lomaan :-)
Kommentit (1)

Kuntokuurilla (osa 6825)
Kirjoitettu: 29.09.2009, 10:54:46
Olen taas saanut itseäni niskasta kiinni ja lähtenyt aamuisin salille.
Eilen kävin aamulla Xyclingissä ja hikoilin kuin pieni sika. Varmaan myös näytinkin pieneltä sialta. Jostain ihmeestä vaaka näyttää taas yli 90 kg ja se on 178 senttisessä varressani vähän turhan liikaa... Nyt tähän väliin sanon jo, ennenkuin kukaan rupeaa laskemaan BMI:tä tuosta, että minun on turha kuvitellakaan BMI lukemista jotka ovat n. 20, se "ylipainoisuuden raja", eli BMI lukema 25 on sekin minulle todella vaikea saavuttaa ellen menetä läskieni ohella viittä kiloa lihasta myöskin...
Mutta eikös se peili olekin paras mittari siihen onko lihava vai ei?

Töissä asetettiin kaikille halukkaille yhteinen kuntoilutavoite, kevään Helsinki City Run. Lähdin mukaan haasteeseen ja lähdin juoksulenkille viime viikolla ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. En kuollut.
Yllättävän kevyesti jopa tuli hölköteltyä melkein tunti ja ainoaksi ärsyttäväksi asiaksi totesin astman, en sitten muistanut vetää Bricanyliä ennen lenkillelähtöä, joten 20 ensimmäisen minuutin aikana meinasin tukehtua kun kaikki keuhkoputkissa oleva lima rupesi tunkemaan ylöspäin.

Sunnuntaina sain jopa hanin mukaan pitkälle kävelylenkille Keskuspuistoon, jossa muhi ihana syksyn tuoksu!
Kommentit (0)

Kesä ja kärpänen...
Kirjoitettu: 20.07.2009, 12:59:09
Mjaahas.

Edellisestä päiväkirjamerkinnästä onkin jo vierähtänyt tovi.
Kesäkin on jo ehtoopuolella ja lomat lusittu.
Näköjään eivät ole lomalla lähetetyt MMS bloggaukset päässeet perille asti. Johan on kumma.

Ensimmäisen lomanjälkeisen työpäivän kunniaksi Esteri on antoisa ja kasteli lounasmatkalaisen läpimäräksi. Onneksi sentään toimiston katto ei vuoda... tosin tuolla veden määrällä en ihmettelisi ollenkaan, jos huomisaamuna töihintullessa joudun kahlaamaan reisisaappaat jalassa työpisteelleni.

Tänään piti mennä palstalle kastelemaan, mutta epäilen suuresti tämän olevan turhaa...
Palstalla on muuten aika kiva möyriä!
Joskus aikoinaan kun kotosalla äiti patisti sinne kasvimaalle kitkemään ja harventamaan, niin ei voinut epämieluisampaa tehtävää olla. Nyt taas kun koko pläntin on itse alusta asti käsin kääntänyt ja siemenet vakoon itse kylvänyt, niin jotenkin sitä mielellään myös pitää huolta aikaansaannoksestaa.

Perunat ovat muuten aivan järkyttävän kokoisia, melkein nyrkin kokoisia, ottaen huomioon, että nyt on vasta heinäkuun loppupuolisko menossa!

Marjapensaat palstalla ovat aika vanhoja ja vähämarjaisia, joten ne menevät uusintaan varmaan vielä tänä kesänä, jotta kerkeävät juurtua ennen talvea. Lempilapseni, kesäkurpitsa, on myös innostunut kovin kasvamaan. Kohta meillä saadaan kesäkurpitsaa grilliin!!!

Ensimmäinen työpäivä loman jälkeen on väsyttävä ja uuvuttava... tarvitsen elämän eliksiiriä, jumalaista juomaa, mielen piristäjää, kahvia!
Kommentit (1)

Multaa sormissa ja vähän kynsien allakin
Kirjoitettu: 26.05.2009, 15:24:44
Käytiin eilen hanin kera tuolla "maalla", eli ts. palstalla katselemassa kuinka plantut ovat muutaman päivän poissaolon aikana kasvaneet.
Ja olivathan ne!

Peruna on noussut, samoin porkkanat, punajuuret, kaalit, melkein kaikki!
Paitsi sitruunamelissa, jota en ole koskaan saanut kasvamaan siemenestä, en sisällä ruukussa, ulkona parvekelaatikossa, enkä avomaallakaan sitten näköjään. Perkele.

Ilmeisesti meidän pitää hommata palstalle uudet mustaviinimarjapensaat. Vanhoja on palstalla useampikin, mutta näyttävät, ja ovatkin kuuleman mukaan, ikivanhoilta raakeilta. Muutama oksa niissä näyttäisi olevan ja muutama marjakin tulossa, mutta ovat pahasti punkkien vaivaamia. Punaviinimarjapuska kyllä tosin näyttää satoisalta.

Keväällä istutetut vatut vielä odotuttavat itseään, parissa oksassa näyttää olevan lehtiä tulossa, mutta kovin kuivilta käppyröiltä muut näyttävät. Jos vaikka lähtisivät juuresta kasvamaan, juurelle tuli dumpattua sen verran runsaasti peitekariketta, ettei ihan pienimmät versot kovin helposti sieltä näy vielä. Ja karhunvatukkakin näyttäisi olevan elossa :-)

Tänä vuonna on vielä turha odotella runsasta satoa, mutta ehkä ensi vuonna muutaman vatun saisi jo vaikka pakastimeen astikin :P
Kommentit (1)

Kevätretki :-)
Kirjoitettu: 25.05.2009, 09:04:04
Tickets, money, passport!!!

Helatorstai on kyllä mainio mahdollisuus tehdä neljän päivän getaway kevään ja alkavan kesän kunniaksi!
Tällä kertaa teimme pakoreissun Lontooseen!

Reissuhan oli suunniteltu jo aikaa sitten vain yhtä tapahtumaa silmälläpitäen.
Priscilla-musikaalia!!!

Vaikka olekin nähnyt tuon camppiyden huipentuman jo aikaisemmin Sydneyssä, se oli koko reissun kohokohta!
Eli jos olette suuntaamassa tänä keväänä tai kesänä Lontooseen, käykää ihmeessä katsomassa Palace -teatterilla!

Kommentit (0)

Multasormi ja -peukalo melkein keskellä kämmentä
Kirjoitettu: 15.04.2009, 12:26:46
Saatiin hanin kanssa palsta Pakilasta Elontien viljelyspalsta-alueelta, jeeeeeeeeee!

Kohta päästään möyrimään multaan ja toteuttamaan marjapuskavisioita :-D
Mutta mikä tärkeintä, palstalla oli jo vanha raparperi, joka jo innokkaasti tunki ensimmäisiä varsiaan maasta, sekä melkein 10 viinimarjapensasta!
Nyt vain sitten vatukko pystyyn ja muutama karviaispuska ja puutarhamustikkapensas niin siinä on marjat jo valmiina! Samoin palstalla näytti olevan muutama puutarhamansikkapuska, mutta ne näyttivät aika säälittäviltä, joten siirrämme parvekkeella hyvin talvehtineet kuukausimansikat palstalle.

Mitäs muuta... ah joo!
Palstan kulkukäytävän puoleisella sivustolla oli ilmeisesti aika tiheä iirisrykelmä, mikä on tietysti aika komia kukkanen, jos vain puskat ovat elinvoimaiset.
Ja hani pääsee toteuttamaan puutarhurin "kykyjään" palstalla myöskin... hahaaa :D

Parvekkeille sitten ei jääkään muuta hyötykasveja kuin tomaatit, paprikat, ruohosipuli ja persiljaa... tosin kahta jälkimmäistä tulee palstallekin runsaasti.

Terassiparvekkeella olemme jo tehneet kesävalmisteluja. Heitimme ison vanhan lasipöydän menemään ja otimme tilalle pienemmän kovapuisen parvekekaluston, nyt pääsee jopa pöydän ympäri kävelemään.

Lisäksi parvekkeelta häipyy vielä runsas määrä ruukkua ja muuta roinaa kunhan saadaan vähän järjesteltyä juttuja palstalle pääsyn jälkeen...
Kommentit (1)

Lissee kevättä
Kirjoitettu: 06.04.2009, 13:46:19
Tänään saatiin vahvistus, että saimme viljelyspalstan!
Yay!
Pääsiäisen jälkeen tiistaina pääsee katsastamaan vapaiden palstojen kunnon ja toivottavasti pääsee myös vähän valitsemaankin, minkä niistä plänteistä itselleen ottaa.

Meille on jo rakentunut pilvilinna hopeisin ja kultaisin ääriviivoin palstamme fabulöössistä ulkoasusta ja siitä, mitä kaikkea ihania hyötykasveja ja vähemmän hyötykasveja siellä viljelemme :D

Kunhan ensin saisi sen pläntin viljelykelpoiseksi...
Jos se aarin pläntti on ollut parikin vuotta jouten, siellä joutuu kääntämään koko alan uudelle mullalle ja muokkaamaan maan ja ja ja... Hommaa siis tiedossa.
Suotavaa tietysti olisi, jos palstalla olisi valmiiksi pari marjapuskaa ja vaikkapa raparperikin. Ei tarvitsisi odotella paria vuotta kunnon satoja.

Paperilla palstan pohjapiirros on jo selkeä, nyt kun näkisi vielä sen totuuden :D
Kommentit (0)

Kevät :-)
Kirjoitettu: 01.04.2009, 22:23:04
Kävin salilla Powerissa. Mukava olo :-)

Salilta ulostautuessa ulkona tuoksui kevät <3
Kommentit (0)

Perjantai-illan "huumaa"
Kirjoitettu: 27.03.2009, 22:50:48
Huhhoi, taas yksi viikko takana :-)

Hani läksi työporukan kanssa ulos syömään ja keilaamaan, joten jäin pitämään mökkiä pystyssä ja kastelin kukkasia ja siivosin kylppärin.
Orkideoita kastellessa tosin sattui katastrofi, eräs vanhemmista lasiruukuista oli ilmeisesti hieman haurastunut ajan saatossa ja vähän varmaan kolahdellutkin silloin tällöin. Joten kun nostin ruukkua pois vedestä käteen jäi lasinpalanen ruukun reunasta ja perhoskämmekkä kasvualustoineen levisi pitkin kylppärin lattiaa...
Noh, siinä meni sitten tovi kaarnanpalasia keräillessä ja planttua uuteen ruukkuun istutellessa.
Tarkoitus oli avata punkkupullo hania odotellessa ja Bonesia katsellessa, mutta jäi nyt väliin.

Aamulla pitäisi herätäkin ajoissa, siis viiden maissa.
Sitten vain huristelemaan Turkua kohti kissanäyttelyyn. Boris on taas puunattu kuntoon ja kamat pakattu. Tosin turkin rakennetta tukevan hiuslakkamaisen töhnän laiton ajattelin jättää huomisaamulle, kunhan saavumme paikalle messukeskukselle.
Ja jälleen kerran... Turkuun kun ollaan menossa on luvassa vallan ihanainen lumituhnuinen sää.
Viimeksi jurrattiin Turusta kattinäyttelyn jälkeen siinä kamalassa lumimyrskyssä neljä tuntia kotiin marraskuun lopussa...

Jokohan se hani kohta tulisi kotiin... unet jää pikkuhiljaa vähiin...
Kommentit (2)

Pim! Kevättä!
Kirjoitettu: 13.03.2009, 10:49:46
Pitkästä aikaa voin nauttia jälleen kotitoimiston iloista.
Ei ole kukaan keskeyttämässä ajatusta, kukaan ei tule koputtamaan olkapäähän vaikka korvilla on kuulokkeet merkiksi juuri siitä, etten halua minua häirittävän.
Tosin täällä kotona on muita ärskykkeen aiheita, esim. teknisiä haasteita.
VPN-yhteys pätkii jatkuvasti ja aiheuttaa M$ Windows Vistan jumittamisen aivan täydellisesti, että koko kone pitää käynnistää uudelleen väkisin. Oh, joy, tee tässä nyt sitten tehokkaasti töitä.
Olen siis onnellinen, että minulla on modernit työkalut, mutta kun ne vielä toimisivatkin modernisti...

Tänään aikomuksenani on lähteä Savonmaalle katsomaan vanhuksia. En olekaan käynyt kotopuolessa joulun jälkeen. Nyt onkin kivempi ajella, kun on valoisampaa ja toivottavasti ei tule lunta ja räntää ja paskaa taivaantäydeltä.

Parin viikon päästä taas Turkuun kissanäyttelyyn.
Boriksella on jälleen joku niistä miljoonasta vuotuisesta karvalähtöajoista, joten koko asunto on täynnä ohutta karvaa vaikka kuinka kattia yrittää harjata tiheällä aluskarvakammalla ja tiheällä harjalla ja teipillä ja märillä käsillä ja ja ja.... Miten ihmeessä tuossa katissa riittää tuota karvaa noin paljon!?!?! Sehän on ihan kalju näyttelyssä!
Kommentit (1)

Perse jumissa
Kirjoitettu: 24.02.2009, 16:39:22
Ihan kirjaimellisesti vielä.
Kävin eilen hierojalla, firma tarjoaa puolen tunnin hieronnan kerran kuussa ja valittelin hieman alaselkäkipuja hierojalle.
Hän sitten rupesi tökkimään takapuoltani.
Sieltähän se syy selkäkipuihin putkahti esiin.
Pakarat jumissa.
Ette muuten usko miten pirun kipeää teki kun kankkulihaksia hierottiin auki. Nyt otin opikseni ja eilisiltana ja tänään aamulla treenin jälkeen venyttelin kunnolla.
Viime aikoina olenkin käynyt pelkästään aamulla salilla ja eihän siinä spinning-tunnin jälkeen mitään venyttelemään kerkeä kun on muka kiire töihin.
Nyt päätin, että uhraan sen ylimääräisen vartin venyttelyyn, ettei selkä prakaa ihan täysin.

Perseestä se kaikki on vaan kiinni.

Tänään aamulla salin jälkeen töihin kävellessäni tunsin pitkästä aikaa kuinka pakaralihakset liikkuivat ja tekivät töitä ihan kävellessä, ilmeisesti ihan parin kerran venyttely ja eilinen hieronta höllensivät persettäni :-)
Kommentit (0)

Tukos
Kirjoitettu: 12.02.2009, 10:45:26
Nyt on vaan tukos jossain. Mitään bloggaukseen viittaavaa ei ole parista luukulhossa harhailevasta herneestä vuotanut tänne viikkoihin.
Tukos haittaa elimistöäni. Olen toimeton, ei ole motivaatiota, oloni on innoton. Olen yrittänyt avata tukoksia ruokavaliolla, liikunnalla, löhöämällä, lukemalla, brainteasereilla... mutta... mitään ei tapahdu.

Viime kuussa vaivannut kamala tauti on nyt ohitse ja olen päässyt vihdoinkin taas treenaamisen makuun. Vaikken jalkalihaksiani sen ihmeämmin treenaile, muuta kuin mitä spinningtunnilla itseäni rääkkään, farkut tuntuvat reisistä nyt hieman tiukoilta. Olen joskus katkera niille, joilla on "hoikat" reidet, sillä heidän on kohtalaisen helppo löytää housuja itselleen. Minulla reidet reagoivat heti rasitukseen ja rupeavat pullistelemaan itseään, mutta olen sen verran narsisti kuitenkin, että pidän jämeristä jaloistani enemmän kuin kukka.keppi@interflora.fi -mallisista jaloista. :-P

Pitäisikin käydä vaatekaupassa pitkästä aikaa... parit farkut ainakin pitäisi hommat ja pari kauluspaitaa... hmm...
Kommentit (0)

Läskiä lotinaaaaaaa
Kirjoitettu: 12.01.2009, 21:49:58
Jaahas, sitä olen taas jättänyt viikon jos toisenkin väliin rakkaan päiväkirjani päivityksessä.
Noh... ei tässä mitään sen ihmeempää ole kerennyt tapahtumaankaan.
Vuosi vaihtui, mukana tuli se normaali lupaus olla hieman vähemmän rasittava kotitalon rakenteille, eli läskiä pitäisi saada hieman vähemmäksi tuosta navan kohdilta.

Aloitimmekin Palvisodan kaalikeittokuurilla, jotta aineenvaihdunta saa hyvän herätyksen ja nesteet lähtevät liikkeelle. Niin... viikossa viisi kiloa nesteitä pois.
Kamalaa.
Järkyttävää ajatella, että viisi kiloa lähtee noin helposti nesteenä pois, kaikki lähinnä siis toisinsanoen turvotusta!
Yök.
Paidatkin tuntuvat paljon löysemmiltä.

Nyt sitten pitäisi aloittaa se itse läskinpolttokuuri kun on saatu löysät ensin huudatettua irti. Tavoitteena olisi saada hyllyvät pois vyötäröltä huhtikuun loppuun mennessä. Nyt on onneksi meitä kaksi tässä taloudessa, jotka ovat samassa jamassa. Samat lukemat mittarissa, samat tavoitteet.

Pahaksi onneksi joku ihmeem flunssavirus iski loppiaisena minuun ja olin viisi päivää 38 asteen kuumeessa. Nyt onneksi tuntuu jo paremmalta, olin jopa töissäkin tänään.
Kommentit (0)

kolmonen ja nolla....
Kirjoitettu: 29.12.2008, 08:39:54
Tänään on se päivä.....
Päivä, jolloin maailma seisahtuu....
Päivä, jolloin nuoruus loppuu....

Hello Death, Hello Oblivion
Kommentit (3)

Päivän piristys =)
Kirjoitettu: 15.12.2008, 21:10:25
Näin aamulla ratikkapysäkillä miehen, joka näytti aivan Pokka Pitää -sarjan Onslow'lta :-)
Päiväni oli pelastettu ;-D
Kommentit (1)

Seesteinen sunnuntai
Kirjoitettu: 07.12.2008, 22:43:37 (Muokattu: 07.12.2008, 22:44:44)
Juttelimmekin tuossa hetki sitten hanin kanssa, että tämä päivä on ollut harvinaisen rentouttava...
Aamulla kävimme pienellä kirpparikävelyllä, Valtterin tungoksessa, Minkä-ihmeenniminen-kirppari-se-nyt-taas-olikaan-siinä-Flemarin-ja-Aleksis-Kiven-kulmatalossa-S-Markettia vastapäätä ja sitten Venla-kirpparilla Flemarilla...
Mitään ei tarttunut käteen, mutta saimme hintahaarukkaa vähän taas enemmän päihimme, kun ensi lauantaina aiomme raahata n. miljoona kiloa tavaraa Valtterin kirpputorille.

Samalla kirpsakka talvi-ilma pienellä viimalla piristi mieltä, ennen pikaista kynttilävaraston täydennysreissua Ikeaan, jossa oli n. 12034002 ihmistä, mutta onnistuimme selviämään sieltäkin pois ennätysajassa, kun tiesimme, mitä olimme hakemassa.

Talvehtivat parvekekukat on peitelty ja kissoja käytetty ulkona taas vaihteeksi.

Kaikenkaikkiaan rentouttavan touhuamisen päivä. Edes Ikean ihmistungos ei tänään tuntunut rasittavan ollenkaan.

Sain kaikenlisäksi joulukuusen raahattua kellarista asuntoon ja jopa koristeltuakin :-)
Juu juu... sitä kuusta ei pitäisi ottaa esiin ennen kuin aattona, mutta mielestäni joulukuusen voi pistää pystyyn vaikka juhannuksena, se on kaunis katsella ja koristelu on jotenkin maagisen terapeuttista :-)
Ja kissatkin tuntuvat tykkäävän! On paljon kaikkia killuvia palloja ja juttuja mitä voi räpsiä... lisäksi kynttiläjohtoja on kiva pureskella... :-P

Nyt ZzZzZzZzzZZzZzzZZZzZZZZzzzzz
Kommentit (0)

<< Tuoreemmat Vanhemmat >>

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy