ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Viihdetaiteilija Liberacesta tehdään elokuva.

JuhaniV • 16.02.2010 18:53 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Maailmankuulusta viihdetaiteilijasta Liberacesta tehdään elokuva. Näyttelijävalinnat taiteilijaksi ja hänen miespuoliseksi rakastajakseen yllättävät perusteellisesti.

Räiskyvä Liberace on lähes jäljittelemätön esiintymistyylinsä puolesta. Englanninkielinen ilmaisu "flamboyant" kuvaa hyvin hänen tyyliään. Julkisesti hänestä vihjailtiin homona. Hän kielsi olevansa homo ja haastoi lehtiä oikeuteen, voittaen ja saaden korvauksia. Hänen viimeisinä elinvuosinaan 24-vuotias autonkuljettaja ja henkivartija Scott Thorson ilmoittautui Liberacen rakastajaksi. Välien katkettua hän vaati korvauksia 113 miljoonaa dollaria elatusapua. Lopulta hän sai 95 000 dollaria sovintorahana.

Liberace oli omana aikanaan maailman parhaiten tienaava viihdetaiteilija. Hänen kuuluisin sloganinsa on: "Itkin koko matkan pankkiin". Myöhemmin hän muutti sloganin muotoon "Pankki johon mennessäni itkin koko matkan, ostin koko pankin".

Ymmärtääkseen Liberacen erikoista esiintymistyyliä, kannattaa katsoa YouTuben videoita hänestä.

Vuonna 2012 teattereihin tulevan elokuvan päätähdet ovat Michael Douglas Liberacena ja Matt Damon tämän rakastajana. Näyttelijävalinnat ovat erikoisia siksi, että nämä miehet ovat tähän mennessä esittäneet usein varsinaisten alfa-urosten rooleja.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Se on jo toinen elokuva hanesta. Liberace sanoi etta nauran koko matkan mennessani pankkiin. Han oli hyva pianisti mutta ei paassyt pitkalle, ennenkuin alkoi pukeutua flanboyant ja esiintyi melkein kokoajan Las Vegas casinoissa missa little old bluehaired ladys tykkasivat hanesta.Han teki myos muutaman levyn jotka on jo unohdettu. Asui aitinsa kanssa isossa hollywood kodissaan. George hanen veljensa kuoli aika nuorena. Boyfriend kiristi hanelta rahaa.
  Torontosta • 17.02.2010 02:34
Liberace oli aikanaan sekä palvottu että inhottu. Hänen esiintymistyylinsä ei takuulla ollut kaikkien makuun. Tietenkin tällaisesta henkilöstä kerrottiin tarinoita. Yksi sellainen on hänen lausahduksensa "I cried all the way to the bank!" Sen taustasta on tietoa vaikkapa Wikipedian selostuksessa taiteilijasta.
  JuhaniV • 17.02.2010 08:18
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy