ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Venäläinen transaktivisti murhattu

vaeltaja2006 • 01.04.2018 15:28 • 3 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Nastja Sapajev oli aikaisemmin näyttelijä. Hän esiintyi tv-sarjoissa ja talk-show -ohjelmissa. Hän korjasi omatoimisesti sukupuolensa viisi vuotta sitten, mutta nyt hänet on raa’asti murhattu.


Lauantaina venäläinen media kertoi kuolemasta. Sapajevin ystävä kertoi Starhit-lehdelle, että huligaanit olivat kiinnittäneet huomionsa Nastjan ulkonäköön ja hakanneet hänet kuoliaaksi. Tarkempia tietoja esim. tapahtuma-ajasta ei ole kerrottu. Useimmat lehdet käyttivät uutisissaan hänestä miespuolista hän-sanaa. Sapajevin aikaisempi nimi oli Evgeni.

Vuonna 2010 hän esiintyi sivuosassa sotilaana suositussa draamasarjassa. Kolme vuotta myöhemmin hän aloitti omatoimisen sukupuolen korjaamisen. Hän kertoi myöhemmin talkshow-ohjelmassa operaationsa etenemisestä. Hän käytti veistä ja särkylääkkeitä. Sairaalassa tyrehdytettiin vakava verenvuoto. Hän oli ryhtynyt omatoimiseen operaatioon rahan puutteen vuoksi.

Kaiken tämän jälkeen hän muutti Moskovaan, lopetti näyttelijän työt ja alkoi pukeutua naiseksi. Myöhemmin hän palasi kosiseudulleen noin 200 kilometrin päähän Moskovasta.

Komsomolskaja Pravdassa kerrottiin, että hän ei juonut, ei tupakoinut eikä käyttänyt huumeita. Hän oli kestänyt kaikki loukkaukset, joita talkshow-esiintymisistä seurasi, voidakseen parantaa vastaavassa tilanteessa olevien ihmisten asemaa. Talkshow-esiintymisistä hän ansaitsi hieman jatkohoitoja varten. Unelmana oli eläminen naisena.

Nyt hän oli Moskovassa jatkohoidoissa. Hänet on haudattu asunnottomien hautaan nimettömänä. Lähisukulaisia ei enää ole elossa. Yksi isoäiti on valtion hoitokodissa.

Viime vuonna kerrottiin, että homopropagandalakien voimaantulon jälkeen hlbtiq-ihmisiin kohdistuva väkivalta on vähintään kaksinkertaistunut. Tässä arviossa eivät ole mukana Tsetseniassa tapetut homot.

(lähteet: queer.de 1.4.2018 ja Stern www.stern.de )


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Yleensä pidättäydyn vihamielisyydestä Venäjää ja venäläisiä kohtaan, mutta tällainen saa kyllä tietynlaiset ärräpäät hyrräämään pään sisällä.

Onneksi tuo kehitysmaabanaanivaltio on jo kansainvälisessä boikotissa ja romahtanee pian Putinin diktatuurin päätyttyä :-)
  ._. • 01.04.2018 16:39
Valitettavasti Venäjän oppositio on hajanainen jotenka ei synny tarpeeksi,
voimaa diktatuuria vastustamaan,sinänsä Venäjä on samanlainen kuin
suurinosa maailman valtioista on,murheellista meidän näkökulmasta kos-
kien vähemmistöjä,todellisuudessa köyhyys ja korruptio, monet rakenteet
eivät ole tätä päivää.No ne transut ja homot ne ovat niitä joita pitää listiä.
  homo-x (ei rekisteröitynyt) • 02.04.2018 15:24
En ole koskaan käynyt Neuvostoliitossa enkä Venäjällä, enkä tule käymään, niin kauan kun se on murha-koneisto ja diktatuuri.
  1965 • 02.04.2018 15:57
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy