ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Testit

Oletko "Heteronoloinen"?

Homoja on moneen junaan - kuten heteroitakin. Meillä on kuva siitä millaisia heterot ovat ja millaisia homot ovat. "Väärään" lokeroon kuuluvaa usein kummeksutaan, vaikka ihan oikeasti seksuaalinen suuntautuminen ei näy päälle.

Stereotypiat ovat vahvoja - erityisesti homoista. Toisten mielestä homo on naisellinen, naisellisista jutuista kiinnostunut miehentapainen, toisten mielestä homo on ylimacho Tom Of Finland -tyyppi. Toki moni tuo itseään esille myös ulkoisesti, joten kyllä kai noillekin stereotypioille on syynsä. Ei savua ilman tulta.

Totuuden nimissä on sanottava, että onhan heteroissakin "tohvelisankareita" ja toisaalta sellaisia, jotka pitävät muijansa tiukassa kurissa nyrkin ja hellan välissä. Yksi on sliipattu parkettien partaveitsi ja toinen kulkee verkkareissa ja verkkopaidassa.

Vaan mikä on totuus? Näkyykö homous ulospäin yhtään mitenkään? Joidenkin mielestä ainakin homo tuntee toisen homon. Onko näin?

Meissä kaikissa asuu - kaikesta huolimatta - ainakin pieni hetero. Ota selvää, kuinka suuren vallan se on Sinusta saanut. Tämä testi kertoo, kuinka hyvin sulaudut massaan kadulla kävellessäsi.

Äläkä ota tätä liian vakavasti.

Tee testi

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy