Tieteellinen tutkimus: homomiesten tekemä fellaatio heteromiehille alentaa heteroiden syöpäriskiä

  • Uutinen
  • Sattumat
  • (päivitetty )
  • JuhaniV
  • 13

Tutkimuksessa tehtiin löytö, että heteromiehet, jotka saivat homomiehiltä säännöllisesti suuseksiä (fellaatio), sairastuivat harvemmin eturauhas- ja kivessyöpään.

Uutisverkkosivusto BSNBC raportoi uutisessaan Montanan yliopistossa tehdystä tutkimuksesta, jonka nimenä vapaasti käännettynä on "Tutkimus yleisistä terveyshyödyistä homomiesten tekemästä yksipuolisesta fellaatiosta". Tutkimus kesti neljä vuotta. 600 miestä kutsuttiin tutkimukseen ikäryhmästä 23-54 vuotta. Heidän seksuaalinen identiteettinsä on heteroseksuaalisuus. Koko tuo joukko jaettiin kahteen ryhmään. Toisen ryhmän jäsenet saivat säännöllistä fellaatiota kokeneiden homomiesten toimesta. Toiselle ryhmälle ei tehty mitään.

Tutkimuksen päättyessä kaikilta 600 mieheltä tutkittiin sekä eturauhas- että kivessyöpä. Kahdeksalla miehellä havaittiin eturauhassyöpä ja kuudella kivessyöpä. Kaikki ne, joilla todettiin syöpä, kuuluivat siihen ryhmään, joka ei saanut lainkaan homomiesten tekemää suuseksiä.

Biologit, jotka ovat perehtyneet tehdyn tutkimuksen tuloksiin otaksuvat, että tähän on vaikuttamassa "synnynnäinen kehon resonanssi - IBR", joka aiheuttaa myönteisen positiivisen reaktion ulkoiseen stimulukseen, toiselta samaa sukupuolta olevalta henkilöltä. Toisen miehen suulla antama stimulaatio toisen miehen genitaaleihin aiheuttaa positiivisen metabolisen efektin. Tohtori Gayle Darvill totesi: "Homomiehet sanovat usein, että kukaan ei tiedä paremmin kuinka tehdä hyvää miehelle, kuin toinen mies. Se ei ole vain sanonta. Kyseessä on synnynnäinen kehon resonanssi."

Tutkimuksen johtaja, tohtori Wendel Jones totesi, että heteromiehet olisivat hölmöjä, elleivät he tajuaisi nyt tutkitusti merkittäviä terveysvaikutuksia homomiesten antamasta suuseksistä.

Tohtori Jones totesi, ettei homomiehiä ole pistetty tähän maailmaan vain muotitietoisuutensa, ja luovuutensa vuoksi. He ovat myös syöpää vastaan taistelevia enkeleitä, joita tulee rohkaista, ylistää ja yli kaiken kunnioittaa.

************

Vaikka edellä mainittu tutkimus väittikin, että homomiehet sairastuvat eturauhas- ja kivessyöpään heteromiehiä harvemmin, on homojen syytä seurata myös terveyttään.

Britit julkaisivat vuosi sitten julistekampanjan, joka kehottaa miehiä tutkimaan kiveksensä säännöllisesti kivessyövän varalta. Kivessyöpä kohdistuu erityisesti nuorehkoihin miehiin.

Linkki brittien varmasti joidenkin silmiä hivelevään mainoskampanjaan:
http://daily.gay.com/hot_topics/2010/07/nick-youngquest-touches-himself.html

Kivessyövästä löytyy tietoa osoitteesta:
http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00629&p_haku=kivessy%F6p%E4

Eturauhassyövästä löytyy tietoa vaikkapa:
http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=khp00006

Kun jaksoit lukea tähän asti, niin paljastan tuon "tieteellisen tutkimuksen" taustan. Se on pelkkä pilajulkaisun mielikuvitustarina, joka on oikeastaan homomiehen märkä uni. Mikään seikka siinä ei pidä paikkaansa. Missä kohtaa tarinaa aloit epäillä sen aitoutta? Tämä uutisjuttu kuuluu sarjaan kesäjutut samaan tyyliin kuin Iltalehden kirjoitus Jari Sillanpään rakastumisesta. Itse juttu käsittelikin Sillanpään puuhasteluja tuulivoiman parissa ja vyötärölihavuutta.

Tärkeintä on se, että huolehdit itsestäsi ja terveydestäsi seuraamalla noita linkkien takana olevia oikeita ohjeita ja neuvoja.

13 kommenttia