ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Viikon 34 pride-paikkakunnat: Sipoo, Tornio ja Turku

Sami Mollgren • 21.08.2017 09:55 UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
Elokuun viimeisellä kokonaisella viikolla pride-tapahtumat järjestetään Sipoossa, Torniossa ja Turussa.

Turussa pride-viikko käynnistyy heti maanantaina 21. elokuuta. Turku Pride jatkuu sunnuntaihin 27.8.
asti. Pride-kulkue järjestetään lauantaina 26. elokuuta. Kulkue lähtee liikkeelle Taidemuseon edustalta kello 13.30, etenee kaupungin läpi kohti Kupittaanpuistoa, jossa puolestaan järjestetään puistojuhla. Turun tapahtuman järjestää Turku Pride ry.

Torniossa ja Ruotsin puolella Haaparannassa BorderPride käynnistyy perjantaina 25. elokuuta. Meri-Lapin SETA ry:n järjestämä tapahtuma jatkuu sunnuntaihin. Pride-kulkue starttaa lauantaina 26.8. Suomen aikaa kello 11.30 Haaparannan torilta ja etenee keskustan läpi, ylittää Suomen rajan, ja päätepisteenä on Aineen taidemuseo.

Sipoossa Sipoo Pride - Sibbo Pride järjestetään perjantaina 25.8., jolloin pride-kulkue lähtee kello 17 Sibbo Gymnasiumilta ja etenee nuorisotalolle. Nuorisotalolla järjestetään Ihan pihalla -tapahtuma. Tapahtuman järjestää Sipoon nuorisovaltuusto.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy